spokojnie pomijając wszystko inne to brzmi jakbyście sie wściekali bo ktoś z poza ukałdu został selekcjonerem. Wybory są wybory a to czy wygrała populistyka czy znajomości kolezeńskie to już temat na badania psychologów :)
Przegapiłęm ze wyżej był poruszony temat tuzów polskiego BB ;)
:)
pewnie to do mnie:)
ot tak mi sie napisalo :)
a teraz prosze o definicje ukladu :) bo akurat M$ti byl w wyborach i kadrze od dawna wiec chyba akurat on byl rozpoznawalny najbardziej- wiec jesli jest jakis uklad ? (a skoro to do mojej wypowiedzi sie tyczylo jak sadze a ja o zadnym ukladzie nie wiem) to wlasnie M4tui w nim byl
a na powaznie z calych tych rozmow o selekcjonerze jedna mysl mnie dreczy
nie ta kto wygral - bo jasne mecchanizmy wyborow o tym zdecydowaly
nie ta ze obecny selekcjoner moze byc zlym strategiem lub sie nie nadawac ze wzgledu na swe dokonania
ale mysl o tym, ze przez pewien zbieg okolicznosci, brak jest serca w kadrze. cos co laczy wiele osob (scoutow, wychowawcow kadrowiczow - obecnych i przyszlych, czy wreszcie kibicow) zeszlo na dalszy plan i to jest smutne. Calosc jako NT w gruncie rzeczy zostalo pozostawione samo sobie.
@Kozlik : dzieki za odpowiedz - co do minut to sie domyslalem ale jednak dziwi mnie fakt nie wystawienia na PG naszego najlepszego - chociaz jak pisalem statow nie znam :)
@edyta dodaje ze czytajac dalej ten watek podobnie wypowiedzial sie Hawkeyed - odnosnie tego co z kadra sie podzialo a wiec moja odpowiedz powyzej jest juz lekko spozniona
@Pawel - nie wynik wyborow wazny (bo sam stawialem M4tiego w roli faworyta) ale to co stalo sie potem jest godne napietnowania - to jakby Komorowski olal wszystko teraz bo na 5 lat ma to co chcial i nic z tym nie zrobi :)
nie lubie polityki ale szkoda ze dzieje sie jak sie dzieje...bo moim zdaniem wystarczy tylko troszke checi na ktore moim zdaniem obecnemu selekcjonerowi potrzeba niewiele czasu a pisal ze jest ambitny wiec moim zdaniem powinien to pokazac - chociaz nie znam jego sytuacji faktycznej
@wszyscy z jednej strony cieszy ze watek o NT zyskal wiele wpisow co moze sugerowac ze sami nakrecimy temat kadry i bedzie zainteresowanie
z drugiej szkoda ze zainteresowac sie watkiem moze rowniez znalezc ktos kto np szuka ciekawych form zaczepek slownych..a tu takie wystepuja...Let's talk about s.. nie nie nie o kadrze mowmy :)
Last edited by Astarotte at 8/12/2010 1:40:35 AM