BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙI

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
207445.25 in reply to 207445.23
Date: 1/27/2012 11:02:37 AM
Overall Posts Rated:
1919
Η κάποιος ψάχνει να κάνει φίλους με λάθος τρόπο,ή καποιος νομίζει οτι τα πάντα περιστρέφονται γύρω του.....

Ελεος,
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος Γιατρός..
Όλες οι πληγές θα κλείσουν με τον καιρό...Δεν θα κλείσουν αν συνεχίσεις να τις ξύνεις...
Οι "Εχθροί θα γίνουν Φίλοι και οι φίλοι εχθροί",και ξανα μανα τούμπαλιν φτου κι απ'την αρχή....

Ένα πράγμα θα πώ δανειζόμενος για άλλη μια φορά ένα ρητο που μου έλεγε ο Coach(ο μέντορας μας),γιατι νομίζω πως το παιχνίδι το ξεκαθαρίζει απ'την πρώτη στιγμη που κάποιος μπαίνει στο Site για 1η φορά ρωτώντας:Έχεις ότι χρειάζεται για να γίνεις ο καλύτερος;

Και γενικά επειδή δεν βλέπω θέληση απο πολλούς εδω μέσα το ρητό λέει: "Φίλε μου.....Αν δεν μπορείς, κάτσε πάγκο και Overlay!"
Ίσως να είσαι καλύτερος με το overlay....Tελικά....

Παρακαλώ να μην εκληφθεί ως ειρωνικό το σχόλιο μου,αλλά ώς παράδειγμα που σκοπό έχει να τονώσει το ηθικό όσων νιώθουν έστω και για μια μικρή στιγμη στη ζωή τους Loosers... αποτυχημένοι δηλαδής....
Επίσης,κάτι που ήθελα να πώ και ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ και να ρωτήσω είναι το εξής'

Είναι σωστό και κοινώς αποδεκτό όταν μιλάμε για θέματα εθνικής να σκεφτόμαστε πρώτα το καλό της εθνικής μετά το καλό της ομάδας μας και μετα να διατυπώνουμε τις Ανησυχίες μας στα φόρουμς,αφού όμως υπάρξει ένας υγιείς διάλογος?

Επίσης δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καλός ή κακός μάντζερ εθνικής,για μένα υπάρχουν Ικανοί και ανίκανοι μάνατζερς....

Και όταν ένας μάνατζερ Ικανός ή ανίκανος ζητήσει την βοήθεια μου,θα την έχει με το αζημείωτο,χωρίς να σχολιάσω καμία επιλογή του διότι συτός έχει οριστεί καπετάνιος στο τιμόνι της εκάστοτε εθνικής απο εμάς τους ίδιους....

Ευχαριστώ για την υπομονή σας....

This Post:
11
207445.26 in reply to 207445.24
Date: 1/27/2012 11:04:56 AM
Overall Posts Rated:
302302
καλά... επειδή άργησα να ξυπνήσω ξεκίνησα διάβασμα μετά το μεσημέρι.... θέλω να το τελειώσω το γαμομάθημα σήμερα... θα δω πως θα πάει(krepaleon)

οκκκ
απο καταστασεις ειδα εισαι κομπλε(tzilardino)

μλκα θα σου πω κάτι αλλά μην το πεις πουθενά
είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ταυτόχρονα με μεγάλη ακρίβεια τη θέση και την ορμή ενός σωματιδίου
τάδε έφη Heisenberg(krepaleon)

παλι μπυρες επινες?(tzilardino)

όχι ρε... είναι η αρχή απροσδιοριστίας του Heisenberg(krepaleon)

απροσδιοριστιας???καλα πλακα μας κανει...δεν μπορει να το προσδιορισει αυτος ο μπαγλαμας και εβγαλε και αρχη??(tzilardino)

έτσι μπορείς και εσύ ε?(krepaleon)

και εγω δεν μπορω να προσδιορισω οταν θα βγω αν θα γυρισω σπιτι σωος αλλα δεν εβγαλα και αρχη(tzilardino)

θες να βγάλουμε την αρχή απροσδιοριστίας του Τζίλη?(krepaleon)

μετα εγω με αυτο το ατομο πως να καταφερω να κρατησω την εθνικη νεων και του χρονου???
που λεει κατι τετοια και με τρελαινει...

