καλησπεριζω...
πρωτον ξεχασα ως οφειλα να αφιερωσω κ την φετινη μου πορεια (οπως αλλωστε θα αφιερωνω ολες τις πορειες) στον μεγαλο δασκαλο pang προπονητη του σπαρτακου...
κ τωρα στα δικα μας...ο αλεκος ηδη σηκωσε ενα πρωταθλημα (αυτο του ομιλου των "υπεροχων")...μια χαρα τον βρισκω να βολευτει κ με αυτο...δωστε του κ τον τιτλο του mvp για να μην του κακοφανει η χασουρα τωρα...
δευτερον,οταν ο εβραιος σου εφευγε διακοπουλες,ο ιταλος μου (που εχει θητευσει διπλα στον μπουρουση) κανονισε με τον μουστακια κ εφερε στην ομαδα κατι "φαρμακα" σκετη ζαχαρη...με το φτυαρι τα ταιζω ηδη τα παιδια...οποτε αν δεις κατι πρασινα οντα να μπαινουν εναντιον σας την τριτη , μην ανησυχησεις...ολα θα βαινουν καλως...:D
η ομαδα πειναει,ο προεδρος λιμοκτονει κ οι οπαδοι σκοτωνουν γιαυτον τον τιτλο...γιαυτο εδω απο το επισημο μεσο ανακοινωνω πως τα εισητηρια του εντος εδρας τελικου θα δωθουν δωρεαν στους οπαδους της ομαδας...τπ γηπεδο μας χωραει 7551 ατομα οποτε περιμενω προσελευση περιπου 12.500 ατομων...απο τα λαβαρα θα κρεμονται...:D
τα λεμε στους τελικους...αν δεις τον αγωνα Live βαλε το chat κατω απο το scoreboard να πειραζομαστε κ λιγακι ζωντανα εν ωρα αγωνα...:D
καλη τυχη κ σε εσενα φιλε μου...