hmmm mi jakos nigdy nie zdarzylo sie by przez problemy z serwerem nie ustawic skladu na mecz. Moze po prostu nie warto robic wszystkiego na ostatni moment? :)
hmmm mi jakos nigdy nie zdarzylo sie by przez problemy z serwerem nie ustawic skladu na mecz. Moze po prostu nie warto robic wszystkiego na ostatni moment? :)
Chyba masz jednak problem z serwerem, przy wysyłaniu postów ;)
Jasne, że nie warto czekać na ostatnia chwilę, ale jeśli masz kontuzje w ekipie i wolne miejsca na powołania, to im później powołasz graczy, tym większe szanse na zaskoczenie rywala. Raz taki manewr stosowałem i oponent w ogóle nie trafił z taktyką - nie wiedział, że za podkoszowych powołam obwodowych i zagram inaczej, niż dotychczasowy skład by wskazywał.
Ale to nie tylko tego typu problemy - wyłączenia serwerów, czy prace powodują problemy choćby przy umawianiu sparingów. Nie mówiąc już o rzeczach tego typu, że nie wiesz, gdzie gra Twój kadrowicz, bo był kupiony z bota, ale znowu do niego trafił i zaraz będzie znowu na TL i tak już kolejny raz...
Gra cały czas jest w trakcie intensywnego rozwoju i usprawnień, więc nie raz jeszcze będą z tym problemy. Przypominam, że niektóre z pierwszych meczów w poprzednich mistrzostwach były rozgrywane po raz wtóry.
Dodatkowo dochodzą problemy z terminami resetu entuzjazmu, przesuwane, zmieniane, itd. Ale o tym nowy selekcjoner na forum NT już przeczyta :)