Z lahkoto :D
Osaj sploh ni bil eden izmed najboljših, še zdaleč ne. Odločil sem se zanj 1. ker je bil slovenec in 2. zaradi namena treniranja krila ( je multiskill in zato se to ne pozna na plači). Visoko ceno mu lahko pripišemo samo zaradi potenciala in ne začetnih skilov. Počasen trening lahko pripišemo njegovi velikosti, vendar če bi ga treniral kot eni trenirajo svoje trenirance, bi mu lahko nabil met iz skoka in bi sedaj govorili o njegovi plači v obratni smeri. Moj namen je ga trenirati še par sezon, da bo solidno kril, kar pa jaz nujno potrebujem. Sedaj trenira sekundarne skile. In mislim, da sam veš kako je težko trenirati mladinca v prvi ligi z 18 leti navzgor (v ligi igra malo, minute si nabira na pokalnih tekmah in prijateljskih, kar pa je zelo težko). Kako pa tvoji treniranci? Kako lahko pa ti svetuješ, prav brez treniranja? Jaz vsaj dajem nek zgled in podporo ostalim, ki pridno trenirajo.
Če pa bi me bolj spremljal, bi videl, da sem od začetka pa do sedaj ustvaril kar nekaj dobrih igralcev, ki so potem igrali tudi po reprezentancah, tako mladinskih kot tudi članskih. Pa za pokušino:
(9729398)... Moj treniranec. Nosilec mladinske vrste črne gore, sedaj nosilec članske. Prodal ga za 8M. Če to ni za zgled.
Lp