Cielom bude postup zo skupiny, co nebude velmi lahka uloha. Ale snad sa nam podari uchmatnut aspon 2. postupovu priecku a zopakovat vysledok spred 2 sezon. Ak sa nam to podari, budem to povazovat za uspech. Potom uz dalej bude zalezat na stasti a aj zhode okolnosti, kam by sme to dotiahli.
Jedna uz aktualna novinka bude moj asistent kifah, ktory sleduje supisky ostatnych repre a delegujem na neho aj trening niektorych hracov. Dalej visi vo vzduchu jeden supp, ktoreho sa kifah slachetne vzdal a venoval by som ho do sutaze, ktoru sa ale neodvazim sam organizovat (navrh, pripadne pomoc kohokovlek by bola vitana). Posledna vec, ktora ma teraz napad a premyslal som o nej uz davnejsie, je ze v ramci season preview by nebolo zle popisat ako funguju samotne ME - system sutaze, kedze vela ludi to podla mna nevie. Ale zase na druhej strane je to dobre vysvetlene aj v manuali, takze by to bola asi duplicitna robota. Akurat, ze tam si treba chciet kliknut, co byva casto problem v nasej komunite (vid aktualizovanie hracov).
S tym poslednym suhlasim, musim priznat, ze som od cias U21 dost polavil. Suvisi to priamoumerne aj s casom, ktory mam k dispozicii...