BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Statisticile RBBA

Statisticile RBBA

Set priority
Show messages by
From: Otis

This Post:
11
284201.26 in reply to 284201.25
Date: 1/29/2017 2:26:25 PM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
eu sunt mega incantat de aceste statistici dar cred ca tb tinut cont de faptul ca statisticile trebuie ajustate, acestea fiind raw numbers.
daca o echipa castiga meciuri 80-70 fiindca joaca incet, in loc de 110 la 90 cand joaca rapid, mi se pare misleading sa zici ca prima echipa are aparare mai buna. nu e ca la fotbal unde o aparare care ia un gol e mai buna decat una care ia 3.

in buzzewr-manager, la statisticile pe echipe iti zice ca de exemplu ce procentaj a avut fiecare echipa si ce procentaj au avut adversarii impotriva lor.
e pacat ca unele meciuri sunt pur si simplu abandonuri, cum am facut si eu in meciul cu cele mai putine pct marcate de o echipa., dar pe parcursul unui sezon se echilibreaza.

cea mai curioasa statistica mi se pare % de libere al adversarilor impotriva unei echipe. ala mi se pare ca e un cadou sau un blestem. daca la sf de sezon adversarii mei au dat 0% dfe la liber, liar la un altul adversarii au dat 80% asta mi se pare mare noroc pt minie. zic asta fiindca procentajul de libere, nu numarul de incercari sau reusite, se refera l ao statistica la care nu poti face nimic ca sa o influentezi. adica pot influenta o echipa sa nu bata libere (batandul-l mar sau mancand bataie mar) dar daca el ajunge sa bata libvere nu am cum sa-l fac sa le rateze.

This Post:
00
284201.29 in reply to 284201.28
Date: 2/7/2017 4:06:07 PM
Danube Delta
RBBA
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.
Dar ai observat ca etapa trecuta unul din juc lui SIbiu a avut mark negativ ?!
Si-o fi dat cos la propriul panou, sau poate si-a faultat coechipierii.

Cat de prost putea sa joace sa fie sub zero ?!

This Post:
00
284201.31 in reply to 284201.29
Date: 2/8/2017 3:26:44 AM
Overall Posts Rated:
55
Ratingul e ceva cum la statistica in baschet este notata eficienta. Si eu am vazut ratingu acela pe minus, jucatoru e probabil de skill 1 pe linie (asta deduc ca este f batran), iar aportul sau in joc a fost atat de slab pentru ca si-a ratat in mare parte toate aruncarile, a avut si cateva TO, iar statistica lui in rest a fost aproape de 0. Dar cum si la eficienta este o formula dupa care se calculeaza, este la fel si aici cu ratingul acela :)

This Post:
00
284201.32 in reply to 284201.29
Date: 2/8/2017 3:33:33 AM
Overall Posts Rated:
55
Scuze ca revin, m-am uitat peste statistica, deci si-a ratat toate aruncarile din actiune a facut 6 greseli si a adunat 4 TO, a ratat si jumatate din libere, iar in rest, rebounds, assists si steals a fost la 0 in 32 de minute. Eu cred ca e perfect justificat ratingul :P

This Post:
00
284201.33 in reply to 284201.32
Date: 2/8/2017 3:47:21 AM
Brigada Diverse
RBBA
Overall Posts Rated:
6666
Second Team:
All-Starters
Eu cred ca rating-ul este o combinatie intre ce face un jucator in meci si adversarul lui direct. Astfel daca jocul lui a fost null si a avut in fata un jucator cu rating mare deduc ca e normal sa ajunga la negativ. Adica am vazut performante similare ca si reusite in jocuri distincte cu valori de rating diferite.
Totusi acest lucru nu ar trebui sa se intample deoarece inseamna ca daca nu punea jucator pe pozitia aia avea un rezultat mai bun cu lucky fan.

This Post:
00
284201.34 in reply to 284201.33
Date: 2/8/2017 5:35:33 AM
Danube Delta
RBBA
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.

Totusi acest lucru nu ar trebui sa se intample deoarece inseamna ca daca nu punea jucator pe pozitia aia avea un rezultat mai bun cu lucky fan.

Exact de asta am amintit eu problema.
Matematic vorbind. e un bug.
Pai care e etalonul daca poate sa dea cu minus ?!

Si, da, este adevarat ca evaluarea din meci nu e totuna cu DMI-ul.
Tine de pozitia pe care a jucat, de tactica aleasa de manager, si desigur de adversar (nu stiu daca doar ndividual sau si per echipa). Conteaza mult si minutele jucate raportat la rezistenta.

Ca si in RL. Sigur, ca un LeBron probabil ca poate juca la cel mai inalt nivel orice pozitie. Dar daca il pui pe Dwight Howard pe orice pozitie de exteror, l-ai cam terminat.

Last edited by Dacian at 2/8/2017 5:36:39 AM

Advertisement