BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
From: MIKRO10

This Post:
00
148802.25 in reply to 148802.24
Date: 7/2/2010 1:39:35 PM
Overall Posts Rated:
2525
Τι εγινε ρε παλικαρια, πολυ ησυχια επεσε?Εκτος και αν ολοι σαν καλοι μανατζερ ετοιμαζετε τις ομαδες σας για αυριο.....

This Post:
00
148802.26 in reply to 148802.25
Date: 7/2/2010 1:58:07 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
εγω παντως σκεφτομαι πολυ σοβαρα για πρωτη φορα στο παιχνιδι να κατεβασω την δευτερη ομαδα στον αγωνα μου γιατι ουτως η αλλως χαμενο παιχνιδι ειναι και μαλλον θα δωσω βαση στο παιχνιδι κυπελλου την πεμπτη γιατι και την τριτη δεν εχω ελπιδες να κερδισω οποτε θα προπονησω τους πιτσιρικαδες μου και ας χασω και με 50 ποντους.

This Post:
00
148802.27 in reply to 148802.22
Date: 7/3/2010 6:16:02 AM
Overall Posts Rated:
4141
Θα δώσω και εγώ με τη σειρά μου κάποια προγνωστικά, αλλά με επιφυλάξεις, ιδιαίτερα για τους απέναντι, οπου έχει αλλάξει ο μισός όμιλος...

Δαδι-Δοξα: νομίζω υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, 1 με 20+

ΑΓΟΡ-Αιζ: δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκδίκησης, απλά μετά το διάλλειμμα των play-off θα συνεχιστούν οι πελατειακές σχέσεις!:-)))) Πιστεύω σε 1 με 5-10 πόντους διαφορά, δύσκολο μάτς για πρεμιέρα...

Stone-Αριαναρα: αίμα, δάκρυα και ιδρώτας...Ο επισκέπτης από την ΙΙ θα επικρατήσει άνετα, φίλε αριανέ και εγώ στην θέση σου ίσως να σκεφτόμουν να κατεβάσω τα δεύτερα+να παίξω χαλαρά για να χτυπήσω κάποιο άλλο μάτς,1 με 25-30 πόντους

Στανη-Ηρακλης: Καλύτερη ομάδα φαίνεται ο Ηρακλής, μίνι ντέρμπι μου μυρίζει, θα πάω με Ηρακλή με 5 πόντους διαφορά

Σερρες-Αστεριες: ότι και να λέει ο Στέφανος δεν τον πιστεύουμε, πιστεύω σε Αστερίες με 10 πόντους διαφορά, αν και θα με βόλευε ο άσσος, καλό είναι να κάνει απώλειες ένας από τους άμεσους ανταγωνιστές για τίτλο!

Καμινια-Κυνηγοι: όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, δύσκολο μάτς, εγώ θα πάω με Κυνηγούς 10-12 πόντους!

ΚΑΕ-Champions: οι γηπεδούχοι έχουν βελτιωθεί και έχουν καλή ομάδα, οι Champions δείχουν αξιόλογη ομάδα αλλά πρέπει να το δούμε και στην πράξη,1 με 10-15 πόντους διαφορά

Λιονταρια-Λενιαρνιακος: έδρα, εξωπραγματικός Κακούρης, 1 με 20 πόντους διαφορά

Να προσθέσω άλλο ένα στοιχείο στο όποιο περιμένω να κάνετε post, με αφορμή την εξετάστική του Χάρη,προτείνω να γνωριστούμε καλύτερα, αναφέροντας ηλικίες με τι ασχολούμαστε! Τι λέτε? Με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε επιπλέον την ευκαιρία στον Χάρη να κάνει περαιτέρω αναλύσεις σε ότι αφορά το ψυχολογικό προφίλ των μάνατζερ του ομίλου!:-ppp
Θα ξεκινήσω εγώ: ετών 32, Μηχανικός Παραγωγής σε μια ιδιωτική εταιρεία...

This Post:
00
148802.28 in reply to 148802.27
Date: 7/3/2010 1:22:04 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
ετων 31 ζαχαροπλαστης.

