Μάγκες και πάλι καλημέρα,
Το είχα κάνει και θέμα στο φόρουμ. Υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται να φτιάξουμε ομάδα 5χ5 ή 8χ8 (να μένουν αθήνα φυσικά) για να πάρουμε μέρος σε κανένα τουρνουά του χρόνου; Όσα παιδιά ενδιαφέρονται, ας μου το πουν. Φυσικά εννοείται, ότι για να βρούμε και πιο εύκολα παιδιά, μπορείτε να φέρετε φίλους σας. Θέλω να ζεστάνουμε λίγο την ατμόσφαιρα. Όλα τα καλά παιδάκια που ενδιαφέρονται στην πίστα. Δεν χριεάζεται να είστε παικταράδες, για χαβαλέ θα πάμε. Απλά θα ζητούσα όσοι ενδιαφέρεστε να το κάνετε ειλικρινά και όχι να ξεκινήσετε και μετά να μην έρχεστε. Το λέω για τον εαυτό μου προκαταβολικά ότι το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου εγώ ίσως αντιμετωπίσω πρόβλημα μιας και η γυναίκα μου θα γεννήσει (καλώς εχόντων των πραγμάτων) και ίσως έχετε ακούσει οτι οι πρώτες 40 μέρες είναι πολύ δύσκολες. Αυτό για να μην παρεξηγηθούμε μετά. Φίλε Dirk, εννοείται οτι αυτή η πρόταση εμπεριέχει και σένα. Δεν σε αποκλείω, επειδή με έβρισες, ούτε επειδή διαφώνησες μαζί μου. Περιμένω απαντήσεις σε αυτήν την πρόταση. Έτσι και αλλιώς καλό θα είναι να έρθεις, διότι θα ρίχνεις και τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας μας :))).
Φιλικά - Δημήτρης