Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά εδώ πέρα.
ενημερώνω το φόρουμ ότι ΔΕΝ θα παραπονεθώ στους GM για ποινή.
Δεν χρειάζεται να παραπονεθεί κανείς στους GMs για ποινή ή να τους ενημερώσει για το οτιδήποτε.Τα παρακολουθούμε (σχεδόν) όλα.Και για να μιλήσω και για τον εαυτό μου.Κακώς άφησα την ''κουβέντα να συνεχιστεί''.Λέω μεγάλοι άνθρωποι είναι, θα την βρουν την άκρη.Μάταια όμως.
Το γεγονός οτι αντιμιλάω πολύ στα φόρουμ υποστηρίζοντας ιδέες που δεν αρέσουν στους υπερατλαντικούς προγραμματιστές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι έχω φάει μπαν 2 φορές για ανύπαρκτους λογους. Ο νοών νοείτω.
Οι ποινές που σου επιβλήθηκαν φίλε Δημήτρη είναι πέρα για πέρα δίκαιες.Αμφιβάλλεις?Κάνε έφεση και θα το εξετάσει ξένος GM.Από εκεί και πέρα η αναφορά στο φόρουμ για τέτοια θέματα επισύρει (νέα) ποινή.
πάντως για να του πώ και ένα μυστικό...όταν βγαίνεις και δηλώνεις ότι προτιμάς να πέσει ο τάδε και να μείνει ο δείνα και παίζεις και ανάλογα όταν τους αντιμετωπίζεις...έεεε οι GM δεν έχουν και πολλά να σου πούν εκτός του :πρόσεχε τι γράφεις.
Βλέπω ότι πολύς κόσμος το αγνοεί.Ε, λοιπόν θα το πω μια ακόμη.Το στήσιμο ενός παιχνιδιού ανάμεσα σε 2 χρήστες ή το να κανονίσουν με τι διάθεση/παίκτες θα κατέβουν, έστω και εις βάρος άλλων χρηστών ΔΕΝ απαογορεύεται απ' τους κανόνες.
Ελπίζω το θέμα να τελειώσει εδώ αλλά ακόμα και να τελείωσε εδώ, δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια και να μην λάβω υπόψη μου σοβαρά αυτά που είδα ή καλύτερα, διάβασα.Να ξέρετε ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.