BuzzerBeater Forums

BB Israel > סגור

סגור (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
223634.24 in reply to 223634.21
Date: 8/15/2012 5:22:32 PM
Overall Posts Rated:
105105
אוקי אז לפי תיאוריית הקונספירציה החליטו ללכת על הפתרון הקל - זאת ההחלטה.
או שהחליטו ללכת על הפתרון שעוזר לקבוצות שביברים שמשחקים מנהלים כי הם בליגה הבכירה

נו נו נו לביברים איזה משחק חרא בואו נפרוש כולנו.

בהמשך לדיון על מה שהנושא הזה נפתח, היית רצפת שכר בעבר וזה לא עבד
החליטו לתקן בצורה שאולי תעזור. לא תחסל לגמרי אבל תוריד את האפקטיביות של התופעה.

הטיעון שלך שרצפת שכר לא עבדה בעבר לא רלוונטית

שוב עיקום הדברים שלי. מפתיע...
זו עובדה שהם בחרו באופציה הקלה ביותר. אין דבר פשוט יותר מהשינוי הזה.
האם נאמר שהדרך היחידה היא הדרך שאני מציע? לא, אבל אתה בחרת לשים את זה ככזה.
ברור שכל שינוי אפשרי אחר יהיה קשה יותר. בתור התחלה כי לא הועלה אחר חוץ משני אלה ויידרוש זמן חשיבה.

אני מניח שגם אחרי שעוד שתיים-שלוש עונות, כששוב הרעיון של רצפת-שכר לא יצליח, שוב תחזור ותגיד שצריך להעלות עוד את רצפת-השכר, ושזה לא רלבנטי שבעבר לא עבד.
זה לא הצליח כהוא זה, מה שמוכיח שזה לא הדרך.

This Post:
00
223634.25 in reply to 223634.24
Date: 8/15/2012 5:29:36 PM
Overall Posts Rated:
274274
יכול להיות שיצטרכו להעלות אותו שוב, שים לב שאתה מסלף את דברי. אני בעצמי רשמתי שאני חושב שזה צעד נכון ואם זה היה תלוי בי היו צרים להעלות את רצפת השכר עוד.

הביברים עדינים יותר וזה בסדר.

ההבדל המשמעותי בינינו שאתה בוחר להיות לא צרוצה ולהתלונן ןלחשוב שאתה יודע יותר מכולם, שזה הכי קל.

אני בוחר לנסות להבין את המחשבה מאחורי הדברים ולהעריך את הרעיון ולא סתם לבטלל אותו גם אם אני לא חושב שהוא מושלם

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
223634.26 in reply to 223634.25
Date: 8/15/2012 5:36:36 PM
Overall Posts Rated:
105105
יכול להיות שיצטרכו להעלות אותו שוב, שים לב שאתה מסלף את דברי. אני בעצמי רשמתי שאני חושב שזה צעד נכון ואם זה היה תלוי בי היו צרים להעלות את רצפת השכר עוד.

ההבדל המשמעותי בינינו שאתה בוחר להיות לא צרוצה ולהתלונן ןלחשוב שאתה יודע יותר מכולם, שזה הכי קל.

אני בוחר לנסות להבין את המחשבה מאחורי הדברים ולהעריך את הרעיון ולא סתם לבטלל אותו גם אם אני לא חושב שהוא מושלם

יש לי רעיון מעולה לרצפת-שכר שתוריד את הטאנקינג ל-אפס עגול!
נראה מי הקבוצה שיש לה את הסגל היקר ביותר בליגה הישראלית (כולל כל הליגות), וזו תהיה רצפת-השכר!!!
כתוצאה מזה, קבוצות בהגדרה יהיו בעלי אותו שכר ולכן לא יוכלו בהגדרה לעשות טאנקינג.
יהיו כמובן כמה שייפרשו, אבל זה גם כך קורה בגלל שאין תחרותיות, אבל היי... לא יהיה טאנקינג!!!

הפוסטים שלי טענו שני דברים:
1) רעיון רצפת השכר הוא רע, יזיק במישורים אחרים ולא ישפר את נושא הטאנקינג (כפי שלא שיפר עד כה).
2) רעיון חלופי - תקרת-שכר. רעיון שנוסה והצליח.

הדברים שלי הובאו עם דוגמאות ל"מה יקרה אם".
הדברים שמשתמשים אחרים כתבו חזרו על אותן רעיונות: "זה יעבוד", "תן צ'אנס", "סמוך עליי" וכו' בניסוחים שונים.

