Nie wiem czemu wnioskujesz, ze ograniczam sie tylko i wylacznie do formy? Rozmawiamy w aspekcie treningu formy takze to normalne, ze nie poruszam innych tematow. Nigdzie nie napisalem, ze to jedyna przyczyna porazki, ale wiadomo, ze to najpewniej najwazniejszy aspekt przy wyrownanych spotkaniach i obecnych realiach. Ja chce tylko zwrocic uwage managerow, na cos co w innych krajach mistrzowskich nie jest problemem...
Ale Ty najwyrazniej lubisz dodatki w stylu jestes smieszny, albo ze masz maly zakres rozumowania w BB :)
Po za tym nie kumam czemu wyciagasz fakty, ze chcialas swego czasu kupic ode mnie Franza. Dalem Ci swoja cene, na ktora nie przystalas. A jesli uwazasz, ze poprowadzilabys go lepiej to nie wydaje mi sie.
Z gracza ktory poczatkowo mial male szanse na kadre zrobilem zawodnika, ktory zagral w niej 8 razy w tym w najwazniejszym meczy.
Z tego co pamietam kupilas wkoncu innego mlodziaka ktory mial podobne SS10. Takze mialas mozliwosc sie wykazac lepiej ode mnie.
To tyle w kontekscie wyciagania wydarzen z przeszlosci, ktore moim zdaniem ni jak sie maja do tematu rozmowu, tylko ewidentnie szukasz czegos czym mozesz mi delikatnie mowiac dowalic :) ale nie tedy droga...