BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.25 in reply to 135921.24
Date: 4/6/2010 8:37:45 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ο Στηκας πηγε περσι λογω σπουδων,απο ΠΑΟΚ βγηκε...Ο δε Σκεμπης νομιζω οτι ειναι απο κει..Και ναι,ο πρωτος ειναι ο ξαδερφος μου..Παρακολουθουμε τελικα ε?

This Post:
00
135921.26 in reply to 135921.25
Date: 4/6/2010 8:43:11 AM
Overall Posts Rated:
7676
Οσον αφορα τον καλυτερο παικτη της προηγουμενης αγωνιστικης,ψηφιζω και γω τον Καρατσογλανο...Εμενα εκτελεσε αλλωστε...Δεν γραφω πολλα γιατι ειμαι εκτος...Απο την αλλη αγωνιστικη πιστευω θα ειμαι παλι εξ ολοκληρου κοντα σας..

This Post:
00
135921.27 in reply to 135921.26
Date: 4/6/2010 6:50:08 PM
Overall Posts Rated:
7676
Παμε λοιπον να δουμε τα αποτελεσαμτα της αγωνιστικης και σημερα...
Κυνηγοι-ΑΓΟΡ:Σε ντερμπι κορυφης οι αγορ περασαν ανετα απο τους κυνηγους χτυπωντας στην αδυναμη περιφεριακη τους αμυνα.Εξαιρετικη επιλογη συστηματος αρχισαν να φανταζουν πολυ δυσκολονικητο φαβορι εχοντας παιξει με ολους τους αξιολογους αντιπαλου τους...
Σερρες-Καμινια:Αλλη μια πολυ καλη εμφανιση απο τα καιμινια με ιδια προσπαθεια αυτη τη φορα και μεγαλη εκτος εδρας νικη απεναντι στις σερρες.Ο καρατσογλανος για ακομη μια αγωνιστικη ηταν εξαιρετικος με 30 ποντους και 5/7ω τριποντα και εκρινε το παιχνιδι
Αστεριες-Βολος:Υπερτιμησε τον αντιπαλο ο Σταφανοα και τελικα κερδισε με 30 ποντουε διαφορα.Κανενα περιθωριο κριτικης στο παιχνιδι.Η νικη βολου θα παλεψει με τον Αρη για την παραμονη της.Μεγαλη εμφανιση απο μπαξεβανιδη για ακομη μια φορα.
Αιζ-Αρης:Δεν χωρουσε αλλη ηττα μετα την γκαφα του Σαββατου και οι παικτες το ηξεραν.Με χαμηλοτερη διαθεση εκμεταλλευτικαμε την εδρα και τουλαχιστον πηραμε μια νικη.Εξαιρετικη η παρουσια του Τσιμιδακη.
Στανη-Γκρικ Ματζικ:Αλλη μια πολυ καλη εμφανιση απο τους μαγους που πανε να μας μαγεψουν φετος..Δυσκολα θα χασουν την 2-3 θεση απο τον αλλον ομιλο.Λετε να χτυπησουν και τους Δαδι?Δυσκολο φανταζει..Εξαιρετικος ο Καστελλο με 32 ποντους και 8 τριποντα
Λιονταρια-Λενιαρνιακος:Ευκολη επικρατηση απο τα δυνατα φετος λιονταρια που βαζουν υποψηφιοτητα για Πλει οφφ..Ο Ξινος θυμιζοντας κατι απο τα περσινα κυριαρχησε στην περιφερεια του παιχνιδιου.Δυσκολα τα πραγματα για τον λενιαριακο.
3Κ-Μπουρουπουπουμ:Σημαντικη νικη για τους 3Κ που κανει παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα απο τωρα για τους Μπουρουπουπουμ.Βεβαια πρωτος σκορερ νικητη με αποδοση 5.5 θα πρεπει να μας προβληματιζει...
Δαδι-Γουρουνια:Στο συνηθες ντερμπι του πελατη,ανετα οι Δαδι με εξαιρετικη ομαδικη εμφανιση..Εκτος εδρας και με λιγοτερξ προσπαθεια.

Για καλυτερο παικτη θα προτεινω τον Εγκλιτις με τον Καρατσογλανο να ακολουθει απο κοντα ενω σημαντιικη η προσφορα και του καστελλο..Τι λετε?

