1.Τίτλος καλύτερου ρόστερ
Για ακόμα μια χρονιά ψηφίζω Αγόρ, αν και μάλλον με βάσει την απόδοση φαίνεται υπερτιμημένο (μην παρεξηγηθώ, έχει ομαδάρα, απλά θα περίμενα μεγαλύτερη άνεση στα σημαντικά ματς).
2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ
Μέγας και Παντοκράτορας στήθος με στήθος. Ο Μέγας για τη σωστή διαχείριση ενός σχετικά μονόπλευρου (πολύ καλού κατά τα άλλα) ρόστερ και ο Παντοκράτωρ για το value for money (που λένε και στο χωριό μου). Λόγω τελικής κατάταξης ψηφίζω Μέγα.
3.Τίτλος MVP
ΕΝΣΤΑΣΗ: MVP ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ (ΔΗΛ. ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ 3 ΚΑΙ 4) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
Kraft, αφού διαπρέπει στη στατιστική και τα μαθηματικά. Τον ψηφίζω, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καθόλου υπέρ του one-man-show ως στυλ παιχνιδιού.
4.Τίτλος Πολύτιμου
Εδώ θα ψηφίσω με τη λογική της ζήλειας. Για αυτό λέω Σιδηρό. Μου αρέσουν οι all-around παίχτες, που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αρκετά καλά μέσα στο γήπεδο (σε αντιδιαστολή με άλλους που κάνουν μόνο ένα πράγμα τέλεια).
5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντ
Θα πω τον Χανουμοφάη. Καταρχήν λόγω ονόματος. Έπειτα γιατί είναι ένας PLAY MAKER. Φτιάχνει παιχνίδι και αυτό είναι σημαντικό. Δεν έχει καλό σουτ, αλλά δε το χρειάζεται αν μπορεί να έχει διψήφιες assists και να κάνει του συμπαίκτες του να φαίνονται καλύτεροι.
6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
Kraft. Κάνει καλά τη δουλειά του με τα μισά λεφτά από τον Goesas (ίσως βέβαια να ισχύει το "πρώτος στο χωριό και δεύτερος στην πόλη", δηλ. δεν ξέρω πώς θα ήταν ο Kraft σε μία πιο ανταγωνιστική και πλήρη ομάδα...)
7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντ
Ο Esmeriz και ας μην τον είδα καθόλου φέτος στο γήπεδο, αφού έλειπε και από τα δύο παιχνίδια μας.
8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντ
Αν ερχόταν λίγο νωρίτερα μάλλον θα ήταν αυτός: Rechichi του Bet. Προς το παρόν ψηφίζω Κάγκουρα.
9.Τίτλος καλύτερου σέντερ
Εδώ υπάρχουν τέρατα! Θα πω πάντως Teck An γιατί με μικρό, συγκριτικά, μισθό έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ: Ο Μέγας, απλά γιατί ήρθε από το πουθενά για κορυφή. Βάσει ρόστερ, πάντως, θα έλεγα πως αυτή η θέση του άρμοζε εξ αρχής, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κόκκινου και του Παντοκράτορα.
ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ: ΠΟΛΛΕΣ και θα τις ψηφίσω ΟΛΕΣ: Στελαίος, Άρμυ, Παπάς, Τζόκερ. Η σειρά είναι τυχαιά. Ο καθένας βρίσκεται για τους δικούς του λόγους στη λίστα.
11.Τίτλος καλύτερου παίχτη
Ο ογκόλιθος Λότζα!! Παντού προτάσσει τα δασύτριχα Γεωργιανά στήθη του: σε άμυνα, επίθεση, πάγκο, αποδυτήρια, ντουζ κτλ...
Δεν ξεχνώ το πουλέν μου. Δουβρού!! Λόγω της λατρείας που τρέφω για τον Ευστάθιο, πολλοί έφτασαν να με χαρακτηρίσουν ακόμα και gay. Δηλώνω, πάντως, ότι δεν είμαι.
Καλή τύχη στα play-offs -outs.