This Post:
00
207445.27 in reply to 207445.26
Date: 1/27/2012 11:12:54 AM
Overall Posts Rated:
11571157
χαχαχαχαχαχαχαχα

Έχετε κάψει φλάτζα

Τι ήταν αυτό με την αρχή απροσδιοριστίας του Heisenberg; Εφαρμοσμένη κβαντική σουρεαλιστική ;

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
207445.29 in reply to 207445.28
Date: 1/27/2012 11:17:00 AM
Overall Posts Rated:
11571157
απροσδιοριστιας???καλα πλακα μας κανει...δεν μπορει να το προσδιορισει αυτος ο μπαγλαμας και εβγαλε και αρχη??(tzilardino)

Απα πα πα ! Όχι και μπαγλαμάς ο Heisenberg ! Εδώ φίλε μου tilardino ασχημονείς

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
11
207445.30 in reply to 207445.24
Date: 1/27/2012 11:17:31 AM
Overall Posts Rated:
7070
και το ποιος είναι σοβαρός χρήστης , πως το κρίνουμε αν επιτρέπεται ; αν έχει σε κάτι να μας βοηθησει; στην ίδια λογική εγώ στην εθνική πρέπει να απαντάω μόνο σε αυτούς που κρίνω ότι είναι σοβαροί ; ή να κάνω σκόντο και στους ντεμί-σοβαρούς ή ολίγον ασόβαρους;

Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να καταλάβεις αν αυτός που σου στέλνει μήνυμα είναι πραγματικός ή μούφα λογαριασμός.Κάνει μπαμ για την ακρίβεια.

αυτό το αναλυτικό ποστ να το αφήσουμε εκεί θαμμένο καλύτερα... είχες πει μερικά πολύ καλά θυμάμαι. κάτι για τα ριμπ των κοντών ... μην τα ξεθάψουμε αυτά 'αστο καλύτερα ...

Tί?Δεν θα κόψεις το παιχνίδι άμεσα δηλαδή?Μα γιατί αφού βρέθηκε ποστ που φαίνεται ότι είχα βοηθήσει.Ααα δεν σου άρεσε..αυτό είναι το πρόβλημα.Ε άμα είναι να με ειρωνεύεσαι όταν πάω να βοηθήσω τότε πόσο όρεξη να έχω για βοήθεια.

στόχος είναι να φτιάξουμε καλύτερη ομάδα , όχι να παίζουμε με παροχημένους παίκτες επειδή δεν είχαν φτιαχτεί μέχρι τότε άλλοι.

Ε ναι δεν είχαν φτιαχτεί μέχρι τότε άλλοι.Τί να κάνουμε.Εσωτερικά έπρεπε να παίζουμε με το υλικό που υπήρχε.Δηλαδή ακούς τι λες?Μου λες ότι είχα δίκιο στο τί έλεγα αλλά είχα άδικο που πήρα εγώ τον Μάτζιο και όχι άλλη ομάδα...δηλάδη όχι κάποια φάρμα!!
ΞΕΚΟΛΛΑ με τις φάρμες είναι μούφα πώς το λέμε.

συγνώμη που στη χαλάω αλλά δεν έχω δηλώσει καμία ομάδα, γιατί έχω μόνο μια.

Ναι δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα...σε ποιον λογαριασμό τρέχατε και δεν προλάβατε να κάνετε login...Γιατί ο Κατζα λέει δεν ήταν από τις φάρμες του..Εσύ λες δεν έχεις άλλο λογαριασμό...Τελικά πού έπρεπε να πάει ο Γαλάνης?

