Tamsta sprotinguoli, į sandorių istoriją galėtum pasižiūrėt ir pamatyt, kad nepasilieku nei vieno jaunio aš, visus parduodu ir imu lyga, esme ta, kad kai kažkokiam sezone jėmiau savo III. lyga ta komanda, buvo pranašesne už tavo tą finaline ir t.t. :D Palygink, pasižiūrėk, kad taip įdomu... Kol tu man spardei subine aš rinkau 100k+ į savaitę ir gaila turėjau tik tą vieną jaunį... Tas 19 metis, kur sakai, kad gal kas išeis, tai jo daug treniruočiu nuplauke, nes nekažką anam sezone ir tenuveikiau, bei parodyk tuos 2,3 kart geresnius jaunius? Jo vienintelis minusas kova dėl kamuolių, kuri yra baisi, viskas... Susirinkai tą komandėle už 3kk beveik, nestebūklai ten... Arenos neturi, kišk vėl pinigus į ją...
Dabartiniame stovyje, jamant finansus ir ką su jais gali nuveikt visais aspektais aš už tave esu pranašesnis žmogau... Tas pats pelnas, kur tu ten išlaikysi savo brangia komanda bus ir pas mane, tik su laiku, kol sirgaliai atsistatys, kad ten 200k per sezona išloši, man jauniai užpildys tą spragą su kaupu. :)
Tu gali nuvertint, kaip tik nori mane, kai bus laikas parodysiu ką galiu... Pradėjau žaist tikrai jaunas, būdamas 9kl. nekažką suprasdavau, kaip žaist ką daryt... Dabar savo strategija turiu, ją vadovaujuos ir nemanau, kad ji yra bloga...
Pardavęs šiuos jaunius, bendroj sumoj gausiu apie 4kk tikriausiai, savo kritika gali pasilikt sau su tom treniruotėm... Aš žinau ką darau, ko jiems reikia, galėsi kritikuot galutiniam rezultate, o dabar kritika pasilik sau.