This Post:
00
135921.28 in reply to 135921.27
Date: 4/7/2010 6:33:28 AM
Overall Posts Rated:
1717
Με τους MVP συμφωνω και εγω..τωρα οσον αφορα τα παιχνιδια ειχαμε την εκπηξη απο τα καμινια αλλα αυτο που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση ειναι γιατι δεν επαιξε ο μεγαλος λιθουανος των σερρων αφου δεν ειναι τραυματιας..για το παιχνιδι μου το μονο μου μπορω να πω ειναι οτι η νικη βολου εχασε για 1 ποντο με μικροτερη προσπαθεια και αυτο απο μονο του κατι λεει οποτε δεν μπορουσα να ρισκαρω με μικροτερη προσπαθεια..οσο για τον διπλανο ομιλο θα εχουμε μαχη πιστευω..οι νταντι πανε μεχρι τωρα με χαλαρες προσπαθειες και εχουν ανεβασει πολυ τον ενθουσιασμο τους ενω οι ματζικ δειχνουν να εχουν πολυ καλη περιφερεια με νεαρους παιχτες..αυτα μεχρι στιγμης σειρα τωρα εχουν τα παιχνιδια του κυπελλου..

This Post:
00
135921.29 in reply to 135921.28
Date: 4/7/2010 5:10:07 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Μερικα σχόλια:
-Οι Mpouroupoupoum πιστεύω ότι αδικούνται από την τελευταία θέση...Εκτός από τον τελευταίο αγώνα, τους άλλους τους έχουν παλέψει και πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα, δεν πρέπει να τους υποτιμάμε, όταν μάλιστα έχουν παίκτες και στις 3 κατηγορίες του TOP 10 του ομίλου...
-Το ότι ο Dadi δείχνει μικρότερη διάθεση σε αγώνες, δεν σημαίνει ότι παίζει χαλαρά απαραίτητα!Μπορεί οι αντίπαλοι να παίζουν δυνατα!Νομίζω ότι δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα ώς προς τις διαθέσεις που χρησιμοποιεί ο καθένας, διορθώστε με αν κάνω λάθος...
-Εγώ ψηφίζω Καρατσόγλανο, όχι τίποτα άλλο αλλά έχει και αξιοθαύμαστη σταθερότητα μέχρι τώρα στους αγώνες του, ανυπομονώ να παίζουμε αντίπαλοι!

Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και στο κυπελλάκι!

This Post:
00
135921.30 in reply to 135921.29
Date: 4/7/2010 6:02:24 PM
Overall Posts Rated:
1717
θα σου εξηγησω αμεσως γιατι οι νταντοι παιζουν χαλαρα τα παιχνιδια τους..πρωτον τους γνωριζω αρκετα καλα απο περυσι..για καποιο διαστημα συμμετειχαν και οι νταντι στο φορουμ αλλα μετα οχι..δευτερον και κυριοτερον οι αξιολογησεις μετα απο καθε παιχνιδι ειναι και καλυτερες και αυτο δεν μπορει να συμβει απο μια ή δυο προπονησεις..το συμπερασμα ειναι οτι παιζουν σχεδον ολα τα παιχνιδια χαλαρα γιατι και ο ομιλος που ειναι του δινει αυτο το δικαιωμα..

This Post:
00
135921.31 in reply to 135921.29
Date: 4/8/2010 5:49:50 AM
Overall Posts Rated:
7676
Απλα γενικα σαν παικτες που γνωριζουμε τους αντιπαλους μας ξερουμε ποιος παιζει και ποιος οχι με τις διαθεσεις..Και το λεμε και σε ολους δεν κρυβουμε τιποτα:)...Ας πουμε Καμινια,βαζουν πολυ συχνα δυνατη διαθεση,Κυνηγοι-δεν αλλαζουν διαθεση σχεδον με τιποτα,μονο δυο φορες σε 3 σεζον,Δαδι-προπερσι οχι τοσο αλλα περσι καταλαβε οτι απο κει εκανε παρτι και ανεβαζε ενθουσιασμο μεχρι να παιξει μαζι μας,Σερρες-σπανια θα αλλαξουν διαθεση,πιο σπανια ακομη συστημα,και ουτω καθ εξης....

