Βρε αγόρι, άλλο προπονώ παίκτη για την Εθνική, άλλο μανατζάρω μία Εθνική.
Με την λογική αυτή ο Corfu Tigers θα έπρεπε να είναι εις αει προπονητής της νέων ως ακόμα πιο επιτυχημένος γυμναστής, μιας και επι συναπτές σεζόν προπονούσε τον Αγγελίκο σαν... PG στην ΙΙ κατηγορία!!!
Εσύ τουλάχιστον τον Πρίγκα τον προπονούσες στη θέση του.
Επ'ουδενί βέβαια αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια και την αφοσίωσή σου, αλλά ο τομέας του manager καλύπτει ένα μεγαλύτερο εύρος υποχρεώσεων.
Η τριανδρία καλύπτει πολλούς τομείς που μία μονή υποψηφιότητα δεν θα μπορούσε.
Παραδείγματος χάρη η μεταξύ τους φιλία εξασφαλίζει αρμονική συνεργασία, κάτι ανάλογο με τον Μαμού, τον Μάτσα και εμένα.
Το επίπεδο αγγλικών τουλάχιστον του Λονδρέζου είναι στο επίπεδο που απαιτείται για τις συζητήσεις κάτω από το τραπέζι με τους λοιπούς μάνατζερ Εθνικών, στοιχείο δυστυχώς απαραίτητο σε επίπεδο Εθνικής.
Σκέψου πως εσύ χρειάστηκες "σκονάκι" για την έγγραφη απεικόνηση τως σκέψεών σου στα Ελληνικά!!!
Ποιους θα πρέπει να "αγγαρέψεις" για να το κάνεις αυτό στα αγγλικά ή σε κάποια άλλη γλώσσα?
Τρίτον γεωγραφικά η τριανδρία συμφέρει, όπως και συ ο ίδιος ανέφερες.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να στηρίξω μία τριανδρία από την συμπρωτεύουσα ή από άλλο μέρος της Ελλάδος.
Η συνεργασία του Χρήστου με τον Γιάννη υπήρξε πολύ πετυχημένη, αλλά πλέον ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος από ότι ξέρω έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν περισσότερο από όσο ασχολούνται σήμερα.
Για τον Γιάννη ειδικά, που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω χτες και τον ευχαριστώ γι'αυτό, ξέρω πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον Κρανιδιώτη και συνεχίζει.
Αλλά έχει πολύ σημαντικότερα θέματα να λύσει από το να ασχοληθεί με ένα διαδικτυακό παιχνίδι.
Τον ακάγκε όμως και τον φενταγίν θα τους βλέπω πιο συχνά, παρέα με τον Μαμού και τον Λύγκα.
Τέλος στο υστερόγραφο του Διομήδη θα συμφωνήσω 1000% όχι μόνο 100%
Πορεία ομάδος και παράλληλη προπόνηση παίκτη Εθνικής από τα 18 του δεν δύναται να επιτευχθεί.
Μόνο αν μία ομάδα αγοράσει παίκτη υποψήφιο για Εθνική στην ηλικία πχ των 22, όταν θα έχει ολοκληρώσει όλα τα δευτερεύοντα και ένα μεγάλο μέρος των πρωτεύοντων, ειδικά εκείνα της μονής θέσης προπόνησης.
Παράδειγμα ο Κουβαράκης του Μάτσα, ο Μανοσαρίδης του Γκριν και ο Μάρκος του Ασυγκράτητου.
Μην με παρεξηγήσεις, στην περίπτωση που εκλεχτείς, θα σε στηρίξω, γιατί το καλό της Εθνικής είναι πάνω από όλους και η απόφαση ενός εκλογικού σώματος πρέπει πάντα να είναι σεβαστή, αλλά δεν μπορώ προσωπικά να θεωρήσω την υποψηφιότητά σου πιο ολοκληρωμένη από την προαναφερόμενη για τους παραπάνω λόγους.
The secret of communication lies in defeat...