...i ajde da malo uključim i vas u BBB ako ne pratite, u srijedu mi je biti ili ne biti tekma za prolaz dalje, ako dobijem velike su mi šanse da uđem među 32 a porazom se sigurno opraštam. Što, kako igrati protiv jednog od najjačih klubova u bb-u?! prednost je jer igram doma a ostalo je sve na njegovoj strani...Prati se, prati...nađi mu kupca za onog beka kojeg prodaje (5733901) (oči me bole od zelenila) i pobjeda je tvoja...=))):))je, ja kad sam vidio, mene je kompletna glava zaboljela a ne samo oči)
...i ajde da malo uključim i vas u BBB ako ne pratite, u srijedu mi je biti ili ne biti tekma za prolaz dalje, ako dobijem velike su mi šanse da uđem među 32 a porazom se sigurno opraštam. Što, kako igrati protiv jednog od najjačih klubova u bb-u?! prednost je jer igram doma a ostalo je sve na njegovoj strani...Prati se, prati...nađi mu kupca za onog beka kojeg prodaje (5733901) (oči me bole od zelenila) i pobjeda je tvoja...=)))
...i ajde da malo uključim i vas u BBB ako ne pratite, u srijedu mi je biti ili ne biti tekma za prolaz dalje, ako dobijem velike su mi šanse da uđem među 32 a porazom se sigurno opraštam. Što, kako igrati protiv jednog od najjačih klubova u bb-u?! prednost je jer igram doma a ostalo je sve na njegovoj strani...
kak vas glava boli i oči vele da zelena smiruje ...he,he....i odmara oči...::))
kak vas glava boli i oči vele da zelena smiruje ...he,he....i odmara oči...::))To isto vele i za praxitene, pa...=)))
jel vrijedi tu paruvidjet će se kroz tekme... ja mu ne znam skilove jer ja ne vjesim na TL kao ostali. zadnji put na TL sam bio u prošloj sezoni na kraju kad sam delia kupovao. daj stavi tu skilove da svi vidimo. šta sad ak istra boy vidi.
jel vrijedi tu paru
ma moj je mala beba za minopolija...dječarac....ti bi stavio minopolija da ga reklamiraš...he,he
ma moj je mala beba za minopolija...dječarac....ti bi stavio minopolija da ga reklamiraš...he,hedječarac a oba 23-godišnjaci. ti i tvoje pile naopakoa šta, reklama ko reklama, ako se ijedan upeca, dobro je