Στο παρακάτω πόστ δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι αλλά προσπαθώ να υπολογίσω αν τελικά η προπόνηση τουλάχιστον στην δική μου ομάδα έχει αποφέρει κέρδος ή όχι...!
Αλίμονο! Κουβέντα κάνουμε και δεν προσπαθεί κανείς να επιβάλλει κάτι στον άλλον. Άλλωστε το παιχνίδι δίνει πολλούς δρόμους στον καθένα και σωστός τρόπος να παιχτεί είναι αυτός που ταιριάζει στον κάθε μάνατζερ.
...Έχω λοιπον αυτούς τους 5 παικτες που ποσταρα στην αρχή και το ερώτημα είναι αν αξιζουν πάνω από 665.000...Νομίζω αξίζουν αρκετά παραπάνω...!
Ασυζητητί. Βάλε και τα λεφτά της τελευταία πώλησης, μιλάμε για 530.000$ περίπου. Ακόμα και αν ο αντίλογος μπορεί να λέει ότι παίρνοντας ίδιους παίχτες στα 28-29 τους και πουλώντας τους στα 30-31 τους μπορείς να έχεις ακόμα και κέρδη ή έστω μικρή χασούρα, χωρίς αγωνιστικές πτώσεις, αυτοί οι παίχτες αξίζουν τα λεφτά τους (και με το παραπάνω!) συν ότι μπορείς να τους έχεις για όσο θες στην ομάδα σου, τους χτίζεις όπως θες και υπάρχει και η ικανοποίηση της προπόνησης (αξία: ανεκτίμητη).
Φυσικά υπάρχουν και δύο παράγοντες που είχες την προνοητικότητα, το ένστικτο, την τύχη, όπως θες το λες, να βάλεις για να σου βγει το αποτέλεσμα:
Α) Πούλαγες τον εξτρά παίχτη (κάτι που όπως κι εσύ λες, δεν το βάζω στους υπολογισμούς μου, εγώ μιλάω για έναν παίχτη) για να έχεις κέρδος. Χωρίς αυτό το "τρικ" (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω), η χασούρα βγαίνει μεγάλη.
Β) Ξεκίνησες από την V το πλάνο. V και ΙV προσφέρονται για τέτοια κόλπα, η ΙΙΙ είναι απαγορευτική.
ΥΓ: Η προπόνηση μιας θέσης είναι μόνο για να προπονείς για εθνική. Δεν νομίζω ότι ακουμπάει εμάς που δεν έχουμε μπει σε αυτό το τριπάκι.