wiem, raczej tylu nie dam, nie skoczył tak jakie były przewidywania Karpika...miał mieć +1ID, +1RB, choć brak tego drugiego skoku jest dla mnie plusem, bo tyle zbiórek mi nie potrzeba, a tylko niepotrzebnie pompuje pensję...
oczywiście będę go licytował i mam nadzieję, że jakiś szalony chińczyk nie zaoferuje stawki "z dupy" czyt. 3kk lub więcej...
będę miał 3,2kk+, ale jak powiedziałaś nie jest tyle wart, tym bardziej, że ost Narew kupiła mega fajnego Francuza, sporo lepszego wg mnie od Wiera, ten sam wiek, potencjał itp za 3,3kk, sam się zastanawiałem, ale ostatecznie odpuściłem...zawsze będzie jakiś Polak w teamie, bo aż siara, że nie mam żadnego :p trzymaj kciuki za zakup, mam nadzieję, że się uda i nie przepłacę straszliwie ;)
ps. trochę martwią mnie obrony Wiernickiego, niestety będzie on u mnie najgorszym obrońcą (zarówno w OD jak i ID) na pozycjach 3-5, ale mam nadzieję, że nadrobi do kolegów :P
w przypadku ściągnięcia go do teamu przesiadam się na górę - OD i PS, marzy mi się trzech SFo-PFów w S5 ;)