BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ιδέες για προώθηση του παιχνιδιού

Ιδέες για προώθηση του παιχνιδιού

Set priority
Show messages by
From: nikos64

This Post:
00
167662.24 in reply to 167662.23
Date: 12/30/2010 9:33:54 AM
Overall Posts Rated:
303303
αυτη η ιδεα που εριξα κανει και το εξης , να προσπαθησει να φερει και αλλους στο παιχνιδι ενας χρηστης ασε να δεις τοτε διαχυση γνωσεων που θα γινει .... σκεψου το εξης παιζουμε πχ με τουρκια εμεις εχουμε 2000 χρηστες αυτοι 2500 που θα σημαινει 500 ηττες αμεσως (μιλαμε τωρα πολυ απλοικα , χοντρικα) ε δεν θα υπαρξει πορωση να καλυψουμε το χαντικαπ?

This Post:
00
167662.25 in reply to 167662.24
Date: 12/30/2010 9:48:02 AM
Overall Posts Rated:
55
--Πρωτα απ'ολα οπως ειπε και ο Νικος η αναφορα στην εβδομαδιαια πορεια του παιχνιδιου δεν εχει νοημα γιατι το χατρικ εχει ενα επισημο αγωνα ανα βδομαδα.Αλλα και παλι εχει 1 μυριο χρηστες.Αλλωστε αλλαγες υπαρχουν,σεζον παρα σεζον ολο και κατι εμπλουτιζει το game..

--Το θεμα ειναι να υπαρξει κατι τοσο δραστικο οσο και ρεαλιστικο που να κρατησει τον χρηστη μεσα.Οτι αναφερατε παραπανω με τα επιμερους διεθνη κυπελλα ειναι παρα πολυ καλη ιδεα.Οπως π.χ. Η δημιουργια ενος διεθνους κυπελλου κατηγοριων.Οπου οι ομαδες απο την IΙΙ(τυχαια αναφορα) της Ελλαδας θα αντιμετωπιζουν τους αντιστοιχους αντιπαλους απο IΙΙ απο ολο τον κοσμο.Και το κριτηριο συμμετοχης στο κυπελλο αυτο ειναι η ηττα στον τελικο του προηγουμενο πρωταθληματος ή μια καλη συγκομιδη νικων.Λεμε τωρα..

--Δεν μπορω να καταλαβω γιατι απαξιωνετε την ιδεα του FACEBOOK και καθεστε και ασχολειστε με περιοδικα και φορουμς που στην τελικη θα μπουν ελαχιστοι και ταυτοχρονα εχουν πολυ λιγοτερη μαζικοτητα.Κακα τα ψεματα ολοι εκει ξημεροβραδιαζονται.Το facebook εχει κατι την δυνατοτητα διαφημισης στα δεξια της ιστοσελιδας(αναφερομαι σε οσους εχουν) οπου πολυ απλα οι BBs μπορουν να δημιουργησουν κατι εκει.Και φθηνα φανταζομαι.Ο καθενας παταει στις διαφημισεις ακομα και τυχαια.

This Post:
00
167662.27 in reply to 167662.23
Date: 12/30/2010 9:56:15 AM
Overall Posts Rated:
129129

edit: Τωρα ειδα και το δευτερο ποστ σου. Τι ειμαστε εμεις για να προτεινουμε τροπους διαφημισης??? Απλοι χρηστες ειμαστε. Αντε σπουδαζουμε και οικονομικα, αντε εκανα και ενα μαθημα μαρκετινγκ που το περασα με 6. Ε και??? Ειπαμε τους 2-3 προφανεις τροπους διαφημισης μεσω fb, περιοδικων, internet κτλ. Αν περιμενουν οι ανωτεροι του παιχνιδιου να τους πουμε εμεις πως να διαφημισουν το προϊον τους, τοτε καηκαμε. Εμεις μπορουμε να τους προτεινουμε αμεσες αλλαγες που θα εκτιναξουν το ενδιαφερον του παιχνιδιου και θα κρατησουν εναν ψιλοαδιαφορο νεο χρηστη. Τεσπα. Ξεφευγουμε λιγο απο το νημα τωρα οποτε cool.

Τροπους ηδη εχουν βρει οι σχεδιαστες προφανως,εχουν βρει 55.000 χρηστες,το θεμα ειναι να ριξουμε και μεις ιδεες για την ελληνικη κοινοτητα που μειωνεται (αλλα και παγκοσμια φυσικα)..Γι αυτο φτιαχτηκε αυτο το θεμα..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
167662.28 in reply to 167662.25
Date: 12/30/2010 10:24:18 AM
Overall Posts Rated:
113113
Οσο για το facebook εχουμε ηδη 3 ελληνικα γκρουπ με μπαζερ και υπαρχει και ενα διεθνες.

From: JohnnyB
This Post:
00
167662.29 in reply to 167662.27
Date: 12/30/2010 10:31:49 AM
Overall Posts Rated:
343343
Ξεκαθαρίζω πως αυτό το νήμα φτιάχτηκε με καθαρά δική μου πρωτοβουλία και όχι από υπόδειξη των από πάνω. Εγώ απλά τους είπα την ιδέα μου και ζήτησα να υπάρξει κάποια επιβράβευση στο άτομο που θα προτείνει κάτι διαφορετικό. Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι η προφανής λύση που όμως δεδομένα το τμήμα μάρκετινγκ του παιχνιδιού το σκέφτηκε, έγιναν μάλιστα κάποια πράγματα σε αναλόγου ύφους σελίδες με το FB, και όντως προκάλεσε μια έκρηξη εισόδου νέων χρηστών κυρίως από Ασιατικές χώρες που έχουν σχέση με την Κίνα, πχ Ταϊβάν, Μακάο, Χονγκ Γκονγκ.

