BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija U-21 (Sezona 8)

Reprezentacija U-21 (Sezona 8) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
75180.24 in reply to 75180.22
Date: 3/6/2009 7:45:03 PM
Overall Posts Rated:
6868
ja sam za uvozne mlade snage =)

This Post:
00
75180.25 in reply to 75180.18
Date: 3/6/2009 11:29:52 PM
Overall Posts Rated:
22

Ranko Gudelj (4789537) Hangzhou Utd (China)

Udri Ranko...:)))
Jaoj kad se setim....kakav bi to igrac bio da Neske nije batalio BB...:(

This Post:
00
75180.26 in reply to 75180.25
Date: 3/7/2009 1:01:21 AM
Overall Posts Rated:
113113
sve sami igraci sa 20 i 21 god. ja sam mislio da treba da se pravi ekipa koja ce da igra naredne 3 sezone a ne da posle ove radi se novi skauting??? jedno pitanje jel tebi bitnije da prodjes ovu fazu takmicenja ili da sastavis ekipu za neka sretnija vremena?...
...

This Post:
00
75180.27 in reply to 75180.26
Date: 3/7/2009 2:04:05 AM
Overall Posts Rated:
740740
sve sami igraci sa 20 i 21 god. ja sam mislio da treba da se pravi ekipa koja ce da igra naredne 3 sezone a ne da posle ove radi se novi skauting??? jedno pitanje jel tebi bitnije da prodjes ovu fazu takmicenja ili da sastavis ekipu za neka sretnija vremena?...
...

nikad mi nisu bila jasna ovakva pitanja. a sto ne pitas Dudu Ivkovica sto ne pozove Muslija i ostatak FMP da pravi ekipu za buducnost? A onda bi posle prvog poraza verovatno odmah napusio iste te klince jer nisu dovoljno dobri trenutno.
Covece bre, normalno je da uvek budu najbolji u timu. Uostalom, u cemu bi se onda sastojala uloga skauta ako bi sad sastavio ekipu od 18-ogodisnjaka i pustio ih da igraju 4 sezone. Prvo covek nije Kleopatra da zna ko ce od njih da dobija redovno trening, ciji ce vlasnik da batali BB itd itd. a sretnija vremena da bi dosla nas treba na BB-u da bude mnogo mnogo vise i da ljudi koji krecu iz cetvrte lige budze igrace za reprezentaciju. imam osecaj da ces i Billa uskoro da pitas zasto ima igrace od 24-25 godina u timu. zar nije bolje da uzme ove od 18 pa da pravi tim za sretnija vremena??????????))

bas bas mrzim kad neko postavi ovako "pametno" pitanje. uh

This Post:
00
75180.28 in reply to 75180.27
Date: 3/7/2009 2:30:38 AM
Overall Posts Rated:
113113
ne postoje glupa pitanje vec glupi odgovori...nemoj da mrzis stetno je po zdravlje,a da bi dao nekom treneru podstreka koji poseduje mladog igraca sa nekim jako dobrim potencijalom zasto mu ne dati sansu odmah ... garantujem da bi svaki normalan trener kojeg zanima repka trenirao tog igraca mnogo vise nego ovako...naprimer ne bi trenirao plej- bek poziciju vec samo plej... ne kazem isto tako da mladu repku treba da cine igraci svi sa 18g ali isto tako smatram da u njoj treba da bude min. 50% njih.

This Post:
00
75180.29 in reply to 75180.28
Date: 3/7/2009 3:54:52 AM
Overall Posts Rated:
740740
mnogo si krace ovde od mene pa verovatno ne znas da se to pitanje postavlja svake godine. i mi kao zemlja Srbija imamo 200 miliona selektora. covek je lepo obrazlozio kog je i zasto pozvao a onda mora da se nadje neko, u ovom slucaju ti, da da svoj neki komentar. moje misljenje, a verujem i svih normalnih trenera, je da uvek NAJBOLJI igraju za reprezentaciju.
e da, sad cu da zovem Radomira Antica da mu kazem da pusti Ljajica da igra. ipak je on veliki potencijal. nema veze ako ne odemo u juznu afriku, makar cemo da PROBAMO da napravimo igraca od njega.

i dalje mislim da ti je pitanje bilo glupo i da nema veze sa vezom. ako neko hoce da trenira igraca za reprezentaciju taj ce to da uradi zato sto hoce a ne zato sto mu se trener ushlihtao i pozvao klinca u reprezentaciju.

