Λοιπόν φίλε μου για να τελειώνουμε με ορισμένα πράγματα. Μου λές για τον Kryazhev και θα συμφωνήσω, διότι δεν είναι και παικτούρα. Ο Καραφλοχέτουλας που έπαιξε 19 λεπτά είναι καλυτερος; Θα σου πώ όμως ότι την διαφορά δεν την πήρες με τον Kryazhev μέσα, αλλά όταν έπαιζε ο Properzi μέσα. Έχεις καλύτερη front line μήπως; Δεν νομίζω πάντως, προσωπική μου άποψη. Για να ξέρουμε τί λέμε. Αν ήταν έτσι, όπως τα λές, εν μέρει μπορεί και να συμφωνούσα. Αν είδες και εσύ και ο φίλος Αυτοκράτορας δεν υποτίμησα την ομάδα σου. Εξέφρασα μια άποψη οτι η ήττα ήταν ψεύτικη. Όταν λέω ότι η ομάδα είχε έναν παίκτη, ο οποίος έβαλε 46 πόντους πού βλέπεις να υποτιμάω την ομάδα σου; Ψέματα είναι ότι η υπομονετική έχει bug και αν βάλεις κοντό παίκτη δημιουργείς τεράστιο πρόβλημα στον αντίπαλο; Βλέπε τί γράφω και μην κοιτάς επιλεκτικά. Αν σε έχω κουράσει, υπάρχει και ο τρόπος να μην σχολιάζεις τα λεγόμενα μου.
Δυστυχως, και εδώ όπως και σε πολλές εκφάνσεις της ζωής μας επικρατεί η έννοια του πιο κολλητού. Όταν θιγεί αυτη, ολοι μας πέφτουμε να φάμε τον άλλον που τόλμησε να εκφράσει μια διαφορετική άποψη. Δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, το έχω αποδείξει και αυτοί που με ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι γράφω χωρίς κανένα κόστος την άποψη μου. Δεν αμφισβήτησα ΠΟΤΕ τις μπασκετικές σου γνώσεις, το αποτέλεσμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ αμφισβήτησα. Πίστεψε με αν είχα χάσει με buzzerbeater, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, διότι είναι λογικό να συμβεί αυτό σε έναν αγώνα ισοδύναμων ομάδων. Όμως όταν βλέπω τέτοια, ναι εξανίσταμαι.
Και κατάλαβε ποιά η έννοια του "τα χώνω". Αν εσύ θεωρείς ότι με το να απαντήσω στα λεγόμενά σου, σου τα χώνω, λυπάμαι, αλλά δεν κατανοείς επακριβώς το συλλογισμό μου. Λογικό είναι. Αν είχες χάσει και σύ τόσα παιχνίδια στο τσάκ όσά εγώ φέτος, θα έβλεπα τί θα έλεγες, αλλά είπαμε. Όταν είμαστε ευνοημένοι, δεν μιλάμε, αλλά απλά βρίσκουμε δικαιολογίες να μας ενοχλούν τα σχόλια του άλλου.
Τέλος, δεν σου επιτρέπω να σχολιάζεις τον χαρακτήρα μου. Εγώ δεν σχολίασα κάτι επί τούτου, μόνο καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, που άλλωστε όλοι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε και θα σου ζητήσω ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσεις. Αυτοί που με ξέρουν καλά γνωρίζουν τί καπνό φουμάρω και δεν επιτρέπω σε αυτούς που δεν με ξέρουν καν να με χαρακτηρίζουν, λόγω της ευερεθιστότητας ή της οξυθυμίας μου άσχημα γενικότερα. Λυπάμαι, που τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή και ώς ένα μέρος φταίω και γώ, διότι πράγματι δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι σοβαρά με παιχνίδια τέτοιου τύπου.
Αν σας ενοχλεί πολλές φορές η αλήθεια ή το θάρρος της γνώμης του άλλου, τότε ειλικρινά θα πρέπει να κοιτάξετε ή να αλλάξετε την φιλοσοφία σας ή να μάθετε να δέχεστε την αλήθεια ακόμα και αν αυτή δεν σας αρέσει.
Υ.Γ. Φαντάσου να μην με είχε σπρώξει και η διαιτησία και να είχαμε ίδιες βολές. Θα είχα χάσει 50 πόντους διαφορά σε μια έδρα που ζορίστηκαν πολύ καλύτερες ομάδες. Τελείως παράλογο.
Υ.Γ. Επίσης, θέλω ακριβως να μου υποδείξεις πού ακριβώς σχολίασα αρνητικά και υποτιμητικά για τον α' αγώνα. Επειδή είπα ότι έχασα τσάμπα; Όταν κάποιος "έχασα τσάμπα" και "χάνουμε τέτοια παιχνίδια" εννοεί ότι 1) θα μπορούσε να κερδίσει και 2) ότι είναι κρίμα να χάνεις από ομάδα με ίδιους στόχους (όπως φαινόταν τότε) για τόσο μικρή διαφορά. Αν εσύ θες να πιάνεσαι για να έχεις δικαιολογίες να απαντήσεις με τέτοιο τρόπο, τότε οκ, πάω πάσο.
Last edited by epanastatis79 at 4/15/2012 2:47:04 AM