BuzzerBeater Forums

BB Latvija > Tukšas sarunas jeb "NOTHING SPECIAL" 4

Tukšas sarunas jeb "NOTHING SPECIAL" 4 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
199514.240 in reply to 199514.239
Date: 4/25/2012 4:13:13 PM
Overall Posts Rated:
214214
nu jau kādis pāris gadus (kopš neesmu aizrāvies ar nba live uz pc :D ) nba vairs tā īsti nesekoju. reizēm noskatos highlightus vai topus, lai redzētu kā griffins kādu pazemo :)

gribētos, lai uzvar Thunder, bet nu redzēs, kā būs ar varēšanu. nebūtu nekas pretī, ja antibasketbola piekritēji spurs un celtics spēlētu finālā :D fascinē tomēr šīs abas komandas - līderi jau krietni gados, bet komandas kā turas, tā turas augšgalā, un pie tam ļoti pārliecinoši
karoč vienalga man, kurš uzvarēs, atskaitot Miami :D lebrons kā pašpasludināts karalis jau labu laiku riebjas, wade pēc izgājieniem all-stars mačā ar cieņu manās acīs zaudējis..

This Post:
00
199514.241 in reply to 199514.239
Date: 4/26/2012 12:55:53 AM
Overall Posts Rated:
231231
P.S. Subjektīvi man liekas, ka iepriekšējās sezonas fināls bija labākais, kuru esmu skatījies ( varbūt tāpēc, ka viņi finālā uzvarēja tieši Heat ). Tas ko viņi izdarīja pagājušo gadu bija kaut kas vauuuuu.

Man arī liekas, ka labākais ko skatījies esmu. Ne tādēļ, ka uzvarēja tieši Mavericks, bet visa sērija bija izcila.
UN Big3 pilnā pārliecība, ka uzvarēs bija liela - bet Dirks parādīja, kurš vēl ir MVP laukumā.:D

This Post:
11
199514.242 in reply to 199514.240
Date: 4/26/2012 12:59:57 AM
Overall Posts Rated:
231231
Par Spurs un Celtics piekrītu.:)
Bostona vēl tik ļoti nepārsteidz - bet par Spurs tiešām jābrīnās. Dankans, Pārkers un Džinobili - vecā gvarde.
Taču play-off uzskatu, ka viņiem pietrūks asuma - pagāšo gadu arī izkrita.

karoč vienalga man, kurš uzvarēs, atskaitot Miami :D lebrons kā pašpasludināts karalis jau labu laiku riebjas, wade pēc izgājieniem all-stars mačā ar cieņu manās acīs zaudējis..

Nevaru neielikt plusu. Lebrons jau sen riebjas - tik tizlu spēlētāju neesmu redzējis. Kā vēsta joks - ja pagāšo gadu būtu uzvarējusi Miami, Lebrons tāpat raudātu, jo MVP titulu izcīnītu Dveins Veids.:D un manuprāt, zinot tā iedomīgā publikas mīļa raksturu, nav tālu no patiesības.
Wade agrāk patika, bet kā Big3 sanāca kopā - nepatīk ne Miami, ne Wade.

This Post:
22
199514.243 in reply to 199514.242
Date: 4/26/2012 3:35:03 PM
BC kipucis
II.3
Overall Posts Rated:
645645
Starpsezonas notikumu datumi. Lai nebūtu lieku jautājumu (214854.1)

This Post:
00
199514.244 in reply to 199514.243
Date: 4/27/2012 8:32:04 AM
Overall Posts Rated:
231231
Regulārā sezona beigusies! gaidam play-off NBA!

http://www.breathingfire.com/nba/playoffs/2012/bracket201...

From: Armiins

This Post:
22
199514.245 in reply to 199514.244
Date: 4/28/2012 8:04:56 AM
Overall Posts Rated:
231231
Sveiciens atkal!

Skatos par basketbolu īpaši neviens negrib diskutēt,neskaitot dažus. Pamēģināsim no citas puses. Lai gan basketbols neapšaubāmi ir mans mīļākais sporta veids, ir arī citi. Sports ir un būs mana kaislība. Vis labprātāk , protams spēlēju basketbolu, taču neatsakos no futbola, volejbola Utt.. Pavasara beigas/vasaras sākums ir tas laiks, kad kausi un trofejas noskaidrojas daudz kur - NBA, Čempion līgā futbolā un vēl daudz kur citur. Šodien mazliet par futbolu, jo cik zinu - šī sporta veida piekritēji Latvijā ir daudz - pats arī regulāri sekoju un uzspēlēju futbolu.
Nupat tika aizvadīti Čempion līgas pusfināli. Tajos tikās slavenā krievu miljardiera Abramoviča angļu klubs Londonas "Chelsea" un spāņu Katalonijas grands "Barcelona", kā arī zvaigžņotais Madrides "Real" un slavenais vācu Minhenes "Bayern". Teikšu godīgi, ka abos pusfinālos uzvarēja mani favorīti - Chelsea divu spēļu summā ar 3-2 uzvarēja Barcelonu, bet Bayern pendeļu trillerī bija stabilāki, un uzvarēja titulēto Madrides Real. Tātad finālā Minhenē, spēkosies Chelsea pret Bayern.

Mans futbola elks cik atceros ir bijis agrākais Vācijas futbola izlases līderis Mihaels Ballaks. Zīmīgi, ka viņš arī spēlējis abos finālā tikušajos klubos. Šobrīd Ballaks karjeras norietā mocās ar savainojumiem, un pie spēlēšanas tiek maz, taču savos ziedu laikos bija tiešām lielisks. Vienmēr man patika Minhenes "Bayern", taču pēc Ballaka pāriešanas uz Chelsea - aktīvi sekoju savam elkam līdzi. Diemžēl, pēc Ballaka aiziešanas no Chelsea, atsāku turēt īkšķus par Minhenes Bayern. Tātad finālā esmu par to, lai Minhenē uzvaru svin mājinieki.