This Post:
00
223634.27 in reply to 223634.26
Date: 8/15/2012 5:39:05 PM
Overall Posts Rated:
105105
תגובה לטיעון "כולם מרוצים".
מי שיכול לקרוא אנגלית יכול להסתכל על הפורום הבא שבאתר הנ"ל:
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

העובדות "קצת" שונות.

This Post:
00
223634.28 in reply to 223634.26
Date: 8/15/2012 5:43:43 PM
Overall Posts Rated:
274274
הבנתי את הפוסטים שלך

לגבי הנקודה הראשונה - אני חושב שאתה לא צודק, רצפת שכר תהפוך את האטרקטיביות של טאנקינג לרדת. אם לא היית רצפת שכר בכלל אז קבוצות רבות יותר היו עושות טאנקינג, ניתן לצפות שעם השינוי הזה פחות קבוצות יעשו. אם זה לא יספיק אני מקווה שיעלו את רצפת השכר עוד.

ההצעה הצינית שרשמת בתחילת הפוסט לא באמת שווה תגובה

לגבי הנקודה השניה שלך, קרי תקרת שכר, הדבר לא כזה רע בעיניי, איזה שוק. אבל זה לא נוגד שתהיה רצפת שכר. דיון על תקרת שכר זה דיון נפרד לחלוטין. אני חושב שיש לו פלוסים ומינוסים

שים לב לקונספט מרתק שעלה פה בפוסט - אני לא מנסה לנגח כל מילה שאתה אומר
לא מקיף כל דבר בציטוט ורושם "לא ענית על מה שרשמתי" "זה לא רלוונטי" "הוכחה לכך שאתה טועה היא שגלילאו חשב שכדור הארץ עגול לפני כולם"

This Post:
00
223634.29 in reply to 223634.26
Date: 8/15/2012 5:46:48 PM
Overall Posts Rated:
168168

יש לי רעיון מעולה לרצפת-שכר שתוריד את הטאנקינג ל-אפס עגול!
נראה מי הקבוצה שיש לה את הסגל היקר ביותר בליגה הישראלית (כולל כל הליגות), וזו תהיה רצפת-השכר!!!
כתוצאה מזה, קבוצות בהגדרה יהיו בעלי אותו שכר ולכן לא יוכלו בהגדרה לעשות טאנקינג.
יהיו כמובן כמה שייפרשו, אבל זה גם כך קורה בגלל שאין תחרותיות, אבל היי... לא יהיה טאנקינג!!!

הפוסטים שלי טענו שני דברים:
1) רעיון רצפת השכר הוא רע, יזיק במישורים אחרים ולא ישפר את נושא הטאנקינג (כפי שלא שיפר עד כה).
2) רעיון חלופי - תקרת-שכר. רעיון שנוסה והצליח.

הדברים שלי הובאו עם דוגמאות ל"מה יקרה אם".
הדברים שמשתמשים אחרים כתבו חזרו על אותן רעיונות: "זה יעבוד", "תן צ'אנס", "סמוך עליי" וכו' בניסוחים שונים.

זה בדיוק על מה שדיברתי קודם. אתה זוכר את הגישה של גלילאו וצורת הכתיבה המזלזלת שלו, באה קודם לרמוס את האחר ורק אז להראות למה הוא צודק?
אז זה בדיוק על מה שאני מדבר.
בדרך הכתיבה שלך אתה יוצר אנטי מטורף. ואתה יכול לשים לב לזה לא רק כאן בפורום בישראל, אלה גם לאנטי של לא מעט מאמנים זרים בגלובל.
אז נכון, אתה תגיד שזה כי אתה אומר להם בפרצוף דברים נכונים שהם לא רוצים לשמוע. יכול להיות שיש בזה משהו. אבל יכול להיות שגם במה שאני אומר יש משהו. תחשוב על זה, ואני מאוד מקווה שתשתדל יותר מהמשך.

From: ron1243

This Post:
00
223634.30 in reply to 223634.29
Date: 8/15/2012 5:52:09 PM
Overall Posts Rated:
168168
אגב- אני מדבר כאחד שככל הנראה יחסית יפגע מרצפת השכר החדשה, כי מהחישובים שלי כרגע המשכורות שלי לא עומדות לעלות על 80 אלף בתחילת העונה הבאה (למרות שאני כמובן לא בונה על טאנקינג- אני מכוון לפלייאוף עליון בעונה הראשונה שלי בליגה), כשחוזה הטלוויזיה בליגה 3 הוא סביב ה80 אלף (אולי יותר, אני לא בטוח).
אבל למרות זאת, ולמרות הסיטואציה שאתה מתאר של "צבירת נכסים", אני בטוח שאני אגיע לליגה הלאומית תוך 4 עונות מקסימום בליגה 3 (אני מאמין שאני יכול גם בפחות). אלא אם אפול לליגה 3 חזקה מאוד (ליגה אחת שאני חושב עליה- 3.14, ואולי יש עוד חזקות שאני לא מודע אליהן). אחרי שאני אעלה לליגה השנייה, אני מניח שכבר תהיה לי תכנית יותר עדכנית בנוגע לכמה זמן נוסף ייקח לי להגיע לליגת העל.

