BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181392.241 in reply to 181392.240
Date: 6/20/2011 4:52:29 AM
Overall Posts Rated:
2525
Εχεις δικιο .... και εγω περιμενω τις αναλυσεις.Αλλα φενετε οτι λογο καλοκαιριου το εχει ριξει εξω, εε θα γνωρισε και κανενα πιπινακι και εγω ο παππους περιμενω τις αναλυσεις...πλακα κανουμε?
Πηγενε παλικαρι μου, καλοκαιρι ειναι αυτο...και αν προλαβαινεις ριξε και καμια ματια και εδω!!

'' ψαρουκλα'' παιζουμε μαζι την Τριτη , ετοιμαζεσε? Για κανε μια προβλεψη...
Η προιστορια ειναι με το μερος σου...αλλα εγω οπως πιθανον θα εχεις καταλαβει κανω πολλα τρελλα στο παιχνιδι ( -100)
λες να σου δωσω και εσενα +100 για να μην παραπονιεσε?
Αλλα και απο την αλλη βλεποντας τις αγωνιστικες καταστασεις σου , μηπως ειναι ευκαιρια να σου κλεψω την νικη.
Τελος για το παιχνιδι που εκανες το Σαββατο, ηταν οντος μια πολυ μεγαλη νικη που σε κρατησε μεσα στους στοχους σου... αλλα πιστευω οτι ο FC επεξε λαθος αμυνα...2-3.... και ο Λιοττα εκανε παρτυ γιατι λογικα το 3αρι ηταν η τρυπα στην αμυνα!!
Αντε τωρα εχεις κατι για να διαβασεις στην σκοπια και κοιτα περιμενω απαντηση ετσι?
Τα λεμε φιλε... :))

This Post:
11
181392.242 in reply to 181392.234
Date: 6/20/2011 10:40:27 AM
Overall Posts Rated:
4444
Report Time:

Χωραφα @ Euosmos 80 - 96
Η άμυνα του Euosmou ήταν στο 8 έκαστος με αποτέλεσμα μαζί με την καλή επίθεση να μπορέσει να κρατήσει την έδρα.Το 8(χαμηλό) στην επίθεση για τον Χωραφα δεν ήταν αρκετό.
Είχε καλή μέρα τους 4 από τους 5 βασικούς με τον καθένα να έχει τον ρόλο του στην ομάδα.Ο Sarraz ήταν ο καλύτερος καθώς πέρα από την πολύ καλή άμυνα (+25,3 block, 1 φάουλ) είχε 18 πόντους, 2 assist και 15 rebound(6 επιθετικά) ενώ δεν έκανε κανένα λάθος.

Αστερίες @ Olympos 102 - 101
Οι Αστερίες το θέλανε πιο πολύ για αυτό και η δυνατή διάθεση.Πλέον είναι αήττητος και αν όλα πάνε όπως έχουν θα ξανα παίξουν στον τελικό των μπλε στην έδρα του Αστερία που εκεί τον πρώτο λόγο τον έχει ο Αστερίας.Ωστόσο αυτή την στιγμή ο Όλυμπος έχει σχηματίσει την καλύτερη ομάδα και τα ratings του αλλά και τα στατιστικά του είναι τα καλύτερα της ΙΙΙ8.Στον αγώνα όμως.
Κακό στήσιμο για μένα από άποψης άμυνας.Με μία ζώνη 2-3(που ο Αστερίας δεν είναι υπέρ) θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.Με 5(χαμηλό) στην περιφέρεια και από την στιγμή που έχεις δυνατή άμυνα στην περιφέρεια το 7(υψηλό) στον εντός θα μπορούσε να είχε γίνει 8(υψηλό) και ταυτοχρόνως θα ανέβαζε και τα rebound στα οποία κέρδισε ο Olympos.
Ο Αστερίας είχε προβάδισμα στην αποτελεσματικότητα της επίθεσης του,ωστόσο αυτό που κέρδισε το παιχνίδι ήταν η δυνατή διάθεση αλλά και τα 17 λάθη του Olympou.
Καλύτερος παίχτης ο Villafane ο οποίος είχε 32 πόντους(63% εντός πεδιάς),4 rebound,4 assist,4 κλεψίματα και 3 τάπες.

