BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
276811.25 in reply to 276811.23
Date: 2/21/2016 2:34:02 AM
VZULIA
II.3
Overall Posts Rated:
22
Радвам се, че има почитатели на дебатите, аз лично не съм сред тях. Тая игра не е висша математика и ако разполагаш с ресурса и познаваш закономерностите в играта, въпрос на елементарна вариативност е да вземеш решение, което обаче винаги е субективно заради случайния фактор.
По-важното за мен е да имаш времето и желанието да се занимаваш с НО, а винаги можеш да попълниш познанията си, от тези, който знаят повече.
Егоцентризма винаги скапва нещата, той е в основата на повечето проблеми и не само в играта.

This Post:
00
276811.26 in reply to 276811.25
Date: 2/21/2016 8:42:55 AM
White Chocolates
A Grupa
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
Ехее, радващо е да видим толкова много кандидати за у21, повечето от които са достойни за поста. Аз като 12 сезона (или май бяха повече) заемал този пост да кажа, че задачата на този, когото ще изберете е трудна - изисква отдаденост и повечко време посветено на играта
Кандидатът с име Балъка ми беше скаут и помагаше отдадено затова знам, че той е подходящ и ще дам гласа си за него, като това не означава , че смятам останалите за неподходящи - напротив, кефя се, че има толкова много мераклии сред добрите ни играчи

Успех!

Oops! Something went wrong with your request.