ad 1) V porážku doufám a vítám ji, přeci jenom jsem "víc" chtěl nepokračovat než pokračovat, spíše okolnosti (které už jsem vysvětlil) mě přinutily se přihlásit... Samozřejmě bych NO-15 z počátku pomáhal se vším s čím by potřeboval, až by vše fungovalo tak jak má. Postupně bych se vytratil (mám na mysli z oblasti aktivního skautingu, NT bych nadále pomáhal v oblasti tréninku vlastních hráčů, třeba upozorňování na přestupy apod.).
Tak trochu si musím postěžovat, že tu fázi "zaučení" už jsme mohli mít dávno za sebou, ale nebudu pořád opakovat stejnou písničku :)
ad 2) U21 bych odepsal, expoval bych hráče potenciál 9 a výš, stejně při naší malé základně nemáme šanci s U21 urvat nějaký úspěch
Jinak k odepsání starších hráčů, samozřejmě je potřeba tohle vykomunikovat, aby jak jsi správně zmínil nebyli jejich majitelé naštvaní, že hráč kterého piplali x sezón ukončí kariéru v NT o něco dříve. Ti vyloženě starší hráči 33+ už se většinou prodali do zahraničí, takže se jedná o cca 5-6 manažerů.
Co se týče dohod, taky nejsem jejich příznivce, ale beru je pragmaticky jako nutné zlo, pokud se hraje opravdu o medaile.
Last edited by vajns at 12/9/2016 11:47:04 AM