BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
123504.243 in reply to 123504.242
Date: 2/27/2010 1:31:07 PM
Overall Posts Rated:
11
Ο πρόεδρος γύρισε από Ντουμπάι και η ομάδα πάει τρένο! μαθηματική εξασφάλιση τουλάχιστον της έκτης θέσης σε μια πρώτη σεζόν στην Α1 που εξελίσσεται ονειρικά. Το σημερινό ματς δεν αντέχει κριτικής καθώς όλα πήγαν δεξία, πέσαμε στην προπόνηση του υπερπρωταθλητή εν όψη τελικού κυπέλλου και τελικά επιτέλους πήρα ένα παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Θρίλερ στην ουρά και των 2 ομίλων με τον βούτηρο να τα δίνει όλα και με το σπαθί του να κερδίζει δικαίωμα στο όνειρο. Ο αγώνας της χρονιάς την Τρίτη με τον κιοφτέ ο οποίος απογοητεύει δυστυχώς. Σφαγή και για τις 2 αεκάρες, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Αναμενόμενη η εξασφάλιση της 2ης θέσης για τον μαμου ότι και να πει πώς δεν έιναι μαθηματικά εξασφαλισμένος :Ρ

Και το μεγαλο ερώτημα: Μηπως ο ροτόντο πάει για τελικό μετά την απόκτηση του καινούργιου παιχταρά?

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
123504.247 in reply to 123504.246
Date: 2/28/2010 12:02:03 PM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Να ξεκινήσω και εγώ με μια επισήμανση αν και άλλο ήθελα να πω.
Θα διαφωνήσω με ρΕτοντο. το μεταλά δεν τον κοροϊδευε κανένας. (δε θυμάμαι κανέναν να είπε: χοχοχο τι ομάδα είναι αυτή) Ηταν πολύ άτυχος στην αρχή και όντως ασχολείτω με το κύπελο κάτι που είχε πει και σε μένα. Αλλά το βασικό ήταν πιστεύω οι προσθήκες που έκανε στη συνέχεια και το δυναμικό στήσιμο στους αγώνες του. Μπράβο και πάλι στις επιλογές του...
Τώρα σχετικά με τα όσα έγραψε ο ατσαλάκωτος. Οποιος είχε δει το πρόγραμμα και είχε διαβάσει και τις ομάδες θα έβλεπε αυτό που έγραψα πριν αγωνιστικές. Εχω πέσει... Αλλωστε η ατυχία δε με αφήνει ούτε να παλέψω...
Είχα πει όμως ότι θα χτυπήσω τα παιχνίδια που πιστέυτω ότι μπορώ να πάρω.
Ετσι έκανα και με τον Κένταυρο - ο οποίος έχει καλή ομάδα για να έχει μπει σε σενάρια υποβιβασμού - και το χτύπησα δυνατά. Μου έκανε εντύπωση ότι το έβαλε χαλαρά αυτός. Λογικά μπαίνει να χτυπήσει τον κιοφτέ στη μάχη του τέλους.

Να προσθέσω στο όλο πρόγραμμα έναν παράγοντα που στο όλο μπλα μπλά θεωρώ βασικό! Τον Αρη1914... Απλά είναι πολύ καλή ομάδα (για να πέσει) και με το αβαντάζ έδρας...

This Post:
00
123504.250 in reply to 123504.249
Date: 2/28/2010 8:51:40 PM
Overall Posts Rated:
11
Κατ'αρχάς να ευχαριστήσω ρανταπλάν και στρογγυλό για τα καλά τους λόγια. Όσο για εσένα αληταρά μαμου, να τα θυμάσαι αυτά που λες όταν θα ψηφίζουμε για την έκπληξη της χρονιάς :Ρ

Επίσης αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον ρανταπλάν ο οποίος έχει χτυπήσει πραγματικά εκεί που έπρεπε. Δε σχολιάζω την τακτική του, αλλά το ότι είναι πιστός στο λόγο του ότι δε θα χαριστεί σε κανέναν και όντως η στάση του δίνει αξιοπιστία στον όμιλο μας.

όσο για τον Παπανικολάου μου, έγινε η ανακοίνωση...

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
123504.251 in reply to 123504.250
Date: 3/1/2010 10:59:02 AM
ARGASTIRI
IV.16
Overall Posts Rated:
11
Καλά τα πάτε και φετος, θεωριες συνωμοσιας, στησιματα, εκπληξεις και τα λοιπα.
Εμείς δεν σχολιαζουμε τιποτα στην ΙΙ.1
Μια χάρη θέλω να μου δανείσετε απο ενα παικταρα εκαστος για την Πεμπτη να νικησουμε τον Ασυγκρατητο!!!!!
Ελπιζω να σας συναντησω την νεα σεζόν παρότι έχω σοβαρούς αντίζηλους

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΛΕΙ ΟΦ-ΑΟΥΤ

Last edited by cmalandr at 3/1/2010 11:00:00 AM

Advertisement