...Защо не го посъветва какво да играе преди мача?....
Като махнем емоцията, че точно аз съм пуснал коментар и поради това явно се преиначават малко фактите, искам да попитам - къде съм съветвал националния треньор какво да играе или какво е трябвало да играе? Само дадох обяснение защо хората са му сложили минус според мен :) Но предвид, че точно аз съм пуснал коментар ...не се изненадвам особено и на последвалите коментари :)
Идея нямам какво е гарбидж тайм, както и къде трябва да ходя да се съветвам по въпроса. Някой ако иска може да обясни ама ме съмнява. Но виждам 14 точки в края на мача. Без прогнози би трябвало да са по-малко точките или бъркам? Т.е. с гарбидж или без гарбидж шансовете за по-малко от 14 точки или дори евентуална победа се увеличават :)
Иначе вероятно и аз щях да пусна прогноза ако бях начело ако имам съмнения, че сериозно отстъпваме. Като цяло добро решение от перспектива преди самия мач. Но след мача вече се вижда, че явно е било грешка и затова някои хора предполагам са недоволни и са цъкнали минусите :)
Това +/- рейтинг на играчите също не ми е много ясно как се пресмята и какво точно означава, така че не мога да преценя какво точно ще променят сбърканите или познати прогнози относно +/- на играчите :) Само дето не ми е ясно как с двойно познати прогнози ще загубим с 10 точки като сега сме загубили с 14т. .....нещо ме съмнява да е само 4 точки разликата между 2 сбъркани и 2 познати прогнози :)
Не съм казал всичко да става публично ...ама поне нещо да става публично, нещо да става във форума. Иначе ако съм аз не е проблем и играчите да изкарам публично, така и така шампиони няма да станем, ами поне да се засили интереса на БГ общността и новите потребители ако има такива :)