Niti sam rekao da je tebi kup nebitan, niti sam rekao da je B3 drugirazredno takmicenje, samo sam rekao da me to takmicenje ne zanima.
na osnovu koga svi gledamo Chaperona na naslovnoj stranici ove igre.
Jel su ti se zahvalili Spanski menadzeri sto gledaju svog igraca?
Matija i ja smo pomagali jedan drugom, bas kao sto ste to cinili ti i tebi rodjeni brat Krmelj
hahah, opet pokusavas da nas uvrstis u isto kos kao i vas i to posle ovakvih meceva:
(72668962),
(79258731).Zao mi je sto moram da te informisem, ali nikada necemo mi biti kao vi, i kada se budemo u buducnosti sastajali u zavrsnici kupa i lige, necemo predavati ;)
Naravno, na kraju si ostao bez argumenata, te sam ja varalica
Ali banovan si bio sa ovim timom
(42798), to znaci da si varalica...Ja sam crtac dijagrama, ti si varalica.Oces da ti nacrtam dijagram istorije tvog varanja?
I dalje nisi odgovorio na jednostavno pitanje na koje sam te zamolio da mi odgovoris.Vrlo bezobrazno.
Nisu nam klubovi startovali od iste sezone, pa je bilo kakvo poredjenje ko je kad sta uradio totalna besmislica.Ti si usao u prvu ligu u sezoni 21, ja u sezoni 23 i ti si mnogo ranije pojurio trofej nego sto cu ja, al to je normalno jer kada se uzme vrednost celog tima (vrednost igraca+ budzet + arena + strucni stab + scouting poeni) tvoj tim je vredeo mnooooogo vise nego moj.Ti si npr. igrao u IV ligi u sezoni 7, ja usao u IV ligu u sezoni 16, jel to govori da ako ja prvu ligu osvojim pre sezone 35 da sam bolji?Naravno da ne...
Pravila su se tokom sezona dosta menjala.Ranije nisu postojale minimalne plate pa je moglo da se tankuje sa 700k prihodima...Ekonomija je takodje bila totalno drugacija...A npr. sad kad se Matija botuje, neko ce se kreirati umesto njega i bice odmah u prvoj ligi.
Mene uporedjuj sa onima koji su krenuli u odnosu na mene +/- 2 sezone da igraju igricu.To su od poznatih buraz, Markovic, Revan, Nemac, Lions, Sveti Vid, Predragon...U jednoj grupi su Ivko, Lale, Lebron,Sloboda...U jednoj ste Matija, ti, Ala, Navaro, Hajlenders....Masinac i Nets mogu u obe grupe, a ostatak cine Dumba, Sire, Lazarevac, Samuraj, Grupa Gradjana, Draza...