Για τους μπορουπουπουμ νομιζα οτι ειχαν παιξει και με λενιαρνιακο,οποτε θα ηταν αρκετα πισω στην κουρσα,αν τον κερδισουν αλλαζουν καπως οι ισορροπιες...

Κυπελλο μαλλον με την περσινη φορα εχω μεχρι στιγμης ευκολες κληρωσεις...

Τελος για μενα η παρουσια παικτως στις τοπ κατηγοριες δεν ειναι ανγκαστικα σημαδι ομαδας...Περσι δεν ειχα ουτε εναν γιατι μοιραζα τον χρονο συμμετοχης και η ομαδα πηγαινε πολυ καλα σε αντιθεση με τους σαντινιστα που ειχαν πρωτο σκορερ και ριμπαουντερ και πεσαν...Ενδεικτικα το αναφερω το παραδειγμα με εμενα γιατι ξερω απολυτα τι γινοτανε

Last edited by Aizenbro at 4/8/2010 5:56:05 AM

This Post:
00
135921.32 in reply to 135921.31
Date: 4/9/2010 1:03:38 PM
Overall Posts Rated:
1717
Για να δουμε τα αυριανα παιχνιδια..

Αγορ-Αρης:ασσος απλα..

Αιζ-κυνηγοι:ντερμπι απο τα παλια..δυσκολο παιχνιδι για τους Αιζ αλλα λογω εδρας και μιας συγκεκριμενης αδυναμιας που εχουν οι κυνηγοι ασσος..αλλωστε δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια για απωλειες για τους Αιζ..

Νικη-Βολου-Καμινια:αλλο ενα δυσκολο παιχνιδι..η νικη αν δεν θελει να μπει σε περιπετειες στο τελος θα πρεπει να το χτυπησει αυτο παιχνιδι..τα καμινια ειναι πολυ μυστηρια ομαδα αλλα η αμυνα τους δεν ειναι και το δυνατο τους στοιχειο..θα ρισκαρω με τον ασσο επειδη δεν εχουν πολλα περιθωρια οι γηπεδουχοι..

Αστεριες-Σερρες:Παρα πολυ δυσκολο παιχνιδι για την ομαδα μου..χθες ο coach τα ειχε πει και εβαζε οτι να ναι στο κυπελλο με αποτελεσμα να πεσει η αγων.κατασταση σε μερικους βασικους παιχτες..πονταρουμε στην εδρα μας και στον ενθουσιασμο που εχουμε και πιστευουμε στην νικη..ασσος οριακα..

στους απεναντι τα πραγματα ειναι ευκολα..
νταντι-λενιαρνιακος:ασσος
μπουρουμπουμουμ-γρικ ματζικ:διπλο
3Κ-στανη:διπλο
λιονταρια-γουρουνια:ασσος

This Post:
00
135921.33 in reply to 135921.32
Date: 4/10/2010 1:40:17 PM
Overall Posts Rated:
1717
Σημερα ειχαμε επιδειξη δυναμης απο τους μεγαλους..Οι Αιζ τρομακτικη εμφανιση με 43 ποντους φιλοδωρησαν τους κυνηγοι και με μικροτερη προσπαθεια..το ιδιο ακριβως και οι αγορ που εδειξαν οτι δυσκολα μπορει καποιος να τους κοντραρει..τα καμινια κλασσικα με την διαθεση πηραν ενα ευκολο διπλο ενω η ομαδα μου μετα λιγα που μπορει να κανει φετος κερδισε με ιδιαιτερη ανεση τις σερρες πραγμα που μου εκανε μεγαλη εντυπωση..απο τους απεναντι δεν ειχαμε παλι καποια εκπληξη μεγαλη νικη για τους μαγους που με μικροτερη προσπαθεια νικησαν ευκολα πολυ ενω και οι νταντι παιζοντας με τα δευτερα κερδισε λιγο πιο δυσκολα..

