daste 2 ke team ha einan mesle team haye bot mimunan :)))
Q1 tamoom shod 22-24 :))baba ina dg akhareshan :))tarkib nachidam .C o PF nadaram :))SG o SF e zeperti moondan PF o SF :Dazize delam too laliga bazi nemikoni ke :)) leage daste 2 e irane dg :)) too leage bartaresham aksare team ha be nazare man ba bot farghi nemikonan che berese be daste 2 ke team ha einan mesle team haye bot mimunan :)) hala mishe beporsam ba dar nazar gereftane iina kojash jaye tajob ya khoshhali dare ??? !!! :))
Q1 tamoom shod 22-24 :))baba ina dg akhareshan :))tarkib nachidam .C o PF nadaram :))SG o SF e zeperti moondan PF o SF :D
man oomade boodam be shoma sar bezanam bebinam chizi kamo kasri nadarin :D didam alhamdolleah ozatoon khube bargashtam leage bartar :))
سه روز طبیعت گردی داشتیماز کناره ی غربی جنگل های ابر در استان سمنان شروع کردیم و حدود 20 کیلومتری مرز شمال شرقی در دشت ترکمن و محدوده ی خالد نبی به پایان بردیمروز اول رو زیر آفتاب با روغن روی پوستم شروع کردم ولی فقط چند ساعت بعدش توی مه و زیر رعد برق و در مقابل باد ساعت ها دره های میغان رو با شبنم های ناشی از مه که تمام پوست و ریش هامو پوشونده بود نوردیدیم و شب زیر بارون جایی در ارتفاع حدود 2500 متری در حالی که از شدت مه به زور میشد بیش از 3 متر جلوتر رو ببینی به خواب رفتیم شاید تنها کشوری که بتوان در فاصله ی فقط چند ساعت چنین تنوع آب و هوایی (و البته پوش گیاهی و جانوری) را تجربه کرد میهن عزیزمون ایران باشه و خیلی خوشحالم که من تجربه اش کردم