Γουρούνια @ stone 74 - 97
Όπως είπα το παιχνίδι το καθάρισε ο Πρίγκας.Δεν χανόταν το παιχνίδι για τον Stone.Καλά game ratings για τον Stone και πολύ κακή άμυνα για τα Γουρούνια μας.Πλεον ο Στόουν έχει μπει στην ουδέτερη ζώνη με τον επόμενο στόχο να είναι η τέταρτη θέση που οδηγούν στα play off.
Ο Πρίγκας είχε 41 πόντους 6 rebound, 4 assist, 2 κλεψίματα και μία τάπα ενώ δεν έκανε λάθος.

Σμέρνα @ Bluzzers 79 - 94
Ήμουν αισιόδοξος για το παιχνίδι από την αρχή.Το μελέτησα καλά και βασίστηκα στην έδρα μου και στην κακή αγωνιστική κατάσταση του Smerna ενώ εγώ είχα αρκετά καλή έχοντας και αρκετό ενθουσιασμό από το παιχνίδι με τον Άρη.Και οι δύο επιλέξαμε το inside game στην επίθεση με το Low post μου να δίνει επιλογές και στην περιφέρεια.Η άμυνα μου λειτούργησε όπως είχα υπολογίσει(με 6 και 7 αντίστοιχα) και με του Smerna να μένει σε χαμηλά επίπεδα.
Παίχτης κλειδί ήταν ο Culeta που πλέον εκτελεί χρέη ΠΦ.Μπόρεσε να πάρει αρκετά φάουλ από τον αντίπαλο PF και είχε 8/10 βολές με 20 πόντους σύνολο,αλλά κατάφερε να μαζέψει 6 rebound και να δώσει και 5 assist.

This Post:
11
181392.243 in reply to 181392.242
Date: 6/20/2011 10:40:40 AM
Overall Posts Rated:
4444
Zapa @ Herkules 83 - 100
Καλή συνολική λειτουργία του Zapa αλλά δεν ήταν αρκετή.Ο Herkules με πολύ ασφυκτική άμυνα,που ήταν στο 8 για περιφέρεια και 8 για ρακέτα,και με συνδυασμό το 8(μέτριο) που του έδωσε η κίνηση το παιχνίδι ήταν θέμα χρόνου μέχρι να τελειώσει.
Καλύτερος παίχτης ήταν ο Almerich που πέτυχε 33 πόντους με πολυ καλά ποσοστά,έχοντας και 5 rebound ενώ μοίρασε και 4 assist.

Evo @ Άρης 98 - 123
O Άρης μπορεί να ξεκίνησε με μοναδικό στόχο την προπόνηση αλλά πλέον έχει σφίξει την ομάδα του.Η άμυνα στο παιχνίδι του Σαββάτου ήταν στο 7 και 7 ενώ το Run & Gun εκτός από το 7(υψηλό) στην περιφέρεια του δίνει και λύσεις στο inside game με 6(χαμηλό).Ο Evo διάλεξε μία ζώνη 2-3 με αποτέλεσμα να του ανοίξει την περιφέρεια,εξού και το +25.
Καλύτερος παίχτης για τον Νικητή ήταν ο Sklavenitis.Πέτυχε 22 πόντους,μάζεψε 18 rebound ενώ ήταν μόλις 2 assist μακριά από το triple double.Δεν έκανε κανένα λάθος και είχε και 4 κλεψίματα.

Leni @ Barga 104 - 92
Ο Barga θα πρέπει μάλλον να τα σκάσει χοντρά για να πάρει κάποιον περιφερειακό παίχτη που να κάνει την διαφορά.Ο Leni το μόνο που έκανε είναι να βάλει "κίνηση" και με ένα 7(μέτριο) το παιχνίδι καθάρισε με +12.Κακή κυκλοφορία για τον barga με 3(υψηλό).Πρέπει να βρει λύσεις από τα guards.
Καλύτερος παίχτης ήταν ο Ciudadano που είχε 30 πόντους,9 assist και 7 rebound.

