De addigra jön az új generáció :)
Én annyit írtam, hogy a szabályok mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, ezért minden nemzet egyenlő eséllyel indul. Hogy kinek milyenek az adottságai (felhasználószám), és, hogy él vele, az más kérdés.
Ez teljesen igaz. De kínlódni addig sem lenne feltétlenül fontos, ezt elsősorban a játék élvezhetőségére mondom. Annak, hogy sokan csak úgy nyomtalanul eltűnnek (sajnos én is jártam így nevelőklubbal, hogy egyik nap vígan és dalolva kérdez, másik nap sehol) az azért van, mert sokat veszített a vonzerejéből ez az egész.
Ha viszont nem igyekszünk kihozni a maximumot a játékosok edzéséből, akkor viszont tényleg középmezőnyös gárda leszünk. Ugyanis olyan játékosa, akinek az edzését ergo "lebutítjuk", hogy ne keressen annyit, bárkinek lehet. Ráadásul arra meg semmi garancia nincs, hogy a multisokkal sokkal előrébb leszünk, mert az is lehet bárkinek. Ha egy közösségben sok a pénz, akkor az nem csak abban nyilvánul majd meg, hogy a nagyobb keresetű játékosokat bent tudják tartani a játékban, hanem a tőkének köszönhetően multisokból is többet és jobbat tudnak majd csinálni.