Ovako, prvo ne uzivam uopste. Samo si me iznervirao. Hteo sam da odigramo jedan muski mec, bilo bi sigurno neizvesno. Mec pre toga je bio takav da si me ti nategao uz ogromnu razliku u entu na toj utakmici. Da sam tu odigrao normal sigurno bih te dobio. U kupu bi to bilo skroz drugacije. Ovako, ocekivao sam jednu pravu takmicarsku, musku utakmicu u kupu. Ti ces sad da serviras titulu Siretu, a ovamo si me kao pustio. Jos jedna u nizu tvojih gluposti i muljavina. Vecite lakrdije sa vama.
Ovo je jedini derbi ove sezone koji sam mogao da gledam, vecito radim bas kad igram te utakmice. Nemoj da sviras k.rcu, brda dobijenih meceva nisam gledao, ukljucujuci finale EP sa mladom, pobedu nad Matijom u 1/2 finalu itd.
P.s. Matijine bidove prijateljima bolje da ni ne komentarisem. Povlaci se pa mora da pravi cirkus. A ovi svi cute, uzivaju u prilivu nerealne love...
Zasto ne uzivas, ne razumem?Zar se niste toliko bunili, zeleli trofej, sta sada nije uredu?
Ja sam tebe iznervirao, previses emotivno sve ovo dozivljavas, bas kao i onaj sa njive.Ajde, reci mi kou postavu sledeci puta da izvedem, hoce li tada biti bolje, hoce li te to zadovoljiti?
Ogromna razlika u entu velis?Ja sam mislio da si ti imao ogromnu razliku u entu u odnosu nad Matijom, kada je on dva dana pred vas mec igrao normal, medjutim, to tada nije bilo toliko bitno, zar ne?
Drugo, zasto nisi muski odigrao u utorak, jesam li te ja sprecio, zasto nisi normal stavio?Ko ti je, covece, branio?
Dokle bre vise teorije zavere, vase probleme ni Molder himself ne bi resio, ocigleno...
Moja muljavina je to sto sam gledao svoja posla?Sta bi ti uradio da ti je vecina startera imala po 70 min pred kup utakmicu, a znas da te ceka jako tezak protivnik u sredu?
Da li bi isto postupio kao u mecu sa Dumbom?Nije nego, prvo pogledaj sebe, pa onda kritikuj druge...
To sto Matija radi nema veze sa mnom, iskren da budem nisam ni znao da je pootpustao igrace, a kamoli da je bidovao igrace njegovog "klana", u koji, izgleda, ja ne pripadam...
Da ne zaboravim, ja sam siguran da bih te dobio i sa tvojim normal, stoga sam u utorak isti i stavio...e sad, zasto ti nisi, to je vec tvoja stvar...
Na kraju, ko posten, ko je kakav covek i slicno, najbolje se vidi po postovima nakon utakmica, kako si ti, to jest vas dvojica, pisali nakon poraza i pobede, a kako sam ja pisao...
Znas kako se kaze, pametnom dosta da razume...