Klein @ Fight 106 - 99
To μόνο παιχνίδι που δεν πέτυχα.Ο Klein ήταν καλύτερος σε όλα τα σημεία.Επίθεση με σύνολο 15(χαμηλό) έναντι 14(υψηλό) αλλά και άμυνα με 15(μέτριο) σε σχέση με τον fight που είχε 13(μέτριο).Πολλές ασσιστ,έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Οι Liotta,Vlahos και Mpampaliotis κάνανε την διαφορά.Ο καθένας στον τομέα του.Ο Liota είχε 43 πόντους και 8 assist και μάλλον σε αυτόν πάει το βραβείο του καλύτερου παίχτη.

This Post:
00
181392.244 in reply to 181392.241
Date: 6/20/2011 11:07:27 AM
Overall Posts Rated:
4444
Άστα φίλε.Το καλοκαίρι δεν είμαι για πολλά πολλά.Βασικά έχω γνωρίσει μία εδώ και κάτι χρόνια και μου κάνει την ζωή κόλαση.Τουλάχιστον της αρέσει το αλκοολ όσο αρέσει και σε εμένα. :P

Προγνωστικά τώρα:

Fight @ Leni
Ο Fight έχει 3 σερί ήττες και ψάχνει για την νίκη που θα σπάσει το ρόδι.Ο Leni έχει δείξει καλά πράγματα αλλά έχει κάποιες αδυναμίες όπου θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο Fight.O φιλοξενούμενος έχει τον πρώτο λόγο αλλά η κακή εικόνα που έχει στα τελευταία παιχνίδια μου δημιουργεί ερωτηματικά.Θα το παίξω διπλό ωστόσο.

Euosmos @ Smerna
Ο Εύοσμος έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι.Ο Smerna έχει αδύναμη άμυνα και εκεί θα χτυπήσει ο Euosmos.Διπλό και αυτό.

Άρης @ Zapa
Χμμ..δύσκολο παιχνίδι.Ο Άρης πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι αν βρει μία ισορροπία στα ratings του,πράγμα που μπορεί,για να χτυπήσει τον Zapa.Ακόμα ένα διπλό.

Bluzzers @ Γουρούνια
H ομάδα είναι σε καλή κατάσταση.Με μόλις μία προσθήκη στο φετινό roster κατάφερα να δυναμώσω την ρακέτα μου. Πάω για την τρίτη σερί νίκη που θα μου δώσει μία απόσταση ασφαλείας από την 8η θέση.Διπλό

Stone @ Asteries
Ο Stone έχει δείξει δείγματα βελτίωσης αλλά δεν ξέρω πόσες ελπίδες έχει στην έδρα του Αστερία.Ο Αστερίας έρχεται από το πολύ δύσκολο derby βέβαια.Θα παίξω άσσο.

Barga @ Evo
Derby για τις δυο ομάδες.Ο Νικητής φεύγει από την 8η θέση και μπαίνει στην ζώνη του Μπαράζ.Από εκεί και πέρα η έδρα έχει ένα μικρό αβαντάζ αν και η άμυνα του δεν είναι και η καλύτερη.Αν μείνει στον Μ.Ο τότε θα είναι διπλό το παιχνίδι.Αν μπορέσει να πιάσει την μεγίστη τιμή τότε δεν θα έχει πρόβλημα.Θα το παίξω διπλό όμως γιατί η αγωνιστική κατάσταση του Evo είναι η ίδια με αυτή της ΑΕΚ.Διπλό

Herkules @ Klein
Ο Klein έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει οποιοδήποτε παιχνίδι.Πιστεύω ότιι μπορεί να το πάρει και αυτό.Η ζώνη 2-3 όπως είδαμε άφησε τον Liota να κάνει ότι γουστάρει.O Herkules καλείται να βρει λύσει στο inside game σε M2M στα τελευταία παιχνίδια έχει Μ.Ο 7 & 7 οπότε δείχνει ικανός να το πάρει το παιχνίδι.Εγώ θα ποντάρω στην έδρα.Άσσος

Olympos @ Χωραφα
Ο Olympos μπορεί να κάνει τα πάντα φέτος.Δεύτερη καλύτερη ομάδα στην ΙΙΙ8 με τα καλύτερα στατιστικά και ratings.Δεν νομίζω να δυσκολευτεί.Διπλό.