Par kuru komandu esat jūs?

Nedaudz ieskats fināla komandās.

Bayern

Minhenes Bayern, ir sens, tradīcijām bagāts futbola klubs. Tas ir arī Vācijas titulētākais klubs, un vienmēr ir stap favorītiem, jebkuras raudzes sacensībās. Komandas spēlētāji ir tiešām lieliski. Centra "asi" veido gan tādi pašmāju talanti, kā pussargs Bastians Švainstaigers (tieši viņš iedzina izšķirošo pendeli Kasiljasa sargātajos vārtos) , Vācijas futbola izlases kapteinis, aizsargs Filips Lāms, garais "bombardieris" Mario Gomešs , kā arī Pasaules čempionātā lieliski spēlējošais Tomass Millers. Tāpat izcils ir vārtus sargājošais Manuels Noiers. Lieliski viņiem palīdz ilggadējs komandas līderis francūzietis Franks Riberī, tehniskais Arjēns Robēns. Vācieši manuprāt ir arī fināla favorīti - fināls tiek aizvadīt tieši Minhenē, un tā ir milzīga motivācija Bayern spēlētājiem.

Chelsea

Chelsea komandas lielais uzplaukums sākās, 2003. gadā, kad par kluba īpašnieku kļuva ambiciozais Romāns Abramovičš. Tieši pateicoties viņa finansēm, Chelsea kļuvis par grandu Eiropas futbolā.
Komandas līderis neapšaubāmi ir komandas kapteinis Džons Terijs. Diemžēl, tieši viņš finālā nevarēs piedalīties, jo pusfināla atbildes spēlē dabūja sarkano kartiņu, kas automātiski nozīmēja diskvalifikāciju uz finālu. Lielas cerības komanda liek, uz ilggadējo uzbrukuma līderi - Kotdivuāras zvaigzni Didjē Drobgā. Tieši viņš guva vienīgos vārtus pirmajā pusfināla spēlē pret Barcelonu. Tāpat Chelsea vārtos stāv, viens no pasaules labākajiem vārtsargiem čehs - Petrs Čehs. Pussargu līnijā saimnieko veterāns Frenks Lampards, kuram piepalīdz eleganti spēlējošais brazīlietis Ramiress. Vēl, nozīmīga figūra laukumā ir Fernando Torres - iespējams viņš neattaisno, ar viņa transfēru liktās cerības, taču šādas raudzes spēlētāju nevar ņeņemt vērā.

Būtībā var rakstīt daudz - abas fināla komandas ir zvaigžņotas. Abas uzvarēja divus Spānijas un Eiropas grandus.

Bet jautājums ir aktuāls - Kurš uzvarēs?

Last edited by Armiins at 4/28/2012 8:05:28 AM

This Post:
00
199514.246 in reply to 199514.245
Date: 4/28/2012 8:17:30 AM
Overall Posts Rated:
118118

Atšķirībā no tevis pusfinālā mana galvenā favorīte izkrita pendelēs. Taču finālā esmu par Chelsea, kaut kā vairāk sipmpatizē tieši šī komanda, taču finālā viņiem būs vairāki robi sastāvos dēļ kartītēm.

This Post:
00
199514.247 in reply to 199514.246
Date: 4/28/2012 8:19:36 AM
Overall Posts Rated:
231231
Katram savs!
Chelsea nenoliedzami ir labi, bet uz papīra, kā arī uz laukuma, man liekas, ka Bayern ir solīti priekšā.
Plus vēl spēle Minhenē...

This Post:
00
199514.248 in reply to 199514.247
Date: 4/28/2012 9:42:45 AM
BK Zante/Sante
III.6
Overall Posts Rated:
5151
Es par Chelsu, jo patīk kā uzbrucējs Torres!

This Post:
00
199514.249 in reply to 199514.247
Date: 4/28/2012 10:35:42 AM
Overall Posts Rated:
325325
noteikti esmu par Čelsiju, bet godīgi sakot neredzu viņiem iespējas paņemt finālu, ņemot vērā, ka ir diskvalificēts Terry, Ramires, Ivanovičs, Meireleš (pēdējie trīs noteikti ir galvenie uzvaras kalēji pusfinālā) + vēl pirna d*rsa ar traumētajiem.. liels prieks, ka finālā nebūs Barselonas, totāli apnikuši šamie))

From: Tucis

This Post:
00
199514.250 in reply to 199514.248
Date: 4/28/2012 10:38:55 AM
Overall Posts Rated:
308308
nu šī tēma jau man tuvāka :)

bar basīti, vismaz to, kas notiek aiz okeāna neinteresējos var teikt nemaz. varbūt tik rezultātus ik pa laiciņam apskatu, bet nu par futeni ir bik citādi. gan pašam sanāk uz spēlē pāris reizes nedēļā, gan arī iespēju robežās pasekot līdz tam, kas notiek Eiropā..

par ČL finālu pilnībā piekritīšu - tajā iekļuva abas manas pusfinālu favorītkomandas. pie kāda kluba faniem sevi pieskaitīt gan negribēšu, jo uzskatu, ka fanot var tikai par kādu vietējo klubu vai izlasi, nevis par kādas citas valsts grandiem, bet nu ar visu to, protams, ir komandas, kurām skatoties jūtu līdz mazliet vairāk.

finālā būšu par Bayern. ļoti patīk futbols ko viņi spēlē, lai gan parasti sevišķi vācu klubi un izlases man ne pārāk...

Advertisement