Kujtkowski gorzej rozłozony, średnio jak na razie przydatny w ofensywie, Wiernicki jest bardziej wszechstronny...poza tym Wier przez ost 6-7tyg zaliczył tylko 1 skok w RB, przewidywane było jeszcze +1ID i kolejne +1RB...
takie życie, przez te 6 tyg mógłby zaliczyć mnóstwo skoków bo jest tylko 1 tren od skoku w OD, PS i ID, do tego 1na1 i masz przez 6 tyg min 5 skoków myślę...sporo straconego czasu...
dla mnie tym lepiej jak pójdzie bliżej 2,5kk niż 3...będę miał trochę kasy na inne inwestycje - albo wymianę jakiegoś cieniaka na obwodzie albo na halę, która prosi o rozbudowę ;)
ps. Ty kupiłeś Kujtkowskiego za 2,5kk, ale wtedy nie robił jakiegoś ogromnego wrażenia poza nabitym ID i RB, dziura IS i góra tylko różowa...od tamtego czasu zaliczyłeś dużo skoków, więc teoretycznie tez zmieniła się jego wartość...poza tym za fajne rozłożenie skilli też się niestety sporo dopłaca...
ja tego Medinę też kupiłem okazyjnie za 1kk pomimo, że góra na starcie bardzo fajna...miał właśnie dziurę w IS...teraz sobie zalepiłem, trochę podbudowałem na górze i już prezentuje się nieźle...i jest wart myślę lekko ze 1,7kk.
jakby nie miał żadnej dziury to logiczne, że bym zapłacił za niego sporo więcej...Wiernicki nie ma dziury, więc tak czy siak będzie kosztował więcej niż wtedy Kujtkowski i będzie na niego więcej chętnych.
Last edited by Huanito at 1/8/2013 7:29:15 AM