תודה על התשובה בשם פיני.
אציין ואומר שחוץ מהבעיה הטכנולוגית והמפכנית של ביבימייל ואז פורם (אני ציני) אז הבעיה אולי דווקא יותר במלל ובתוכן, התגובה שלך פה רק מחזקת את זה.
אני לא יודע כמה קמפיינים בחירות עברת מבחינת לקרוא את הפרום אבל השאלות האלו לגיטימיות. לרוב שואלים את המועמדים שאלות הרבה יותר קשות ותתפלא, הם עונים בלי לעקוץ ובלי ליצור אנטי.
לגבי ההתלהבות - אני לא אומר מה נכון ומה לא, פשוט אני אומר שכל מקרה נבחן לגופו, השאלה היא אם אתה מודע למשמעויות של התלהבות בכלל כי ממה שכתבת ניראה שיש מצב לפער בידע.
לא כל כך הבנתי את הנקודה של משחקים שנפסיד בכוונה.
לגבי גיוון הסגל (מאוד מפתיע ששוב הצלחת לעקוץ על כלום) - מה שאתה מציג הוא לא חידוש מהפכני בתחום - מאמנים רבים החזיקו בעבר ובהווה שחקנים עם תכונות מיוחדות לטקטיקות מיוחדות שלא מתאימים לכל משחק ולכל טקטקיה. מה שהצגת לפני זה בנאום היה שאפשר לעשות הרבה חילופים בסגל ואני הסברתי בשאלתי שהדבר לא אפשרי כמו שאתה חושב (אלא במחיר של לפגוע בהתלהבות)
אהה ולגבי דעות שונות בפורמים - זה שכתבת את זה לא הופך את זה לאמיתי. לא נמחקה דעה של מישהו כי היא דעה שונה ממישהו אחר. אם לא הבנת עדיין מדוע פוסטים שונים ומשונים שלך נמחקו אתה מוזמן לקרוא את המייל האחרון שקיבלת ממנהלי האתר בנושא.
Last edited by Ehud at 8/22/2012 6:53:01 AM
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy