Φίλε μου,
Ο νεαρός απο δω κάθισε και έχασε το προηγούμενο παιχνίδι για να ρίξει συγκεκριμένη ομάδα. Και μάλιστα είχε πει το κορυφαίο "εγώ προτιμω να παίζω του χρόνου με την τάδε ομάδα, παρά με την δείνα". Και καλά για να προετοιμαστεί για τα play off. Δικαιολογίες της πλάκας. Και μένα μου έστειλε μήνυμα που μου έλεγε να παίξω χαλαρά. Το τί έλεγε ακριβώς σας το επισυνάπτω παρακάτω:
"Καλήμερα φίλτατε και καλή εβδομάδα να έχεις... Επειδή αυτή την αγωνιστική παίζω και εγώ το κεφάλι μου και λογικά θα παίξω δυνατά. Την επόμενη παίζω μαζί σου εκτός.. Θα ήθελα αν μπορείς εγώ θα σε παίξω χαλαρά και στο υπόσχομαι για να ξανανανέβει ο ενθουσιασμός μου.. Δεν έχω στόχο να κερδίσω στην έδρα σου και είναι και κομματάκι δύσκολο αυτό... Θα μοιράσω και χρόνο συμμετοχής.. Οπότε άμα μπορείς και εσύ να παίξεις χαλαρά γιατί ίσως έχω πρόβλημα με την διαφορά πόντων στο μεταξύ μας? Πες μου αν είναι να ξέρω τι να παίξω με την Nosferatu Team..."
Άν αυτό αγαπητοί μου φίλοι δεν αποτελεί προσπάθεια νοθείας πρωταθλήματος, τότε τί είναι; Με λίγα λόγια. Να έπαιζα μαζί του χαλαρά (ποιός μου λέει οτι δεν θα έπαιζε και δυνατά για να κερδίσει, διότι τέτοιος που είναι τελικά) και να έπαιζα με τους υπόλοιπους κανονικά ή δυνατά. Έπαιξε και έχασε όμως. Με μένα δεν παίζουν τέτοιες λαμογιές. Ειλικρινά δεν θα το δημοσίευα, αλλά με ενόχλησε φοβερά η συμπεριφορά του. Το παίζει τίμιος και ηθικός και μετά μιλάει για το ήθος των άλλων. Αλλά τελικά αποτελεί ένα "κακομαθημένο" που δεν έμαθε τρόπους ούτε καν απο την οικογένεια του.
Υ.Γ. Αλήθεια ποιός θα με υποχρέωνε να κάνω διάκριση υπέρ του απο τη στιγμή που είναι τέτοιος; Φυσικά και δεν υπήρχε καμιά περίπτωση, αλλά λέμε τώρα....
Φιλικά - Δημήτρης
Last edited by Δημήτρης at 6/11/2010 5:46:13 AM