ένα 6μηνο ήμουν στο σπιτι με ελεύθερα δίκτυα, ξέρεις πόσες ip μπορούν να βρεθούν?

¨Εχεις την παραμικρή ιδέα τι μου λες?Εσύ στο σπίτι μπαίνεις με ελεύθερα δίκτυα?Οχι με το δικό σου πάροχο?

Αν ναι...ΑΝ λεω..

Ο γείτονας που τυχαίνει να μπαίνει και αυτός με ελεύθερο δίκτυο ΤΥΧΑΙΝΕΙ να μπαίνει επίσης και στο buzzerbeater??

Που μένεις και έχει τόσα ξεκλείδωτα δίκτυα?Να ερθω κ εγώ.

ΟΙ GM δεν βλέπουν την εικονική σου IP βλέπουν την πραγματική αλλιώς δεν θα είχε νόημα να μιλάμε η εικονική αλλάζει συνέχεια.

This Post:
00
207445.31 in reply to 207445.26
Date: 1/27/2012 11:20:57 AM
Overall Posts Rated:
1919
χχαχαχα ρε φίλε μπορείς,χαλαρά κιόλας!!!!!!

Θεικό....

This Post:
00
207445.32 in reply to 207445.23
Date: 1/27/2012 11:26:18 AM
Overall Posts Rated:
7070
ναι αλλα εγω σε ρωτησα

(181284.828)

απαντηση δεν πηρα .
Τι λες ? θα μας βριζεις και δεν θα μιλαμε?
και δεν σε εβρισα ενω εσυ το εκανες οπως το κανεις και τωρα...
αλλα επειδη σε οτι σε συμφερει απαντας και εσυ για πες ποιοι ειναι οι δικοι σου φιλοι εδω ?

Καταρχήν άμα είναι βρισιά το γλείφετε να πάω πάσο.
Για την ακρίβεια εγώ δεν έβρισα και δεν ασχολήθηκα καν μαζί σου.Εσύ ειρωνεύεσαι και ασχολείσαι..

Φίλους έχω μόνο πραγματικούς.Ξέρεις..Η ίσως και να μη ξέρεις..από αυτούς που στηρίζεσαι σε μια δύσκολη στιγμή.

Σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι όπως αυτό έχω μόνο γνωστούς.Δε νιώθω την ανάγκη να τους γνωρίσω από κοντά και σίγουρα δεν χρειάζεται να τους απαριθμήσω σε σένα.

This Post:
00
207445.35 in reply to 207445.33
Date: 1/27/2012 11:46:12 AM
Overall Posts Rated:
7070
Αν πω ότι σε εσωτερική τακτική δε χρειάζεται πάσα δε βοηθάω. Είμαι εγκληματίας και πρέπει να αλλάξω παιχνίδι. Είπαμε να βοηθήσουμε. Αν δεν ξέρουμε ρωτάμε πρώτα.

Σταματάω να γράφω..Πραγματικά τα ψέμματα δεν έχουν τελειωμό..Βάλε όλο το ποστ αυτούσιο άμα θες να το αναλύσουμε.Μη πετάς κάτι που νομίζεις ότι θυμάσαι.Γιατί πρώτος εγώ φώναζα ότι η πάσα στο Low Post έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα.Οταν εγώ έπεζα Low Post με 3 pg και πάσα 11 στο PF εσύ ακόμα ήσουν άφαντος στην κυριολεξία.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΕΟ??

Ο πάροχος σου είναι ontelecoms.
Tου ματσα είναι οtenet
Του καπεταν φασαρία hellas on line (για να μη λέτε ότι λέω μόνο τις δικές σας.)

Να συνεχίσω?Θα παραδεχτείς τουλάχιστον τα παραπάνω?
Αν όχι σταματάω πραγματικά να μιλάω.Τέλος τα ψέματα θα συνεχίζονται επ αόριστον.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

Advertisement