Na, ez a normális beszéd. Erre érdemben is reagálni lehet nem csak vagdalkozva (ahogy velem is tették tegnap este).
A +1 opcióval az a bajom, hogy hiányzik a párja. Pl az adott kérdésre: taktika vagy pénz illetve taktika és pénz
de akkor fel kéne tenni egy olyat is, hogy egyik sem. Annak aztán semmi értelme nem lenne.
Kerek perec kérdezte dzsevasz : taktika vagy pénz?
Értem, hogy van háttere és összetett, de mondhatni olyan kérdés,mint: mit kérsz ebédre húst körettel vagy zöldségsalátát? (nincs és szándékosan)
Azt hiszem erre is konkrét feletet lehet adni. Én pl húst mondanék :)
Ehhez a kérdéshez aztán tényleg semmi közöm nem volt, csak annyi, hogy feltettem. Tartalmilag nem buheráltam, nem mérlegeltem az opciókat, mert ha szőrszálhasogató akarok lenni lehet találni még másik 5-6-ot is.
Nem érzem indokoltnak a nyakamra húzni: a " most is én akarok újítani" mondatot.
Feltettem egy kérdést, ennyi történt.
Ami meg a gazdaságom illeti kezdek gatyába rázódni 60-70k heti plusszal, de pl a tavalyi évemen erősen látszott, hogy nagyon nagy a gazdasági háttere a cuccnak. kb 40k bevételt buktam a 0-22 kiesés után meccsenként!
Talán túlzottan nagy a szerepe és erre rátesz pl a személyzetes heti pénznövekedése.
Kis ügyekben kéne 1-2 reform és élhetőbb lehetne minden.
Annak örülök, hogy nem csak én gondolom ezt.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/6/2013 9:08:57 AM