Před sezonou jsem vypsal "soutěž" o supportera
(171053.4). Body 1) a 2) jsou pasé, protože jsme na MS tak daleko nedošli. U bodu 3) a 4) mám komplikaci, protože jsem přišel minulý týden o spoustu dat, které jsme schraňoval ohledně NT, takže to nejsem schopen rychle vyhodnotit hromadně a říct, kdo ze 17 hráčů na soupisce NT splnil podmínky a majitel má nárok na supportera. Proto to obrátím, kdo si myslím, že jeho reprezentant splnil podmínky a má zájem o supportera, nechť se mi ozve. Až na základě takové vaší zprávy posoudím jednotlivě ty hráče, jestli opravdu podmínky splnili. Bod 4) vyhodnotím až podle toho, kolik se vás ozve na bod 3).
Na pondělí je domluvený přátelák s Hongkongem, což je taky účastník letošního MS, který v kvalifikaci vyřadil Německo. V nejbližších dnech můžete (dle mých časových možností) očekávat spoustu nabírání a vyhazování hráčů do/z NT, protože si budu muset znovu dát dohromady data, která byla ve ztracené databázi, takže jednorázově mohou být nabráni i hráči, které už jsme dříve "odepsal", ale nemůžu si historicky pamatovat všechna jména.