Ше раз прошу тих хто має час , перекласти на укр мову.
На украинский не получилось, перевёл на суржик :)))
И Армин, дал бы хоть ссылку на этого Могула, а то кто это, что это - хз =)
Armin: Хай! Українська ББ-преса бажає взяти в тебе інтерв`ю. Ти не проти відповісти на декілька запитань?
1. Секрет успіху твоєї команди?The Mogul: Привіт. Авжеж, я відповім на запитання.
1. У мене є декілька секретів:
- Я намагаюсь використовувати гравців з ефективною (невеликою) зарплатнею, які мають гарні загальні скілли. Це допомагає мені з тижневою зарплатнею, адже вона – моє основне джерело прибутку.
- я граю від захисту
- я беру тих гравців, які реально гарні в одному типі нападу (в моєму випадку - Кидки з близької дистанції). На рівні ліги, я вважаю, треба будувати таку команду, яка дуже добре грає один тип нападу, та не хвилюватися над тим, що можуть зробити ваші суперники. Мій девіз: "Нехай інші команди хвилюються з-за мене". :Р
- я мав довгостроковий план щодо мого складу, та я притримувався його. Це добре мені допомагало, та дозволило виростити декілька спеціалістів (наприклад Renzo Schek), які покращили мою команду, та яких нелегко знайти на трансфері. Важливо тримати баланс між тимчасовим успіхом та довготерміновим розвитком. Більшість команд можуть бути успішними в обох напрямках, та я вважаю, що ідеальний баланс – це основна задача в ББ.
Armin: 2. Як досягти успіху в ББ?The Mogul: Дуже важливо знати основи, такі як форма, ентузіазм, тренування та таке інше. Треба мати ідею, якою ти бажаєш бачити твою команду, і одразу почати працювати для цього.
Armin: 3. Твої улюблені тактики?The Mogul: Кидки з близької дистанції та персональний захист. Я завжди граю ці тактики – та результат був гарним всі роки.
Armin: 4. Які цілі в тебе зараз?The Mogul: Вигравати кожний матч. :) Я хочу мати неперевершений сезон скрізь (включаючи В3, кубок, ліга, приватна ліга проти інших команд), я маю сумніви, що зроблю це, але це – моя мета.
Більi реалістична мета для мене – це покращувати свої результати кожного сезону, вигравати більше ігор, мати кращі командні рейтинги, покращувати свій склад команди.
Armin: 5. Яка команда в НБА тобі подобається?The Mogul: Моя улюблена команда – це Toronto Raptors, головним чином – географічно. Я щільно слідкував за Raptors з тих пір, як команда була створена в 1995 році та був її
кабінетним ГМом (???) весь час. Я впевнений, що я зробив би набагато кращу роботу, ніж фактичні ГМ Raptors зробили за ці роки. :Р
Ще одна команда, яку я полюбляю, це San Antonio Spurs. Багато сезонів я вболівав за Spurs в ПО, адже Raptors в ПО з'являються дуже рідко.
Armin: 6. Що би ви хтіли побажати українським менеджерам?The Mogul: Я важаю, що ББ – це дуже файна річ, та це краща гра цього типу, в яку я тільки грав. Щодо українських менеджерів, я сподіваюся, що вони також мають фан з цієї гри, та можливо, у нас ще будуть гарні ігри з ким-небудь з вас в наступному. Декілька сезонів тому я грав з Metallist Kharkov в приватній лізі, та ті матчі були особливо захоплюючими. :)
~The Mogul
Last edited by g0rd0n at 6/9/2011 8:28:19 AM