Ahoj vespolek,
jak bylo avizováno ve volbách jak mnou tak vajnsem, chtěli jsme vést NT směrem omlazení, což vede k jednorázovému řezu, který se týká hráčů 29 a starších. Já a vajns jsme získali ve volbách dohromady 27 z 29 hlasů, takže beru tento krok jako aktivní komunitou přijímaný. V zásadě se to týká 13 hráčů ve věku 29-35 let, kteří jsou u českých manažerů. Pokud byste je chtěli prodat, je možné je do soboty do NT krátkodobě povolat:)
Moje idea je taková, že prostor budou dostávat hlavně 23-28 letí, kteří budou sbírat zkušenosti v NT zápasech a drtit skilly do požadovaných hodnot. Návratnost této investice vidím nejdříve za 4 sezóny, spíš i později. Do té doby asi těžko budeme sbírat nějaké úspěchy, už jen proto, že prostě nebude nastupovat to nejlepší. Tím na ně nechci zcela rezignovat předem, jen si vytvářím alibi;)
Byly zmiňovány zkušenějšími manažery nedostatky v podkošových hráčích a opravdu, v DB je jen málo 210+ cm hráčů - vlastně je jich tam 5 ve věku 22-28, přičemž 2 z nich jsou opravdu napřed a 2 docela pozadu. Budeme si tedy muset vystačit s menšími.
O spolupráci se mnou projevili zájem vajns, současný skaut Pepan55 a také bigfive. Rozdělíme si tedy potenciální adepty NT i současné hráče a obešleme jejich majitele se zdravicí a nabídkou pomocné ruky.
Jinak jsem si pořídil supportera, abych se přesvědčil, že flumpinka si ty statistiky s Islandem nevycucala z prstu a nevycucala:) Takže se tímto omlouvám za šlápnutí vedle a beru to jakou učení se chybou, kterých snad bude jako šafránu.
Uvítám jakékoli podněty a názory, ale pokud se zas zapojí jen rwystyrk (kterému jsem doteď komolil přezdívku, promiň), bude to už dost jednotvárné;-) a zároveň to bude tak trochu signál, že si ten NT mám dělat po svém, protože to stejně kromě 5ti lidí (já, vajns, Pepan55, bigfive a rwystyrk) nikoho nezajímá:D