τοση γκαντεμια ρε που@@@@@@@@ μου???????? οντως περυσι επαιξα χωρίς fenu και φετος χωρίς το κυριοτερο οπλο μου....βεβαια και να επαιζε και αυτος, η νικη ανηκε παρ ολα αυτα στο χαμο απ ο,τι φανταζομαι.... εκανα μια απελπιδα προσπαθεια μηπως και τελευταια στιγμη εκανα κατι, αλλα δεν προεκυψε!!!!! Σου ειχα πει βεβαια παλιοτερα πως θα παρετουμουν της προσπαθειας, αλλα τελευταια στιγμη ειπα να κανω το κομματι μου....χιχιχιχιχι....ελπιζω να μη νομιζεις οτι το εκανα για να θολωσω τα νερα....απλα το μετανοιωσα τελευταια στιγμη πριν τα play off....
οπως και να εχει, η διαθεση του Crew στον πρωτο τελικο, μου "βρωμαει" λιγο και ο δευτερος μαλλον θα ειναι σχετικα διαφορετικος....παρ ολα αυτα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δυσκολα θα καταφερει να παρει τη σειρα των τελικων στην εδρα σου....η ιστορια θα το δειξει και φυσικα μακαρι να κερδισει ο καλυτερος.....
οσο για τον biancoverde, το πε και το κανε....τον εχει πιασει μια μεταγραφικη φρενιτιδα, και προς το παρον βλεπω οτι το παει το γραμμα....σιγουρα απο του χρονου θα ειναι πολυ πιο αναταγωνιστικος!!!!
Φυσικα δε θα μπορουσα να μη σχολιασω τη ραγδαια ευχαριστη εξελιξη των σαλιγκαρια και floydmania...
οσον αφορα τους μπλε, οι δυο πρωτοι παραμενουν απειλη για ολους μας και εχουν σημαντικη υποψηφιοτητα (αν ανεβει τωρα ο χαμος) για τα επομενα εισητηρια ανοδου....
αρκετα φλυαρισα....καλη συνεχεια σε ολους....