Αυτά από εμένα.

This Post:
00
181392.245 in reply to 181392.244
Date: 6/20/2011 11:30:29 AM
Overall Posts Rated:
1717
Αυτη η ζωνη 2-3 με ταλαιπωρει καιρο τωρα..απο διαφορα παιχνιδια που εχω δει ειναι οτι εκτος απο τους ποντους που θα δεχτεις απο τους ψηλους,θα φας αρκετους και απο τους κοντους..αποτελεσμα ο αντιπαλος να εχει πανω απο 50% ευστοχια χαλαρα..το μονο + που βλεπω σε αυτη την ζωνη ειναι οτι δυναμωνεις στα ριμπαουντ..αλλα ρισκαρεις να κερδισεις στα ριμπαουντ αλλα να τα τρως απο παντου?δεν εχω καταληξει ακομα..
Οποιος θελει μπορουμε να το συζητησουμε περισσοτερο το θεμα
Ακουω γνωμες...

This Post:
00
181392.246 in reply to 181392.245
Date: 6/20/2011 11:54:42 AM
Overall Posts Rated:
4444
Βασικά παίζουν πολλά ρόλο.Είναι οι τα rebound,είναι ο SF που είναι ο παίχτης κλειδί,είναι οι πάσες των ψηλών και οι τάπες παίζουν ρόλο από οσο ξέρω.Ωστόσο μία τέτοια ζώνη είναι και θέμα αντιπάλου

Αν η άμυνα σου είναι σε M2M είναι στο 7(υψηλό) η ζώνη 2-3 θα σου αφήσει περιθώρια στην περιφέρεια.Αν οι ψηλοί του έχουν καλές πάσες τότε θα την βγάλει έξω την μπάλα και θα την πατήσει μάλλον.Εμένα ο Culeta που έχει καλές πάσες για C/PF έχει τύχει πολλές φορές να δώσει έξω την πάσα στα guards μου.

Αν βγάζεις 7 στα rebound,με την ζώνη θα πάει πολύ πιο ψηλά,δηλαδή θα του δώσεις ελάχιστες δεύτερες ευκαιρίες.

Εγώ είμαι αρκετά υπέρ της ζώνης,αλλά πάντα μελετάω τον αντίπαλο.

This Post:
00
181392.247 in reply to 181392.246
Date: 6/20/2011 12:10:37 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ειμαι υπερ απο αποψη των ριμπαουντ..με τον Ολυμπο εφαγα τουλαχιστον 20 ποντους απο επιθετικα ριμπαουντ..το ερωτημα ειναι αν στην ζυγαρια βαλεις απο την μια τα ριμπαουντ και το ποσες δευτερες ευκαιριες θα κοψεις απο τον αντιπαλο και απο την αλλη το γεγονος οτι θα υπαρχει καλυτερη κυκλοφορια απο τον αντιπαλο αρα περισσοτερες ευκαριες για ευκολα καλαθια..δεν εχω αποφασισει προς τα που γερνει η ζυγαρια τελικα..παντως οι περισσοτερες και καλυτερες ομαδες στο ΒΒ δεν προτιμουν την 2-3 για εσωτερικα συστηματα αλλα το μ2μ

This Post:
00
181392.248 in reply to 181392.241
Date: 6/21/2011 8:19:25 AM
Overall Posts Rated:
170170
Όχι κ ψαρουκλα με 7 μηνακια στην πλάτη μου...! Τώρα στα λελε μας...! :)
Όντως παίζουμε μαζί σήμερα...! Καλό ματς. Ντερμπυ! Κοίτα, εγώ πάντα πιστεύω στην ομάδα μου κ θεωρώ πως μπορώ να κερδίσω. Απλά για διαφόρους λόγους ( ένας από αυτούς είναι οι αγωνιστικές μου καταστάσεις) θεωρώ πως πρέπει να ανακατεψω λίγο την τράπουλα. Βέβαια αν εσυ κανείς την καλή κ μου προσφέρεις ένα +100 κ αναιρεσεις την εξόφθαλμη αλλοίωση του πρωταθλήματος όλα θα γίνουν πιο εύκολα...! :P Αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι θα χτυπήσεις το ματσάκι θα κατέβω προετοιμασμένος.
Κοίτα για το ματς με τον φαιτ δεν είμαι σίγουρος ότι το μ2μ είναι πολύ καλύτερο από το 2-3. Κ αυτό το λέω διότι όντως ο λιότα αλωνίσε, αλλά εχω φτιάξει έτσι το 1-2-3 μου ώστε να περνάνε την μπάλα σχετικά ικανοποιητικά στο 4-5. Βέβαια ο λιότα τόσα καλάθια δεν έχει ξαναβαλει πότε οπότε μάλλον εκ του αποτελέσματος μάλλον έκανε λάθος επιλογή. Αλλά σίγουρα με αυτην την νίκη κρατήθηκα εντός του στόχου μου που είναι να κατακτήσω την πρώτη θέση για πρώτη φορά.
Για να δούμε λοιπόν. Κοντός ψαλμός...!!!

