BuzzerBeater Forums

BB Poland > [wyb]m4ti_

[wyb]m4ti_

Set priority
Show messages by
From: hatchet

This Post:
00
110864.24 in reply to 110864.23
Date: 9/14/2009 5:15:14 AM
Overall Posts Rated:
99
Znaczenie staminy przy powołaniach mam takie, że poziom 6 to jest minimum które każdy zawodnik musi spełnić jak chce grać w kadrze i tego się będę trzymał.

hmm a bierzesz pod uwagę fakt, że czysto hipotetycznie oczywiście i oby tak nie było, odpadamy w ME nie kwalifikujemy się do MŚ i w Pucharze Pocieszenia gramy młodszym rocznikiem. No bo chyba nie będziemy o pietruszkę walczyć 21 latkami ? :>
Czy wtedy dla tego rocznika 20 latków również postawisz wymagania staminy na poziomie 6 ? Bo to tak sporo nawet dla co poniektórych reprezentantów NT.

Last edited by hatchet at 9/14/2009 5:16:28 AM

From: m4ti_

This Post:
00
110864.25 in reply to 110864.24
Date: 9/14/2009 5:48:13 AM
Overall Posts Rated:
2121
We will see, na pewno będę dożył do tego aby mieli staminę na odpowiednim poziomie, zresztą skautując zawsze staralem sie przypominać aby podczas wekendu gwiazd czy też przerwy miedzy sezonowej ten trening wszyscy zaliczali, którzy mieli jej braki.

@al_said
Przypominam, że to jest kandydatura na u-21 a nie NT:P Tak powtarzam, że pomagałem Mr. i nadal to będę robił jeśli tylko będzie mnie jeszcze chciał:P. Pisząc o formie to pewnie masz na myśli wydarzenie gdzie Mr zaufał prezesowi pewnego C, że ten będzie dbał o jego formę ale słowa nie dotrzymał, takie rzeczy się zdarzają.

From: al_said

This Post:
00
110864.26 in reply to 110864.25
Date: 9/14/2009 5:55:02 AM
Overall Posts Rated:
88
Nie nie to mam na myśli, bo chyba nikt nie ma szklanej kuli i nie przewidzi czy zawodnik będzie stale w formie 8-9 czy może 2-3, mi chodzi o te kilka spotkań w których byli w 12 zawodnicy z formą która twoim zdaniem dyskwalifikuje gracza z rotacji, ba przynajmniej raz gracz z formą 6 był w wyjściowej 5.

A co do refleksji, że to nie kadra NT tylko U21, to cóż kadry U21 nie prowadziłeś więc o konkrety co do graczy pytać nie ma jak, ale doradzałeś selekcjonerowi seniorów więc o to chyba można.

This Post:
00
110864.27 in reply to 110864.26
Date: 9/14/2009 5:58:43 AM
Overall Posts Rated:
2121
To nie ja wystawiałem graczy, ja doradzałem, może i nawet sam podpowiedziałem aby ten czy ten z taką formą zagrał ale tego już nie pamiętam:). Będąc selekcjonerem odpowiadającym w 100% za wynik i powołania gracze nie spełniający warunku z formą by nie grali.

From: al_said

This Post:
00
110864.28 in reply to 110864.27
Date: 9/14/2009 6:04:15 AM
Overall Posts Rated:
88
czyli, że użyję kolokwializmu jest ryzyko, że w pewnym momencie "zmięknie Ci rura" i tak stamina jak i forma pójdzie na bok? czy pomimo okoliczności (powiedzmy 5-6 ważnych graczy bez formy) będziesz trzymał się tego co napisałeś o formie i staminie?

This Post:
00
110864.29 in reply to 110864.28
Date: 9/14/2009 6:11:37 AM
Overall Posts Rated:
2121
Jak będziemy mieli miejsce w kadrze na dodatkowe powołania, które ten problem by rozwiązały to pewnie będę sie trzymał. Jednak gdy nie będzie wartościowych zmienników tych zawodników to nie będę złego na jeszcze gorszego zmieniał.

From: hatchet

This Post:
00
110864.30 in reply to 110864.1
Date: 9/14/2009 7:32:18 AM
Overall Posts Rated:
99
No ale raczej nikt by tematu kadry NT w kontekście U21 nie drążył gdybyś sam się nie wychylił ;)
a tak musisz liczyć się z konsekwencjami i ... dociekaniami ;p

This Post:
00
110864.31 in reply to 110864.30
Date: 9/14/2009 7:44:38 AM
Overall Posts Rated:
2121
Główną konsekwencja tego jest zebranie doświadczenia które mam nadzieje zaprocentuje z u-21, bez Mr.Presidenta i pomagania mu bylo by to nie możliwe:).

P.S. Fajny nick:P

This Post:
00
110864.32 in reply to 110864.31
Date: 9/14/2009 8:50:01 AM
Baltic Strong
IV.4
Overall Posts Rated:
17181718
Nie chciałem wypowiadać się w tym wątku ale muszę wtrącić tylko jednego-jedynego swego posta dla tych którzy atakują m4ti_ego za to że mi pomagał...i dla tych którzy przez to wahają się czy oddać głos na m4ti_ego.
Obie osoby które naskakują na m4ti_ego nie robią tego w celu wyjaśnienia wątpliwości czy jest dobrym kandydatem tylko po to by jego zdyskredytować w oczach innych zainteresowanych...Zresztą podobnie jeden z nich zrobił w poprzednich wyborach...
Z całą stanowczością chcę powiedzieć że to tylko i wyłącznie JA podejmowałem i będę podejmował wszystkie decyzje odnośnie tego kogo powołać,kim i jak grać oraz jakim nastawieniem i tylko JAponoszę za te decyzje odpowiedzialność.To że zasięgałem przy tym opinii kilku osób nie jest i nie było tajemnicą.Jednak absolutnie to nie oznacza że to co ktoś mi przekazał automatycznie miało przełożenie na to jak i kim graliśmy.Oprócz m4ti_go konsultowałem się też wiele razy z managerami z PLK.Nie będę mówił z kim bo nie chcę tych osób w to mieszać.Jednak teraz podczas wyborów demonizuje się pomoc m4ti_ego która sprowadzała się do tego że pisał mi np moim zdaniem oni maja słabszy obwód więc może warto tam ich zaatakować...
Tylko do tego ograniczała się pomoc m4ti_ego jednak dla niektórych każdy powód jest dobry aby dokopać przeciwnikowi...To jest ponure i żałosne...
Jeśli Leszek ma wygrać to wygra dlatego że jest dobrym managerem i spoko kolesiem a nie dla tego że wy prowadzicie swoje brudne i podstępne gry...
Przepraszam za mocne słowa tych które one ruszyły ale nie mogłem już dłużej w milczeniu znosić kolejnych kopniaków w wykonaniu dwóch nie kolegów...

This Post:
00
110864.33 in reply to 110864.32
Date: 9/14/2009 9:35:56 AM
Overall Posts Rated:
99
Nie rozumiem troszkę Twojego oburzenia.
Dla mnie tematu NT i jej wyników, powołań, skilli, słowem wszystkiego, by nie było gdyby m4ti sam tego tematu nie zasygnalizował w pierwszym PIERWSZYM poście tego wątku.
Chciał na tej fali zdobywać głosy, to dostał pytania dotyczącego tego fragmentu jego działalności.
Jak sprawdzisz wątek debaty o wyborach U21 to zobaczysz, że póki sam zainteresowany nie wyciągnął tematu NT, nie było go w moich pytaniach, mimo że przecież każdy zainteresowany wie/widzi kto jest w Twoim otoczeniu.
Mówisz że nasza (moja i al_saida) obecnośc tutaj ma zdyskredytować m4atiego jako kandydata.
Pomyślmy, pierwszą osobą do której się przyczepiłem w tych wyborach był obecny selekcjoner i zarazem kandydat. Poszło o 2 kadencję. Nikt nie podchwycił, nikt nie dociekał, to co sam mam w kółko gadać o tym?
Nie mój biznes, ja zadałem pytanie, dostałem odpowiedź, czy mnie ona wystarczyła czy nie, to już inna bajka.
To, że wszyscy inni nie chcą zadawać pytań, to już nie moja sprawa, dziwi mnie że wątek Leszka świeci pustkami, ale widać nikomu się nie chce zajmować sprawami kadry, trudno.

Fajnie że w sprawach reprezentacji zrobiła się klika na zasadzie MY jesteśmy ci dobrzy bo mamy guziki, WY jesteście ci źli bo ich nie macie.
A teraz wychodzisz/wychodzicie (?) z założenia że kto nie jest z wami ten przeciwko wam.
Czyli jeżeli ktoś widzi mankamenty to ma siedzieć grzecznie i ani mru mru?
Jak mam coś do napisania to to pisze, i tyle, jak sie komuś nie podoba to niech dalej uparcie wciska w ocenach postów jedynki :) To nawet zabawne jest :D

Aha, i na koniec Siły Ciemności pozdrawiają z Gwiazdy Śmierci, imperium kontratakuje normalnie :D

Last edited by hatchet at 9/14/2009 9:41:36 AM

This Post:
00
110864.34 in reply to 110864.33
Date: 9/14/2009 9:54:26 AM
Overall Posts Rated:
2121
Wszystko ok ale z tym się nie zgodzę:)
Chciał na tej fali zdobywać głosy, to dostał pytania dotyczącego tego fragmentu jego działalności.

To nie ja pierwszy zwróciłem uwagę, że pomagałem Mr. tylko al_said zwrócił mi na to uwagę, że tego brak w mojej mowie i miał racje bo na to uwagi nie zwróciłem więc mam nadzieje, że to jest niedopatrzenie z Twojej strony bo tak samo ten cytat:
Jak sprawdzisz wątek debaty o wyborach U21 to zobaczysz, że póki sam zainteresowany nie wyciągnął tematu NT, nie było go w moich pytaniach, mimo że przecież każdy zainteresowany wie/widzi kto jest w Twoim otoczeniu.
jest lekko krzywdzący a na dowód tego przeczytaj ten post a dokładnie jego 3 akapit:(109442.70), mam nadzieje, że to Cie przekona, że sprawy NT nie ja zacząłem:)

Druga sprawa niema My ani Wy bo reprezentacja jest jedna i zarówno Wy jak i My powinniśmy robić wszystko aby ona szła cały czas do przodu. Ja tam Twoje pytania uważam za neutralne wiec nie potrzebna kolejna jest awantura bo to nic nie zmieni. Zachowujemy się poprostu gorzej niż dzieci, 0 społecznego zaufania do drugiej osoby... normalnie jakbyśmy co najmniej Polakami byli... :P

Advertisement