Το μάρκετινγκ όμως όσο καλά και να δουλεύει είναι πολύ δύσκολο να ξέρει καλά μια αγορά όπως της Ελλάδας πχ, αφού μπορεί να ναι Αμερικάνος για παράδειγμα. Αυτός ακριβώς λοιπόν είναι και ο στόχος του νήματος. Να βρεθεί το κάτι χαρακτηριστικό που θα τραβήξει τον Έλληνα στο παιχνίδι που μόνο αν είσαι Έλληνας είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Παράδειγμα, το All star basket, δεν μπορούν να το γνωρίζουν σωστά;

Συμφωνώ πάντως πως η συζήτηση κρατάει 1 καλό επίπεδο και θέλω να την δω να συνεχίζεται...

From: PERI
This Post:
00
167662.31 in reply to 167662.30
Date: 12/30/2010 12:42:19 PM
Overall Posts Rated:
2020
--Το θεμα ειναι να υπαρξει κατι τοσο δραστικο οσο και ρεαλιστικο που να κρατησει τον χρηστη μεσα.Οτι αναφερατε παραπανω με τα επιμερους διεθνη κυπελλα ειναι παρα πολυ καλη ιδεα.Οπως π.χ. Η δημιουργια ενος διεθνους κυπελλου κατηγοριων.Οπου οι ομαδες απο την IΙΙ(τυχαια αναφορα) της Ελλαδας θα αντιμετωπιζουν τους αντιστοιχους αντιπαλους απο IΙΙ απο ολο τον κοσμο.Και το κριτηριο συμμετοχης στο κυπελλο αυτο ειναι η ηττα στον τελικο του προηγουμενο πρωταθληματος ή μια καλη συγκομιδη νικων.Λεμε τωρα..

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ V-IV ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Last edited by PERI at 12/30/2010 12:43:46 PM

From: Fendagin 7

To: PERI
This Post:
00
167662.32 in reply to 167662.31
Date: 12/30/2010 2:01:41 PM
Overall Posts Rated:
193193
Γειά σας και από μένα...
Είμαι σχετικά από τους παλαιότερους παίκτες εδώ στο παιχνίδι και προσωπικά έχω βάλει σ αυτό περισσότερους από 15 νέους παίκτες από τους οποίους 9 είναι ενεργοί ακόμα. Νομίζω τα νούμερα είναι σχετικά καλά αν και πάντα μπορούν να είναι καλύτερα. Και θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει το γεγονός ότι ακόμη κι ΕΓΩ, που τόσο τρελενόμουν με το παιχνίδι, σκέφτομαι να αποχωρήσω με τη λήξη της συνδρομής μου, και όχι τόσο με το οτι 6 από αυτούς που είχα προτείνει, έφυγαν.
Γνωμη μου είναι οτι πρώτα πρέπει να κρατηθούν στο παιχνίδι οι υπάρχοντες παιχτες και μετά να προσελκυθούν νέοι. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει οτιδήποτε προκαλέις εντάσεις, αδικίες και διαφωνίες και ξενερώνει τους παίκτες, να αλλάζει. Έτσι κι αλλιώς είναι καλό να προσαρμόζεσαι με τον καιρό σε νέα πιο σωστά δεδομένα....Το τι ξενερώνει την κοινότητα είναι χιλιοσυζητημένο, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω γιατί θα γίνω κουραστικός...
Και μόνο το γεγονός οτι 6 στους 15 στη δική μου περίπτωση ξενέρωσαν σε βάθος χρόνου με το παιχνίδι, τα λέει όλα...Όταν βλέπουν οτι δεν πιάνει τόπο ο "κόπος" τους για να ανέβουν σιγά σιγά με την αξία τους επειδή κάποια λαμόγια βρίσκουν άλλους τρόπους, τότε είναι αυτονόητο τι πρέπει να γίνει....
Αναπροσαρμογή των κανονισμών όπου χρειάζεται λοιπόν...Πριν μείνουν οι δημιουργοι του παιχνιδιού μόνοι τους....Εξάλειψε όσο γίνεται οτι προκαλεί διαφωνίες και τσακωμούς.....
Ευχαριστώ που μ ακούσατε

This Post:
00
167662.33 in reply to 167662.32
Date: 12/30/2010 2:11:51 PM
Overall Posts Rated:
343343
Σε πάρα πολλά από αυτά που λες έχεις δίκιο, αλλά είσαι εκτός θέματος...το τι μας χαλάει και το τι θα θέλαμε να γίνει καλύτερο έχουμε ήδη ανάλογο νήμα...

This Post:
00
167662.34 in reply to 167662.33
Date: 12/30/2010 3:37:44 PM
Overall Posts Rated:
193193
Δε νομίζω οτι είμαι εκτός θέματος αλλά anyway....Όταν θες να προωθήσεις το παιχνίδι, το συμαζεύεις λιγάκι....Αλλιώς θα φέρνεις 10 και θα φεύγουν 20....Πέρα απ' αυτό, οι λύσεις είναι 2 (δοκιμασμένες και αξιόπιστες):
1) Διαφήμιση στο hattrick και σε αντίστοιχα παιχνίδια sport manager (σίγουρη πελατεία). Από το hattrick πχ, υπάρχει μια δεξαμενή 7500 Ελλήνων χρηστών που το ΒΒ μπορεί να αντλήσει κόσμο (για αρχή νομίζω είναι υπέραρκετο)
2) Από στόμα σε στόμα με κίνητρο (κανονικά όταν κάτι είναι καλό και χωρίς κίνητρο, πελατεία έρχεται)...

Σορυ αν όντως είμαι off-topic...

Advertisement