This Post:
00
75180.30 in reply to 75180.29
Date: 3/7/2009 4:22:14 AM
Overall Posts Rated:
113113
moje vidjenje mlade repke se totalno razlikuje od tvog. Po meni mlada repka treba da ima sto vise potencijalnih seniora tj igraca koji ce u buducnosti dati svoj maksimalni doprinos.
evo posluzicu se primerom . igrac Tihomir Panajotovic (4789771) koji jeste verovatno istreniran pravilno (u to uopste ne sumljam) nece nazalost radi svog potencijala moci da u igra u seniorima.

A sto se tice Ljajica, jeste veliki potencijal i zasto ne praviti od njega velikog igraca ako on za to ima potencijala, i nema veze ako ne odemo u afriku daj da napravimo dobrog igraca i dobar tim

ja i dalje tvrdim da nema glupih pitanja vec da postoje samo glupi odgovori.

This Post:
00
75180.31 in reply to 75180.30
Date: 3/7/2009 4:27:26 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ma ovde je najgore sto igraci nemaju nikakvu korist-stetu od igranja za reprezentaciju
bukvalno nista!!!
Mala prednost moze biti pri prodaji igraca repke...

This Post:
00
75180.32 in reply to 75180.31
Date: 3/7/2009 4:35:00 AM
Overall Posts Rated:
113113
Ma ovde je najgore sto igraci nemaju nikakvu korist-stetu od igranja za reprezentaciju
bukvalno nista!!!
Mala prednost moze biti pri prodaji igraca repke...

ma nema koristi sto uopste igramo oline igrice pa ih opet igramo :)

This Post:
00
75180.33 in reply to 75180.30
Date: 3/7/2009 4:50:51 AM
Overall Posts Rated:
740740
moje vidjenje mlade repke se totalno razlikuje od tvog. Po meni mlada repka treba da ima sto vise potencijalnih seniora tj igraca koji ce u buducnosti dati svoj maksimalni doprinos.
evo posluzicu se primerom . igrac Tihomir Panajotovic (4789771) koji jeste verovatno istreniran pravilno (u to uopste ne sumljam) nece nazalost radi svog potencijala moci da u igra u seniorima.

A sto se tice Ljajica, jeste veliki potencijal i zasto ne praviti od njega velikog igraca ako on za to ima potencijala, i nema veze ako ne odemo u afriku daj da napravimo dobrog igraca i dobar tim

ajde ok slozicu se do te mere da svako ima svoje misljenje i da nema glupih pitanja. ali opet ti tvrdim da ako neko hoce da ima reprezentativca on ce da ga trenira bio on trenutno u reprezentaciji ili ne. a ako nekom treba da se ljubi bulja da trenira igraca e onda je to vec problem samopostovanja.

a ovo za fudbal prosto ne mogu da verujem da si rekao. ZRTVOVAO BI NESTO STO NAM MOZE DONETI I VECI REJTING ZEMLJI, DOSTA PARA, NADAM SE I RADOSTI, RADI EVENTUALNOG RAZVOJA NEKOG KLINCA. i ponavljam EVENTUALNOG. jer bilo je mnogo velikih potencijala od kojih je nastalo malo dobrih igraca. zato u reprezentaciju samo najbolji i uvek samo najbolji. pa makar imali i po 40 godina

This Post:
00
75180.34 in reply to 75180.32
Date: 3/7/2009 4:52:20 AM
Overall Posts Rated:
178178
Gospodo, najvaznije je da trener ima NEKU viziju pa makar ona bila i "pogresna" po misljenju pojedinaca.
.
Ako ima viziju onda ima i plan da do nje dodje i energiju da je realizuje, sto je i najvaznije.

A drugi aspekt, da li je pogresna ili ne je totalno relativan...sto rece Dumba, jedan se kune u ideju a drugi je naziva gluposcu...

Takodje, isti oni koji pozivaju na dugorocnu strategiju ce posle prvog poraza pozivati na ostavku usled nedostataka rezultata...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement