Идея нямам какво е гарбидж тайм
Това +/- рейтинг на играчите също не ми е много ясно как се пресмята и какво точно означава
Само дето не ми е ясно как с двойно познати прогнози ще загубим с 10 точки като сега сме загубили с 14т
От този пост най-вече разбрах, че общо взето нищо не ти е ясно. Но това по никакъв начин не те спира да искаш да си треньор на национален отбор, разбира се. Що пък да не пробваш и ти... Като този снощи Туньо от игрите, пресен пример.
Ще ти обясня за гарбиджа поне, дано прихванеш нещо:
(123379871)Тук дефакто бия с 11, ама де юре съм водил 81-39 на почивката. Разликата в класите е огромна, краният резултат - не. Последната четвърт, ако даден отбор води с повече от 20 точки, щеш-нещеш влизат резервите. И ако резервите са доста по-слаби от титулярите става както в този мач. Ама ако не водиш с повече от 20 остават титулярите и съответно биеш с много повече.
Та понеже (някои от) резервите на Португалия са били мнооооого слаби - ние сме наваксали част от разликата. Ако са били останали титулярите, вероятно сме щели да загубим с 40+.
BBB: 2 (S37 S38); Top tier: 7 (S35 S36 S37 S38 S39 S41 S63); Cup: 9 (S25 S35 S36 S37 S38 S39 S40 S41 S61)