Urobil som taky mensi vyskum engine v zapase
(17899701)PG A.Marmatakis 43min 0 - 11 FG
JS-atrocious
JR-atrocious
DV-respectable
HN-average
PA-respectable
IS-pitiful
mal najmenej pokusov hoci mal najlepsi DV ale nedal ani jeden kos mozno vdaka aj najnizsiemu IS
SG J. Cabral 40min 2 - 12 FG
JS-atrocious
JR-inept
DV-atrocious
HA-average
PA-respectable
IS-average
mal tolko pokusov ako moj center co je pri jeho 1 JS a 1 DV celkom dobre, jemu sa uz aj podarilo skorovat IS 6
SF Brahim El Azizi 45min 5 - 17 FG
JS-atrocious
JR-atrocious
DV-pitiful
HN-average
PA-atrocious
IS-proficient
zaznamenal az 17 pokusov a dal 13 bodov mozno ze super mal SF so slabsim ID JS a DV dokopy 3, IS 9
PF A. Torrecilla Tomé 41min 7 - 22 FG
mal najviac pokusov ale od PF a pri Look Inside a pri takych skilloch s outside hracmi sa to dalo cakat
C I. Akdil 44min 5 - 12 FG
len 12 pokusov tolko ako moj SG hoci JS aj DV ma vyrazne lepsi :D, mozno ze zahralo ulohu aj vyssie ID superovho centra
hraci na perimetri sucet skillov JS-3 DV-10 IS-15 dokopy zaznamenali 40pokusovinside hraci JS-11 DV-11 IS-28 pri look inside dokopy zaznamenali 34 pokusovHraci na perimetri boli dokopy vo vsetkych dolezitych skilloch horsi a zaznamenail viac pokusov ako moji Centri, zcoho vypliva to co avizoval Eazy-E guardi strielaju priblizne tolko ako centri (54% ku 46%) bez ohladu na ich skilly.
Je to len jeden zapas postol som to preto lebo mozno to niekoho zaujima, kazdy si ztoh vyvodi co chce ale mne ztoho vypliva ze IS taktiky su az prilis narocne. Pozaduje all around playeri vlastne to iste co PTP a pod. alebo este narocnejsie, zatial co outside su ovela hratelnejsie ako inside taktiky.
Last edited by Elon Musk at 12/25/2009 12:34:15 PM