To nie jest tłumaczenie, bo to nie mój zawodnik, a sam właściciel chciał mu podnieśc JR. Potencjał ma na wyczerpaniu, więc to wcale nie był zły pomysł, wydaje mi się, że chyba lepiej wyciągnąc ile się da z zawodnika, niż bezmyślnie go zablokowac, zwłaszcza jeśli sam właściciel chce takiego treningu. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Na pewno kadrze to nie zaszkodzi ;) A co takiego Cię dziwi w treningu JR?
W samym trenowaniu JR to mnie nic nie dziwi trening taki sam jak każdy inny , ale zdziwiłem się jak zobaczyłem że Centrowi z JR 1 był trenowany ten skil . Dla mnie osobiście dość dziwna decyzja aby taki trening dawać akurat takiemu grajkowi . Nawet z ciekawości zerknąłem co w tamtym tygodniu właściciel trenował na SG i mi wyszło że dwóch C i jeden PF . Jeżeli trenowanie tamtym dwóm JR miało jakiś sens a ten Lupa był na doczepkę to ok uznaje takie argumenty za sensowne , ale jeżeli tamci dwaj też maja JR na poziomie 1 to taki trening uznałbym za stratę czasu po prostu dla wszystkich .
Jeżeli chodzi o potencjał to można inny trening akurat dawać aby tego grajka nie zablokować a nie JR , i myśle ze przyniesie większy skutek niz trenowanie zasięgu rzutu .
Ja rozumiem ze właściciela sprawa co trenuje i jak ma takie widzimisię że chce JR to nie ma rady .
Last edited by Jax at 12/12/2011 6:31:45 AM