This Post:
00
135921.34 in reply to 135921.33
Date: 4/10/2010 2:02:12 PM
Overall Posts Rated:
7676
Προγνωστικα δεν προλαβα να γραψω αλλα μετα απο τετοαι εμφανιση το νεκταρ της με κανει να παραμιλαω...Με τα ποδια στο εδαφος λοιπον...Πραγματικα απιστευτη εμφανιση απο τους ΑΓΟΡ που δειχνουν παρα πολυ δυνατοι.εξαιρετικοι φετος τα καμινια καθως δειχνεουν πολυ μεγαλυτερη συνεπεια στις πραξεις τους απο περσι..Εξαιρετικοι και οι αστεριες με τον Γουρλη ακομη και σε αυτην την κατασταση να κανει παρτυ...Πραγματικα μεγαλη μεταγραφη(Καλυτερος απο τον Αλβαρο για μενα Στεφανε...)..Απο την αλλη εξαιρετικοι οι Πρασινη μαγια και παλι ενω τα γουρουνια φαινεται οτι θα παλεψουν για τα πλει οφ και δυσκολα θα τα καταφερουν πανω απο 4οι...Πλαεον νομιζω γινεται το δικο μας πρωταθλημα 2-3 ταχυτητων και το απεναντι εξισωνεται...

Για MVP,πιστευω θα χαζεψουμε με τις φετινες μας βεντετες...Τρομακτικες εμφανισεις απο πολλους παικτες...Γι αυτην την αγωνιστικη θα ξεχωρισω...1)Xinos(38π με 8 τριποντα σε 40 λεπτα) απο Λιονταρια...Πραγματικος Λεων εκανε οργια και χαρισε το ροζ φυλο στην ομαδα του
2)Τσιμιδακης απο Αιζ...Γιατι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου...Μπηκε χωρις αγχος αλλα αυτα που εκανε εδειξαν χαρακτηρα μεγαλου παικτη(25π με 3 τριποντα σε 19 λεπτα!!!!!)
3)Γουρλης απο αστεριες...Ενας ψηλος που κανει τα παντα και συμφερει..Αλλη μια μεγαλη εμφανιση στο παλμαρε του με 22 ποντους σε 28 λεπτα
4)Καρβουνιαρης απο Καμινια...Πιο ωριμος απο ποτε με τρομακτικο d-d και απιστευτη ευστοχια
5)Ο καλυτερος παικτης του ομιλου,με την τοπ αποδοση της αγωνιστικης...Μπαλμασεντα...Ενα κοσμημα για τον ομιλο μας που φερνει τον κοσμο στα γηπεδα...Οι εμφανισεις του θυμιζουν Οσκαρ Ρομπερτσον...Σκοραρει,πασαρει,κατεβαζει ριμπαουντ,παιζει αμυνα...Αν ηταν και προπονητης θα ηταν κομπλε...

Διαλεγετε και παιρνετε λοιπον...Ο ενας καλυτερος απο τον αλλον..

This Post:
00
135921.35 in reply to 135921.33
Date: 4/10/2010 2:28:08 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Καμμία εκπληξη για μένα η σημερινή αγωνιστική, τα φαβορί κέρδισαν, με τους I.Karvouniaris(7590408), S.Tsimidakis(10795985) και Traianos Xinos(11974294) να ξεχωρίζουν. Διθυραμβικά τα σχόλια σου φίλε Aiz, ωραίες περιγραφές, μήπως να αρχίσεις να γράφεις σε καμμιά εφημερίδα??? :-))) Πάντως οι αποδόσεις των παικτών εξαρτώνται και με ποιους αντιπάλους παίζεις, και η σημερινή αγωνιστική δεν ήταν κριτήριο για τον Balmaceda, ο χρόνος θα δείξει! :-)

Η επόμενη αγωνιστική φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα με τους Asteries και AizFBA να...ανταλλάσουν παρτενέρ, το ντέρμπι πρωτοπόρων στους απέναντι, ενώ εγώ παίζω με τον "μισητό" ανταγωνιστή Kaminia Bulls (σύμφωνα με το buzzerbeater!) :-))

Τέλος, από το βήμα αυτό ζητώ και επίσημα τον...ελληνάρα AGOP Ongunalp(6212456) για μασκότ της ομάδας μου! Χωρίς παρεξήγηση φίλε Αρειανέ! :-)))))

PS: Νίκη του ΑΓΟΡ στο buzzer, νίκη και στην Α2 απέναντι στον Αμύντα, έστω και κεκλεισμένων των θυρών...Forza Ρεθυμνάρααα (Ο Στήκας έπαιξε το τελευταίο λεπτό αν θυμάμαι καλά!)

Last edited by fireblaze at 4/10/2010 2:49:29 PM

Advertisement