This Post:
00
181392.249 in reply to 181392.248
Date: 6/21/2011 9:56:28 AM
Overall Posts Rated:
4444
Προγνωστικά οι υπόλοιποι δεν θα βγάλετε?

This Post:
22
181392.250 in reply to 181392.244
Date: 6/21/2011 10:10:48 AM
Overall Posts Rated:
1717
Fight @ Leni
Σε κακη φορμα ο Φαιτ και θα εχει δυσκολο εργο μεσα στην εδρα του Λενι..πιστευω θα κριθει στις λεπτομερειες..ενα ελαφρυ προβαδισμα δινω στον φιλοξενουμενο

Euosmos @ Smerna
Χαλαρα διπλο

Άρης @ Zapa
Ευκολα ή δυσκολα θα ερθει διπλο πιστευω

Bluzzers @ Γουρούνια
Ευκολα διπλο και εδω

Stone @ Asteries
Αν κατεβει κανονικα ο στοουν θα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι αφου ερχομαστε απο το πιο δυσκολο παιχνιδι της κανονικης περιοδου και δεν υπαρχουν πολλες δυναμεις στην ομαδα..

Barga @ Evo
Πολυ σημαντικο παιχνιδι απο βαθμολογικη αποψη που θα τα δωσουν ολα φανταζομαι οι δυο ομαδες..ελαφρυ προβαδισμα για τον γηπεδουχο

Herkules @ Klein
Δεν ξερω αν θα το χτυπησει τελικα το παιχνιδι ο Αντωνης..παντως εχει το προβαδισμα ο γηπεδουχος

Olympos @ Χωραφα
Δεν νομιζω να το χτυπησει το παιχνιδι ο Χωραφα..διπλο και εδω

This Post:
11
181392.251 in reply to 181392.250
Date: 6/21/2011 11:04:32 AM
Overall Posts Rated:
170170
Στέλνω κ γω το κουπόνι μου , το οποίο το σκέφτηκα κ το κατέληξα στο παρατηρητήριο νεραιδοτοπος πάνω στον ποταμό έβρο!!!
Λοιπόν:
Φαιτκλαμπ @ λένι θα πονταρω στον άσσο, μιας κ έχει αυτή την δυνατότητα ο γηπεδούχος.δύσκολο ματς που μπορεί να κριθεί κ με τις διαθέσεις

Εύοσμος @ Σμερνα , διπλό χωρίς μεγάλες ταλαιπωρίες

Άρης @ Ζαπα μεγαλη συμπάθεια μου ο άρης , πολύ βελτιωμένος οπότε διπλό κ εδώ

Bluzzers @ Γουρούνια Νίκη για τον αναλυτή μας, μιας κ δεν χωράει άλλο αποτελεσμα γιαυτόν

Στόουν @ Αστεριες Θα με εψηνε ένας στόουν με όρεξη να χτυπήσει το ματς αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Οπότε άσσος. Βέβαια αυτό το εν δυνάμει ωραίο ματς είναι πολυ πιθανό να το δούμε στον πρώτο γύρο των πλέει οφ.

Μπαργκα @ Εβο Σημαντικό ματς. Κλείνω στον άσσο αλλά με μια πισινη

Χερκουλες @ κλάιν Άσσος

Όλυμπος @ Χωραφα εύκολο διπλό

Advertisement