This Post:
00
148802.29 in reply to 148802.27
Date: 7/3/2010 1:25:50 PM
Overall Posts Rated:
2525
Τελικα εχασα 3 ποντους!
Η προσπαθεια συνεχειζετε , ηταν ενα ματς για γερα νευρα!Κριθηκε 8 '' πριν το τελος.

Αντωνης 36 ετων, προισταμενος τμηματος σε ιδιωτικη εταιρια ( πολυκατατημα)

This Post:
00
148802.30 in reply to 148802.29
Date: 7/3/2010 1:32:29 PM
Overall Posts Rated:
1717
Πολυ ενδιαφερον παιχνιδια ειχε αυτη η αγωνιστικη..αν δεν κανω λαθος μονο το δικο μου παιχνιδι εχασα στα προγνωστικα..πολυ καλη αρχη!!

Τα θεωρητικα φοβορι κερδισαν σημερα αλλα και οι ομαδες που ηττηθηκαν εδειξαν καλο προσωπο..Νομιζω φετος θα εχει μεγαλυτερο σασπενς απο περυσι το πρωταθλημα..αυτα τα λιγα για αρχη μεχρι να διαμορφωσω πληρη εικονα για ολες τις ομαδες..

Στεφανος 22 ετων,φοιτητης

This Post:
00
148802.31 in reply to 148802.30
Date: 7/3/2010 1:42:32 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ξεχασα να απαντησω στον φιλο μου τον Γιωργο οτι δεν θα ειμαι στους ανταγωνιστες του για τον τιτλο φετος αφου εχω αλλες σκεψεις για την φετινη σεζον..

This Post:
00
148802.32 in reply to 148802.27
Date: 7/3/2010 6:32:58 PM
Overall Posts Rated:
4141
Βλέπω έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου ως προς τα αποτελέσματα, αλλά όχι ως προς την διαφορά πόντων στα περισσότερα. Στο δικό μου υποτιθέμενο ντέρμπι ο Αιζ κατέβηκε με τα δεύτερα και με χαλαρή διάθεση,οπότε τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά...Πάντως φαίνεται ότι θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι, αν και στα play-off θα φανεί ο μάγκας...

Τέλος ενθαρρυντκό είναι το γεγονός ότι δεν είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία όπως πιστευα, περιμένω να ξεπεταχτεί βέβαια κάποιος, να δηλώσει 12, μαθητής δημοτικού και να τα δούμε όλα! :-)))

This Post:
00
148802.33 in reply to 148802.32
Date: 7/4/2010 10:17:24 PM
Overall Posts Rated:
7676
Χαρης 6 μαθητης νηπιαγωγειου...:ΡΡΡ,τα χρειαστηκατε ε "παππουδες"?Σας πειραζω..22 ειμαι και φοιτητης μαζι.Μετα απο ενα φανταστικο σαββατοκυριακο στα εξωτικα ελληνικα μερη,γυρισα εσπευσμενα γιατι μου ειπαν οτι παρα τις ρητες εντολες μου η ομαδα κατεβηκε με τα δευτερα και επαιξε χαλαρα(εχουμε και ενα αδιαβλητο του πρωταθληματος να υπερσαπιστουμε...),αποτελεσμα?Μια πολυ μεγαλη ηττα,η οποια βεβαια θα ερχοταν καποια στιγμη οποτε...Τεπσα οσον αφορα τα αλλα παιχνιδια,τα καμινια μου την εκαναν την δουλεια ενω τα υπολοιπα κυλησαν φυσιολογικα με εξαιρεση την νικη της στανης που ειναι μεν φυσιολογικοτατη αλλα το ειχα δωσει αναποδα το σημειο..Παντως βλεω εναν σεβαστο μεσο ορο ηλικιας οποτε θα μπορουμε να συζητησουμε 2-3 πραγματακια με μεγαλυτερη ευκολια..Δεν γραφω πολλα γιατι μολις γυρισα και θελω να κοιμηθω αλλα θα επανελθω για περισσοτερα συντομα...Καληνυχτα παιδες

This Post:
00
148802.34 in reply to 148802.33
Date: 7/6/2010 8:44:50 AM
Overall Posts Rated:
4141
3 ώρες πριν τα ματς και κανένας δεν έχει δώσει προγνωστικά...Ας κάνω πρώτος εγώ την προσπάθεια!

Κυνηγοί-Σέρρες: Μίνι ντέρμπι, δυνατές ομάδες και οι δύο, θα πάω με την έδρα. 1 με 10 πόντους διαφορά

Champions-Καμίνια: Δεν έχει άσχημη ομάδα ο νεοφώτιστος μας, απρόβλεπτα τα Καμίνια, θα πάω με έδρα ξανα, 1 με 4-6 πόντους διαφορά!

Αίζ-Βόλος: Ο Χάρης κατέβασε τα δεύτερα και έπαιξε χαλαρά το Σάββατο, οπότε με τους βασικούς και ανεβασμένη διάθεση δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, αν και είναι καλή ομάδα ο Βόλος, 1 με 15 πόντους διαφορά

Λεναρνιακός-Stone: H μεγάλη δύναμη του ομίλου πιστεύω θα τα καταφέρει, 2 με 15 πόντους διαφορά

Ηρακλής-Λιοντάρια: Ανεβασμένη ομάδα τα λιοντάρια, δύσκολο μάτς για Ηρακλή, θα πάω στο 2 με 8-10 πόντους διαφορά

Δόξα-Στάνη: Δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη την Στάνη, πιστεύω θα τα καταφέρει η Δόξα και λόγω έδρας, 1 με 6-8 πόντους διαφορά!

Αρης-Dadi: Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη, ξεκάθαρο φαβορί ο Dadi, 2 με 15-20 πόντους διαφορά

Αστερίες-Αγορ: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, δύσκολος αντίπαλος ο Στέφανος, όμως μετά την φυγή του Βύντρα, του Καραγκούνη και των άλλων παιδιών, πιστεύω θα τα καταφέρω! :-p Ελπίζω στο 2 με 6-8 πόντους διαφορά...

PS: Οι φοιτητές του ομίλου, θέλετε να μας πείτε τι σπουδάζετε?Αν όχι, no problem! :-)

This Post:
00
148802.35 in reply to 148802.34
Date: 7/6/2010 10:08:59 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ας δωσουμε λοιπον και μες μια φοιτικη-φυσικοθεραπευτικη προβλεψη:Ρ...

Κυνηγοι-Σερρες:Για καποιον ανεξηγητο λογο θα παω και εγω με τον ασσο.Οι κυνηγοι ειναι η πιο σοβαρη ομαδα απο τις 2ης ταχυτητας στον ομιλο και με εμπνεουν γι 2η σερι νικη..6-13

Champions-Kaminia:Δεν τα βλεπω τα καμινια πολυ δυνατα φετος..Νομιζω θα παλεψουν για την σωτηρια τους,αρα τι σημαινει αυτο?Δυτνατη διαθεση και παει για το διπλο σημερα...Διπλο με 6-14

Αιζ-Βολος:Ο Χαρης λεει να κανει μια νικη σημερα,αλλα και να μην την κανει δεν χαθηκε ο κοσμος..Δυσκολος αντιπαλος η νικη αλλα απαντα πιστευουμε στις δυναμεις μας..Ασσος με 8-16

Λενιαρνιακος-Στονε:Δεν πιστευω οτι μπορει ο συμπαθεστατος λενιαρνιακος να προβαλει καμια αντισταση...Νικη με 15+

Δοξα-Στανη:Για ακομη ενα παχνιδακι νομιζω οτι δενθα υποστηριξω την Στανη που περα απο την πρωτη της χρονια εδειξε καποια σημαδια μεγαλης ανισορροπιας αποδωσης και ελλειψης σταθεροτητας..Ισως να κανω και λαθος αλλα Ασσος με 7-14

Αρης-Δαδι:Ο ανανεωμενος και αποφασισμενος Δαδι οφειλει κατι τετοια παιχνιδια να τα καθαριζει ευκολα..Διπλο με 8-16

Αστεριες-ΑΓΟΡ:Εναι εκτος εδρας το παιχνιδι για τον ΑΓΟΡ και ισως να κρυβει παγιδες..Ωστοσο μαλλον θα παω με το διπλο αν και οι Αστεριες εχουν καλη ομαδα..2 λοιπον με 8-16

Advertisement