καλή σεζόν σε όλους, παλιούς και νέους.
Ο κωστάκης την κυριακή θα φύγει και θα αποδυναμωθούμε πάρα πολύ, με κόβω για παραμονή να παλεύω φέτος.
Ήθελα πολύ να ολοκληρώσω την προπόνησή του για την εθνική αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα, πλέον δεν μπορώ να αντέξω τον μισθό του, ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης του να δώσει τα ριμπάουντ που του λείπουν. Ίσως πουληθεί πολύ χαμηλότερα από την αξία του αλλά πρέπει να φύγει γιατί θα με οδηγουσε στην χρεωκοπία.
Μεγάλη συνεισφορά στην δημιουργία του έπαιξαν, τα μποτ που είχαμε στον όμιλό μας τις δύο πρώτες σεζόν. χωρίς αυτά κωστάκης στην σημερινή μορφή δεν θα υπήρχε, ειδικά στην πρώτη σεζόν ανέβασε αρκετά περ άμυνα και πάσσες.
Ελπίζω στο τελευταίο του ματς το Σαββάτο να μας αποχαιρετίσει με μεγάλη εμφάνιση και νικηφόρο αποτέλεσμα.
παικταράδεςπολύ κρίμα που δεν κατάφερες να τους κρατήσεις κι άλλο.μακάρι να πουληθούν πανάκρινα να πάρεις κάνα φράγκο τουλάχιστον.εγώ για να πεοφυλλάξω μισθούς,παίζει να προπονώ τάπες στο τέλος!
χαχαχαχα
σουτ δεν δίνω για κανένα λόγο να καταλάβεις,γιατί τότε θα ξεφύγουν οι μισθοί μου εντελώς του χρόνου!
ευτυχώς δεν έχω βρεθεί ακόμα στη θέση σου και ελπίζω να μην χρειαστεί.