BuzzerBeater Forums

Poland - II.1 > Sezon 21

Sezon 21

Set priority
Show messages by
From: Tomi.
This Post:
00
224755.242 in reply to 224755.241
Date: 9/23/2012 3:26:32 PM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
Lorenzo Leombruno, najlepszy strzelec Ligi, najlepszy zbierający Ligi i w ogóle Lider zespołu.
Człowiek, co się kulom nie kłaniał, gość co w pojedynkę ograł w ostatnim meczu murowanego faworyta do awansu-Piczki, przyjaciel i kapitan drużyny ASPK.. . Odchodzi z Ligi... (.
Z pewnością nie będzie Wam go brakowało. :-):-).

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
From: Huanito

This Post:
00
224755.243 in reply to 224755.242
Date: 9/23/2012 3:39:00 PM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
ja się tylko zastanawiam, czemu taki bardzo przeciętny grajek tak dobrze sobie radził w rywalizacji z bądź co bądź często sporo lepszymi skillowo podkoszowymi rywali...czy to zasługa jego sprawnej kondycji czy może bardziej dobrze zgranej reszty zespołu niż jego samego...

nie będzie nam w pewnością jego brakować...ale zapewne kupisz na jego miejsce kogoś sporo lepszego co nie będzie aż tak wielkim problemem dla ciebie ;)

From: Tomi.

This Post:
00
224755.244 in reply to 224755.243
Date: 9/23/2012 3:53:49 PM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
Naprawdę będzie mi go brakowało właśnie za to o czym piszesz.
Był/jest bardzo niepozorny a miażdżył większość rywali.
Też zachodzę w głowę jak to robił.

Ps. Kurdę, chciałbym już zacząć tankowanie ale jeszcze trochę za wcześnie i pewnie rzeczywiście coś trzeba będzie dokupić, zwłaszcza, że nie tylko Lorenzo się dziś sprzeda.

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
From: toshii

This Post:
00
224755.245 in reply to 224755.244
Date: 9/23/2012 4:11:38 PM
LZS Niemyslowice
III.3
Overall Posts Rated:
11161116
Second Team:
Wellingborough Town F.C.
Mi też w finale dał się we znaki :)

This Post:
00
224755.246 in reply to 224755.242
Date: 9/24/2012 3:39:34 AM
Bieszczadzkie Anioły
II.1
Overall Posts Rated:
305305
Lorenzo Leombruno, najlepszy strzelec Ligi, najlepszy zbierający Ligi i w ogóle Lider zespołu.
Człowiek, co się kulom nie kłaniał, gość co w pojedynkę ograł w ostatnim meczu murowanego faworyta do awansu-Piczki, przyjaciel i kapitan drużyny ASPK.. . Odchodzi z Ligi... (.
Z pewnością nie będzie Wam go brakowało. :-):-).

Powiem szczerze, że .. gościa nie znam, ale patrząc na jego statystyki, oceny meczowe ... a to co "posiadał" to można powiedzieć że był to taki cichy zabójca więc żal mi go nie jest :) w odpowiednim momencie opuścił ligę ;)
Martwi mnie tylko jedno że wraz z nim odeszło tylko 2 zawodników , a to jeszcze za mało dla mojej drużyny aby mogła podjąć walkę z ASPK we wtorek :(

Last edited by ****Miś**** at 9/24/2012 3:40:23 AM

This Post:
11
224755.247 in reply to 224755.246
Date: 9/24/2012 5:13:44 AM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
Mam nadzieję, że to nadal za mało:-).
Poza tym do wtorku jeszcze daleko więc jakaś nowa gwiazda w zespole powinna zdążyć się pojawić.

A tak przy okazji to mam dla Ciebie dobrą radę dotyczącą Twojego utrzymania w Lidze. Patrzę na Twoje mecze i dostrzegam, że nie najlepiej zarządzasz entuzjazmem.
Co chwila widnieje napis, że Miś przyłożył się do meczu bardziej niż rywal. Już w PP uparłeś się na Jokera, w sobotę również zagrałeś wyższym nastawieniem. Wcześniej także.
Chłopie! W Twoim przypadku to trzeba przynajmniej jeden mecz w tygodniu grać na luzie.
Wybierasz sobie z dwóch spotkań w tygodniu rywala, który wydaje Ci się słabszy i z nim grasz normala lub ct. Natomiast z trudniejszym przeciwnikiem grasz TIE.
Swoim składem nie zdziałasz za wiele grając wszystko normal jak leci.
Nie piszę tego po to, że akurat jutro grasz ze mną (ja dam sobie radę) ale czasem trzeba coś świadomie przegrać by potem coś wygrać i tym samym osiągnąć cel.
A takim jest utrzymanie.

