1) Ano pro NT a U21 je to hlavní pozitivní efekt, ale pro konkurenci v lize taky. Vezmi si třeba, že už ve 3. ligách máš spousty botů, jsem to nedávno počítal a zhruba 4-5 III. lig je zaplněno boty. To tě pak taky nebude dlouho bavit, když hraješ pouze proti botům a ne proti skutečnému hráči. Takto nemáš pořádně důvod se ani zlepšovat a nemáš ani zkušenosti jak získat a ověřit až na PÚ, kde zase nenasadíš TOP hráče kvůli minutám. Samozřejmě jak píšeš tým pro B3 cíle chce co nejmenší komunitu, ale zase nebude až tak dobře připraven na ten svět, když tady bude mít menší konkurenci.
Neříkám, že komunita má být hlavní. Můžeme udělat speciální fórum na návrhy jak a kde propagovat. Někdo s tím má třeba zkušenosti, tak může pomoci třeba sestavit inzerát.
2) Já neříkám, že návrhy nebyly. Na tebe jsem zapomněl to se omlouvám, ale nebyly dořešeny a prodiskutovány pořádně s plusy a mínusy. Stejně jako ten můj kočkopes jak ty říkáš. Ano uznávám má to chyby a proto bych o tom rád podiskutoval. Já na tom vidím pozitivní to, že dáme šanci i týmům z 3. ligy, které začínají nebo nemají tolik peněz na pořízení NT hráče, aby trénovali aspoň pro tu U21. U vyšších lig bych tímto chtěl, aby se manažeři více zajímali o NT hráče.
- Problém je, že spousta manažerů to tak bere, že je okrádáme na síle a děláme to jen pro dobro U21. Málokdo si uvědomí, že to je i pro ně.
- To je trošku možná i problém v NT, že se znají sice kupci, ale jsou to pravidelní kupci, kteří už nemají díky předchozím nákupům peníze nebo místo. Pak není kde brát a hledá se kupec na poslední chvíli. S tímto souhlasím a mohla by se udělat pak databáze společná pro U21 a NT, kdo o co má zájem.
- Tady si myslím, že v U21 to celkem probíhá, ale pouze napůl a to když dostane hráče pro U21. Jinak se na ně bohužel kašle a tím pak je to časem i přestane bavit, což je škoda.
- Tento bod u mě možná souvisí s první větou v bodě 2. Trošku mě tam odrazuje ta samomluva, když hodím nějaký příspěvek a nikdo to moc neokomentuje.
- Soutěže jako tipovačky na Slovensku můžeme pořádat, ale musí být vidět i aktivita na tom fóru. Ono když tam nikoho pořádně nevidíš, že to čte nebo přispívá, tak nemá moc význam dělat soutěž.