BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > ΣΕΖΟΝ 20!

ΣΕΖΟΝ 20!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216571.25 in reply to 216571.24
Date: 5/17/2012 9:35:24 AM
Overall Posts Rated:
151151
κριμα που ο Πελλα δεν επεσε παλι εδω, για λιγο δλδ... ηθελα να δω Πελλα να ξεφτιλιζεται απο Βελβεντο φετος, με τετοια ομαδα που εχει καταντησει τον βλεπω για IV... τα λαθη του tanking μας στερησαν την ανοδο μια σεζον νωριτερα, να καναμε το απολυτο ΒΒ record...

(μετριοφρων)

Last edited by Super Idol at 5/17/2012 9:35:46 AM

This Post:
00
216571.26 in reply to 216571.25
Date: 5/17/2012 9:52:42 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Και μια 3λεπτη αλλαγη απο εναν αλλο παικτη σου εκανε τοσο καλο τον Meade που ευστοχουσε με εσωτ σουτ τρομερος(13) αν δεν κανω λαθος απεναντι στη 16αρα αμυνα μου?Αν ναι τοτε εχω ζυγισει λαθος τα πραγματα στο παιχνιδι...
Γενικα το οτι δεν ανεβηκα κατα τη γνωμη μου παντα οφειλεται σε 2 σημεια...
Πρωτον στο τραυματισμο του Γαλατα που αν εμενε κατα τη γνωμη μου θα σε κερδιζα(ξερω θα μου πεις ο Πουρσελ δεν πηγε ασχημα...αλλα εγω θεωρω οτι ο Γαλατα θα επαιρνε πολυ περισσοτερα και σιγουρα ευστοχα σουτ ενω ο Πουρσελ ειχε κανει μονο 5 σουτ αν δεν κανω λαθος)
Δευτερον στο τελευταιο παιχνιδι στη λαθος επιλογη μου να παιξω κινηση...Το συστημα που με οδηγησε ολη τη σεζον αποφασισε σε ενα ματς να μη μου κατσει...Και ερχομαι και σε ρωτω ξανα εδω(μια απο τις χιλιαδες αποριες μου...)...Ο SG μου με το τεραστιο για κατηγορια ΙΙΙ 16-16 σε σουτ και εμβελεια για ποιο λογο ειχε 5-16 σουτ απεναντι στον Ρικοφ που ειχε 10-5 στις αμυνες του?Παλι θα μου πεις επειδη δεν τον εβγαζα αλλαγη?2 λεπτα σε καθε δεκαλεπτο τον αλλαζε ο Πουρσελ...Δεν ηταν αρκετο?Και ειχε αντοχη 8 ο δικος μου δλδ σχεδον φουλ...Επισης απο αγων κατασταση και οι 2 ειχαν το ιδιο(8 αν θυμαμαι καλα)...Ποια ηταν λοιπον η αιτια?
Οπως καταλαβαινεις λοιπον οι αποριες μου ειναι πολλες και δεν μπορω να τις εκφρασω ολες εδω...Θα αναζητησω τη λυση ομως μεσα απο τα παιχνιδια!!!Ισως και να μην τη βρω ποτε...
Ειναι παντως αξιοθαυμαστο το ποσα εχεις καταλαβει για το παιχνιδι για τις σεζον που ασχολεισαι!!!Παιζεις 5 σεζον και φαινεται σαν να ασχολεισαι πολυ καιρο!!!Εχεις απο καπου βοηθεια?Ο Βαμπιρης της Α1 ειναι φιλος σου?Μηπως απο εκει παιρνεις συμβουλες?Σε ρωταω με ολο το θαρρος γτ βλεπω οτι απαντας και σε σχολια του και γενικα φαινεται να τον υποστηριζεις αρκετα!!!

This Post:
00
216571.27 in reply to 216571.26
Date: 5/17/2012 10:23:35 AM
Overall Posts Rated:
151151
δεν υποστηριζω κανεναν και τιποτα εδω μεσα. Και ποτε δεν εχω ζητησει βοηθεια για αγορα παικτων και συστηματα εκτος 1-2 περιπτωσεων που εκανα κατι ερωτησεις στην ομοσπονδια για το Patient αν θυμαμαι καλα οταν εχασα απο το Βελβεντο. Απλα λεω αυτο που πιστευω στο δημοσιο φορουμ και για αυτο ειχα παρει το μερος "ουδετερα" του Βαμπιρ. Ο Βαμπιρ επισης πιστευω οτι δεν ειναι καλος μανατζερ με τα θεματα των παικτων που εχει, τον θεωρω ισα ισα πολυ κακο. Ειναι πολυ καλος στις μεταγραφες, στην εισροη χρηματων.... Αντιθετως εχω γραψει και σχολια υπερ του Κατζα οταν εφευγε, μπορειτε να πατε να τα δειτε, απλα τα κολλημενα μυαλα ποτε δεν ξεκολλησαν να τα διαβασουν. Οταν εχεις βεβαια ενα ΒΒ φορουμ να σε κραζει σου φταινε ολοι, εστω κι αν γραψουν κατι ουδετερο.

Καταρχας το δευτερο ματς ηταν στην εδρα μου, αρα πλεονεκτημα. Την ανοδο την εχασες στο 2ο παιχνιδι με την Patient και οχι ενα καλο Motionακι. Λοιπον, ο SG σου οταν τον εβαλες να παιξει SF αμεσως τον κατεστρεψες. Λαθος επιλογη σου. Ενας SG οπως ο Σιρμουλης δεν κανει για SF ουτε με κανονια. Τα εσωτερικα του ειναι αχρηστα. Επισης οι παικτες μου ηταν στον παγκο απο 7-12 λεπτα, αρα μιλαμε οτι ξεκουραστηκαν αρκετα, εν αντιθεση με τους δικους σου που ηταν απο 0!-7... μεγαλη διαφορα και ειπαμε οτι το ΒΒ δεν ειναι 100% ρεαλιστικο αλλα ενταξει σε αυτο δεν χανει ακομα... Επισης να σου πω οτι οταν επαιζα την μιση σεζον χωρις αναπληρωματικο στο PG μου, γιατι αναγκαστηκα να τον πουλησω τον Ursic για να αντεξω τον μισθο του Αργκουελλες, ειδα μεγαλη αλλαγη στην εικονα της ομαδας, επεσε τελειως αποδοτικα κατα 6-7 ποντους. Με την ιδια λογικη, εξηγηστε μου το 0 - 9 στα τριποντα του Αργουελλες, εξηγηστε μου τα 8 ribs του Σιρμουλις με μολις 4 στα skill του εναντι 7 του Ρικοφ... Το ειχα ξαναπει, οι μισθοι ηταν τεραστιοι για την αξια των παικτων σου, και για αυτο τους αγορασες φτηνα...

Η επιτυχια μου σαφως εχει και ενα κομματι τυχης, κατι το οποιο δεν ειχα ολη την κανονικη σεζον, αλλα φιλε Μιχο μην ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες σε Βαμπιρια και "βοηθους". Δεν μοιραζομαι την ομαδα μου ουτε για αστειο και μαλιστα να σου πω οτι το εν λογω παιδι εχει παρατησει το ΒΒ, του εστειλα ποσες φορες BBmail για να του πω τα νεα της ομαδας, που ανεβηκε κλπ και ακομα δεν μου εχει απαντησει. (Τελικα οποιος ανεβαινει Α1, ξενερωνει, αρα μακρια απο μας). Ειμαστε περηφανοι εμεις τα Ειδωλα γιατι ειμαστε συνεχεια με το ματι στο κινητο στο ιντερνετ και στο σπιτι εχουμε χρονο για το ΒΒ και οχι για face, myspace και twitters... Αναλωσαμε ΠΑΡΑ πολυ χρονο ειδικα την πρωτη χρονια στην ΙΙΙ.3 για τα οικονομικα μας (εδω οι παλιοι ακομα το γηπεδο τους δεν ξερουν πως δουλευει), φτιαχνω αρχεια σε Excel και Word, βαζω συναρτησεις, παραμετρους, διαβαζω φορουμς εντος κι εκτος, διαβαζω τους ανθρωπους, τι λενε, την ψυχολογια τους...

ας πουμε μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως μεγαθηρια της ΙΙΙ.3 δεν ηξεραν που ειναι το chat καλα καλα... αυτο δειχνει λιγη αφιερωση στο παιχνιδι...

This Post:
00
216571.28 in reply to 216571.27
Date: 5/17/2012 10:26:25 AM
Overall Posts Rated:
151151
επισης οι αλλαγες σου ειναι παικτες των 3-5 χιλιαδων μισθου κατα Μεσο Ορο, εν αντιθεση με τους τοτε 10-15 χιλιαδες δικους μου... εχει διαφορα και να πω την αληθεια σε αυτο πονταρα στα μεταξυ μας ματς απο την αρχη που ειδα τις κινησεις σου... Το καμπανακι χτυπησε με τον Γερο στα ημιτελικα, η καμπανα ηρθε ομως στους τελικους οταν εχασες λιγο αγ. κατασταση...

This Post:
00
216571.29 in reply to 216571.28
Date: 5/17/2012 1:26:11 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Δεν υπαρχει προβλημα να εχεις βοηθους παντως αν ετσι το πηρες...Απλως μου κανει μεγαλη εντυπωση ποσο γρηγορα εχεις καταλαβει το παιχνιδι σε σχεση με αλλους που παιζουν πολλες σεζον(εμενα πχ)!!!Γι αυτο σε ρωτησα αν σε βοηθησε κανεις να μαθεις ισως καποια μυστικα του game...Εγω για παραδειγμα θα ηθελα να με βοηθησει καποιος απλως απο τη παρεα μου στο Βολο ειμαι ο πρωτος που ξεκινησε το παιχνιδι οποτε δεν ειχα ποτε βοηθεια εκ των ανωθεν...Αυτο δεν απαγορευεται ουτε ειναι κακο να το κανεις!!!Αν παιρνεις συμβουλες απο καποια πιο παλια ομαδα ισα ισα για εμενα μαγκια σου!!!Αν δεν το κανεις κ εχεις μαθει το παιχνιδι τοσο καλα αποκλειστικα απο δικο σου λιωσημο τοτε 10 φορες πιο μαγκια σου!!!
Δικαιολογιες αντιθετα απ οτι μου λες(να μη ψαξω) εγω ψαχνω και θα συνεχισω να ψαχνω οσο παιζω το παιχνιδι!!!Θα ψαχνω το λογο που εχασα μεχρι να τον βρω και να σιγουρευτω γιατι εγινε αυτο!!!

This Post:
00
216571.30 in reply to 216571.29
Date: 5/17/2012 2:10:50 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Α και ξεχασα να σου εξηγησω τα 0-9 τριποντα του Αργκελες(κατα τη ταπεινη μου αποψη παντα)...Σουταρει με εμβελεια(11) που για εμενα παιζει πολυ σημαντικο ρολο στο τριποντο απεναντι στη τρομερη(13) αμυνα του Σιρμουλις!!!Αρα λογικο να χασει αρκετα τριποντα...ενταξει το να τα χασει ολα ισως υπερβολικο αλλα τα περισσοτερα πρεπει να τα χασει!!!Εγω που σουταρω με 16 εμβελεια απεναντι στη 10αρα αμυνα του Ρικοφ?Και αντε βαζω 1-5 τριποντα αλλα συνολικα 5-16 εντος παιδιας?
Αλλο στατιστικο...Εγω κανω τρομερο μπασιμο(13) με τον Σιρμουλις που εχει εσωτ σουτ(2) απεναντι στη 5αρα αμυνα του Ρικοφ και χρεωνω τον Ρικοφ με 3 φαουλ ενω ο Αργκελες με θαυμασιο μπασιμο(+1 απο το δικο μου) και εσωτ σουτ(+1 απο το δικο μου) χρεωνει τον Σιρμουλις με εσωτ αμυνα(+3 απο του Ρικοφ) με 6 φαουλ δηλαδη τα διπλασια!!!Και οπως ειδες και στον αγωνα τα φαουλ ο Αργκελες τα επαιρνε ολα πανω στο μπασιμο...Οποτε εκανε μπασιμο αυτοματως ηταν και φαουλ...αλλιως σκοραρε!!!Αυτο επισης δεν μπορεσα να εξηγησω και ψαχνω τη λυση...
Μια πιθανη απαντηση θα ηταν και παλι εδω η αλλαγη που βγαινει ο Ρικοφ και ξεκουραζεται!!!Με λιγα λογια αν ισχυουν οι υποθεσεις σου τοτε μια αλλαγη εκτινασει την αποδοση ενος παικτη!!!Αν αυτη ειναι η απαντηση τοτε να παω να παρω 3 Πουρσελ ακομα...Οχι τωρα που δεν εχω χρημα σε κανα 2 σεζον!!!χαχαχα

This Post:
00
216571.31 in reply to 216571.30
Date: 5/17/2012 2:14:11 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Να πουμε κ ενα συγνωμη στα υπολοιπα παιδια για το σπαμαρισμα του φορουμ λογω της μεταξυ μας συζητησης με τον Σταθη!!!
Σταθη θες να ανοιξουμε ενα δικο μας νημα και να το ονομασουμε "Οι αποψεις του Σταθη και του Μιχαλη πανω στο buzzer"...χααχαχαχα!!!

This Post:
00
216571.32 in reply to 216571.31
Date: 5/17/2012 4:16:34 PM
Overall Posts Rated:
151151
μεσα... τωρα που ανεβηκα στην ΙΙ μπορω να σας πω τα μυστικα μου..

θελετε;

This Post:
00
216571.33 in reply to 216571.32
Date: 5/17/2012 4:33:10 PM
Overall Posts Rated:
334334
ευχαρίστως, όμως για τι θέμα μιλάμε?
ξεκίνα..

This Post:
00
216571.34 in reply to 216571.33
Date: 5/17/2012 5:02:23 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Οχι εγω δεν ειμαι μεσα...Δεν ειμαι μεσα στο να τα πεις σε ολους...Πες τα μονο σ εμενα!!!χαχαχα

This Post:
00
216571.35 in reply to 216571.34
Date: 5/17/2012 5:03:18 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Αγοραζω τα δικαιωματα των μυστικων σου!!!Ποσα θες?χαχαχα

Advertisement