Potrzebne nam jedno zwycięstwo w którymś z dwóch zbliżających się spotkań... a więc powoli podgrzewam atmosferę... na pierwszy ogień raport minutowy naszej Kadry... po kolei:
Stasiu Dominiak - 29 minut (w poprzednim tygodniu 68 minut)... został jeszcze sparing...
Zbigniew Pierwszy Wyrazik - 64 minuty (69 minut)... jeśli teraz nie skoczy do sprawnej, to już nie wiem co jest z nim nie tentego;)
Kazik Ludwiszewski - 38 minut + dziś mecz ligowy w USA (78 minut)
Romek Koblynski - 67 minut (55 minut)
Kamil Woźniak - 16 minut + właśnie gra mecz i powinien zaliczyć pełne 48 minut na PG - wyjdzie 64 minuty (59 minut) - powinien wrócić do sprawnej;)
Artur Trzyna - 57 minut (60 minut) ... tu trzeba chyba coś pokombinować, bo troszku za mało zaliczył... ale żeby nie przekombinować;)
Vladislaw Marsov - 67 minut (69 minut) - ideał!!! Nasz najlepszy SG powinien zostać w sprawnej;)
Bogusław Jur - szef zgodził się go wycofać do rezerw - efekt to 60 minut (w zeszłym tygodniu zaliczył jakieś milion minut:( ehh).. zobaczymy co się stanie po tej wtopie tydzień temu... ale jest jakaś mini-nadzieja na skok formy!
Staszek Talaska - 33 minuty + właśnie gra mecz... jeśli nie będzie dogrywki, to powinno być nieźle... (63 minuty)
Paweł Ościłowski - 48 minut i... dziś walkower bez składu oddany:(( ehhh... został sparing i trzeba ratować sytuację... Asta ratuj;) przyda się chociaż z 10 minut jeszcze... (85 minut + włączony trening formy)
Marek Karlinski - 58 minut i kombinujemy tak, żeby jeszcze kilka dostał (60 minut)
Łukasz Żmudka - 48 minut i został sparing (63 minuty)
Andrzej Borski - 60 minut (60 minut) ... w Hongkongu są regularni jak w zegarku;)
Stefan Dobrochowski - 75 minut (52 minuty) ... patrząc na zeszły tydzień, to myślę, że będzie dobrze! Oby, bo drugi SG w sprawnej by nam się mocno przydał;)
Wiktor Kielin - 57 minut (75 minut) ... biorąc pod uwagę zeszły tydzień, to MUSI być znowu dobrze!
Aleks Kolton - 29 minut i został sparing (83 minuty) ... będzie trzeba ostrożnie - mniej minut, żeby się wyrównało.
Artur Kopecki - 57 minut (68 minut) ... kurczę, nie wiem:/ spadał z formą bo grał za dużo... tyle więc MUSI na ten tydzień wystarczyć... pogadam z szefem może na temat treningu formy;)
Juliusz Najbor - 79 minut (82 minuty)... tu niestety jest mogiła:((( straszna szkodaaaaaa... ehhhh... a tak bardzo by nam się przydał z Włochami!!!
errata: niestety w meczu Talaski dogrywka... fuck!... już ma 38 minut zaliczone... oby tylko nie było kolejnych dogrywek;) hehe
... wykrakałem:((( druga dogrywka u Talaski
(( Muszę też napisać prośbę o ewentualny trening formy chyba... ehhh
DZIĘKUJĘ wszystkim Szefom za pomoc w walce o Mistrzostwo Europy dla Polski!!!!Last edited by borczi at 3/11/2014 3:18:24 PM
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)