Życzę Ci tego szczerze bo dawno u nas nie było tak pociesznego forumowicza:-).

This Post:
00
224755.248 in reply to 224755.247
Date: 9/24/2012 5:43:41 AM
Bieszczadzkie Anioły
II.1
Overall Posts Rated:
305305
Co chwila widnieje napis, że Miś przyłożył się do meczu bardziej niż rywal. Już w PP uparłeś się na Jokera, w sobotę również zagrałeś wyższym nastawieniem. Wcześniej także.
Chłopie! W Twoim przypadku to trzeba przynajmniej jeden mecz w tygodniu grać na luzie. ...

Co racja to racja wiem, że mnie trochę ponosi ale gdybym oceniał racjonalnie z kim mogę wygrać i wtedy dopiero dawał normala to pewnie cały sezon grałbym TIE ;(
Pewnie byłbym spadkowiczem z największym entuzjazmem ;)

Poza tym do wtorku jeszcze daleko więc jakaś nowa gwiazda w zespole powinna zdążyć się pojawić......

Transfer to poważna sprawa, w końcu wydaje się ciężko zarobione pieniądze inwestuje się w gracza, który ma spełnić marzenia kibiców, prezesa, żony prezesa itp ,więc decyzja ta musi być przemyślana, nie działaj pod wpływem chwil, uzbrój się w cierpliwość, nic Cie nie goni .... a do wtorku to zbyt mało czasu ;)

This Post:
00
224755.249 in reply to 224755.248
Date: 9/24/2012 8:38:24 AM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
Skoro masz już parę zwycięstw na koncie to znaczy że jednak da się wygrywać.:-). Gwarantuję, że jedno czy dwa zwycięstwa więcej przy lepszym zarządzaniu entuzjazmem było do tej pory w Twoim zasięgu.
Plan minimum to zajęcie 6 miejsca.
Baraże u siebie to niezła pozycja wyjściowa. Oczywiście stać Cię też na wymarzoną 5 lokatę.

This Post:
00
224755.250 in reply to 224755.249
Date: 9/24/2012 8:43:08 AM
Bieszczadzkie Anioły
II.1
Overall Posts Rated:
305305
.....Oczywiście stać Cię też na wymarzoną 5 lokatę.

Ok zaczynam marsz w górę tabeli ;)
Tylko nie spieprz mi tego :) ha ha ha
A tak na poważnie walczyć będę o utrzymanie do samego końca sezonu, zdaje sobie sprawę ze spadek jest wielce prawdopodobny ;) . Niemartwi mnie to bo i tak już skorzystałem tj. odmłodziłem skład, wzmocniłem go i jeszcze chce troszeczkę rozbudować halę , więc płakać nie będę tylko .... awansuję raz jeszcze :)
PS
oczywiście nie wspomnę tu o doświadczeniu, które jest bezcenne ;)

Last edited by ****Miś**** at 9/24/2012 9:05:05 AM

This Post:
00
224755.251 in reply to 224755.250
Date: 9/24/2012 9:19:16 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
ja tak łatwo nie oddam swojego 5 miejsca :P trzeba powoli myśleć nad końcem tankowania i uruchomieniem zasobów finansowych, ale szczerze mówiąc jakoś mi się do tego nie spieszy, tym bardziej, że są wyniki...a tego się nawet nie spodziewałem ;)

kasy jeszcze trochę mało mam, a planowałem zakup fajnego PFa na trening (trochę trzeba na to wydać :( ), a na C chyba jednak staruszka będzie trzeba zatrudnić...raczej nie pakuję się już w takich podkoszowych po 90k pensji...tylko takich maksymalnie oszczędnych, a przy tym wszechstronnych...nie warto przepłacać za te więcej punkcików "na dole".

widzę jeszcze jedną opcję, ale to już bardzo ryzykowną - tankować do końca sezonu regularnego...wtedy niestety na 100% wyląduję na barażach (zapewne 7miejsce)...za to kasy skapnie mi naprawdę sporo licząc, że to moje 150-180k zysku się utrzyma, wybiorę się na zakupy przed samymi barażami i wtedy zawalczę o utrzymanie...tylko nie wiem czy się czasem nie przeliczę, bo to takie kuszenie losu ;)

Advertisement