This Post:
00
223634.31 in reply to 223634.28
Date: 8/15/2012 5:52:57 PM
Overall Posts Rated:
105105
מטרת טאנקינג - לעשות כסף, כי אי אפשר להתחרות.

מה רצפת-שכר גורמת למוטיב הטאנקינג לעיל? אפשר לעשות פחות כסף, לא נוגע בנושא ה-"להתחרות".
לכן, קבוצות שלא יודעות דרך אחרת להתמודד (ובהנחה שאפשר להתמודד במצב הנוכחי) היו נכנסות לקונפליקט קשה יותר.
עד היום ביצענו טאנקינג, כדי לעשות כסף וכיוון שלא היתה לנו דרך אחרת שבה האמנו שנוכל להיות תחרותיים בזמן קצר. מה נעשה?

התשובה שלך - נעשה פחות טאנקינג וזהו היא לא הגיונית במילים קלות.

התשובה הריאלית היא אחד מהבאים:
1) אי אפשר להתחרות, הזמן שיידרש עד שיהיה ניתן להתחרות גדל (בגלל השינוי שמונע צבירה מהירה יותר של נכסים), לכן המשחק אבוד מבחינתו - קרי פרישה.

2) אי אפשר להתחרות בליגה הזו ואי אפשר להרוויח בה כסף, ולכן לא נרצה להגיע אליה אלא להישאר בליגה שבה יש לנו יכולת להתחרות, ובתקווה לעשות יותר כסף.
קרי טאנקינג של קבוצות פלייאוף בניגוד למצב כיום שיש "רק" טאנקינג של הקבוצות החלשות של כל ליגה.

This Post:
00
223634.32 in reply to 223634.30
Date: 8/15/2012 5:55:03 PM
Overall Posts Rated:
105105
לגבי עלייה, אין מה להסתכל על הקבוצות שיש כרגע.
מצטרפות כל עונה שתי נופלות שלרוב חזקות משמעותית מהליגה.

This Post:
00
223634.33 in reply to 223634.31
Date: 8/15/2012 5:59:49 PM
Overall Posts Rated:
274274
התשובה שלי הגיונית, שוב אתה בוחר לא למצוא היגיון.
אתה בחור אבסולוטי, שחור ולבן
מבחינתך אנשים בוחרים לעשות טאנקיניג כי הם לא יכולים להתחרות
אני אומר שאנשים עושים טאנקינג כי הם בוחרים לא להתחרות ומבינים שיש דרך קלה לעשות כסף קל.

לדוגמא ליגת העל העונה.

קבוצה אחת עשתה טאנקינג וצברה כסף רב
המאמן בחן את האלטרנטיבות שלו והחליט לצבור כסף רב לרדת ליגה להתחזק ולנסות לחזור

אם היה מחשב את הרווח שלו בסיטואציה החדשה ומזהה שהרווח שלו יקטן בחצי מהרווח שעשה העונה אז אולי הוא היה בוחר לנסות להתחרות. אם היה עושה זאת אולי היה לוקח את הגביע או אולי היה מגיע לחצי גמר בפלייאוף (כמו קבוצות אחרות שעלו לליגת העל ובחרו לנסות להתחרות)

מקווה שאתה מבין את ההיגיון בתשובתי ולא תנסה שוב לפסול אותה מכל בסיס והיגיון

כן - הפתרון מביא מכשול לקיצורי דרך בדרך לצמרת. מי שבונה על קיצורי דרך אלו עשוי לפרוש כי אין לו את הסבלנות ואת אורך הרוח והיכולת אולי להתקדם בבניה איטית, חכמה ומחושבת. אני רוצה להאמין שיש יותר אנשים שיבחרו לנסות להתקדם במשחק מאשר אנשים שיבחרו לפרוש כי הם לא מצליחים לקצר את דרכם לצמרת (הזכרנו שבכל עונה עולות רק 4 קבוצות??)

This Post:
00
223634.34 in reply to 223634.31
Date: 8/15/2012 6:01:12 PM
Overall Posts Rated:
274274
מי שמרגיש לא מוכן לעלות ליגה עשוי באמת לא לעלות ליגה - זאת תהיה בחירה חכמה מבחינתו, לא צריך לעלות ליגה כשאתה לא בנוי לזה.

Advertisement