To źle czujesz Hunito. To ja jestem selekcjonerem.
Ja nie jestem w stanie poświęcić tyle czasu kadrze co moi poprzednicy
Te słowa, w mojej ocenie się dećko wykluczają. To jesteś czy nie jesteś? Bo na razie to wygląda tak, że po prostu zaspokoiłeś swoją próżność. Chciałeś pełnić jakąś zaszczytną funkcję i wystartowałeś.. Udało się .Co notabene nie było trudne. Każdy średnio znany menago by wygrał. Nie każdy ma jednak takie parcie na szkło, choć prawdziwych fachowców naprawdę tu nie brakuje. Może zdawali sobie sprawę, że to żmudna i czasochłonna robota? Tak by zrobić to jak należy. Asta się napracował a i tak na koniec powiedział, ze wszytkiego nie zrobił. Ty zaś wpadleś w samozadowolenie, że spełniło się Twoje kolejne Buzzerowe marzenie. Pewnie pierwsze to bylo zostać GMem? No to jeszcze do kompletu zostało Ci bycie BB- kiem:-D
Przepraszam, że tak ironizuję bo szczerze to życzę Ci jak najlepiej. I jesteś sympatycznym menadżerem ale już w debacie pytałem czy ogarniesz czasowo to wszystko. Zapewnialeś że tak, więc zrób to a nie ktoś z tylnego siedzienia.:-).
Zapewnienia że to Ty jesteś selecao to póki co tylko papier.
Acha.. jeszcze jedno. Napisałeś że jara Cię ustawienie składu i na pewno nikt za Ciebie tego nie zrobi.
O to się akurat nie martwię. Ale sam skład to zaledwie końcowa śmietanka wytężonej pracy.
Powodzenia!
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.